programy

(2732 wyniki)
  • witam, jaki polecicie dobry program antywirusowy on-line? kiedyś miałem w kompie ESET ale "skończył się"... oni tez mają online, czy ktoś próbował? jest ok? proszę o pomoc
  • Witam, miałem i mam problemy z kodecami audio w swoim kompie mi. nie odtwarza filmików dźwięku nagranego tel. komórkowym, w tym celu szukałem ów programu i pobrałem [b]Win7codecs_x64Components_v389[/b] ze strony shark007.net/index.html a po instalacji nic się nie zmieniło jak nie odtwarzał tak i nie odtwarza :(, a podczas instalacji mój antywirus Eset nod32 wystosował komunikat o zagrożeniu, zablokował instalacje lecz w jakiś sposób się zainstalował. Mam wrażenie że mam wirusa na kompie pon...
  • Szukam profesjonalnego programu, lub oprogramowania, dzięki któremu można „nadzorować” telefon iPhone, bez wiedzy użytkownika. Jeśli to możliwe to dobrze aby taki program wysyłał "raporty" o użytkowaniu telefonu (sms, logi z rozmów itp. Ogólnie im lepiej rozbudowane funkcje tym lepiej) na komputer. Ważne aby program był legalny i oryginalny – ponieważ będzie zakupiony dla firmy – zakup może być skontrolowany. Co możecie polecić?
  • Kończy mi się subskrybcja na Nortona, a nie mam teraz pieniędzy na jej przedłużenie. Jaki darmowy antywirus i zapora sa wg. Was aktualnie najlepsze. Wątek ten był już poruszany na tym forum, ale dosyć dawno.
  • poleccie jakis super program, antywirusowy skaner ale zeby byl po poslsku, wykrywal jak najwiecej wirusow i usuwal je.bardzo bede wdzieczna.
  • Poszukuję dobrego programu do robienia kopii bezpieczeństwa. Proszę o radę.
  • Na komputerze mam zainstalowanego Avasta, ale ostatnio zaczął strasznie przepuszczać wirusy, ciągle łapie jakieś trojany. Postanowiłam kupić jakiś lepszy program ale nie wiem jaki. Doradzicie coś?
  • Jaki program antywirusowy polecacie - zamierzam kupić oryginalny program a jest ich tyle, że nie wiem, na który się zdecydować. Tym bardziej, że nie jestem zbyt obeznany w temacie. Wiem, że niektóre firmy sprzedają swoje programy antywirusowe, które trzeba aktualizować co roku za jakąś tam opłatą. Proszę o podpowiedź, które programy są godne uwagi. Komputer ma dostęp do internetu. Za pomoc z góry dziękuję.
  • Pojawiają mi się proste informacje systemowe "błąd programu" po czym aplikacja zostaje zamykana. Dzieję się tak nie tylko przy jednej. Wyskakują już podczas gdy te aplikację są włączone, a nie przy próbie ich aktywowania. Zwraracam się z gorącą prośbą o pomoc tj. zidentyfikowaniem źródła problemu oraz o sposobem jego usunięcia. Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam.
  • witam wczoraj rozpakowałam trefny program na kompie. Coś mnie zaniepokoiło więc szybko włączyłam skanowanie avg free 8.5. W pewnym momencie avg przestał skanować, znikł mi z pulpitu z paska przewijania, wyinstalował się. Próbowałam ponownie zainstalować z instalki którą mam- nic z tego przed końcem pokazuje mi się komunikat że jest błąd, avgwdsvc.exe nie chce zainstalowac sie ten plik. Restartuje kompa, próbuje zainstalować nową wersje avg, potem Kasperskiego- wszędzie instalac...
  • "konczenie pracy programu - m " taka informacja pojawia sie przy wyłączeniu komputera,a system pracuje zbyt wolno i internet zamula.WTF?
  • Witam i prosze o pomoc i podpowiedz. Od pewnego czasu długo ładuje/startuje windows-szukałem przyczyny sam i znalazłem w autostarcie 2 programy które niewiem od jakiego progr. pochodzą a mianowicie Program : Msmsgs Nazwa pliku : "c:\program Files\messenger\msmsgs.exe" /background Opis : [ BRAK DANYCH ] Załadowany z : HKEY_CU\Run oraz drugi Program : Rtegprs Nazwa pliku : "c:\program Files\common Files\smartcom\rtegprs.exe" Tray Opis : [ BRAK DANYCH ] Załadowany z : HKEY_CU\Ru...
  • Jestem kompletnie zielona jeśli chodzi o komputery. Mam zainstalowaną Avirę, ale podejrzewam, że mam jakiegoś wirusa (był na pendrivie, którego używałam). Czy możecie mi polecić jakiś program? W oryginalnym oprogramowaniu był Norton, ale wygasła mi już subskrypcja. Wolałabym mieć coś darmowego, ale jeszcze bardziej mi zależy na skutecznej ochronie przed różnymi szpiegoskimi programami.
  • Polećcie mi proszę jakiś dobry program antywirusowy. Mam neostradę, fabrycznie zainstalowany Norton Internet Security, który właśnie się kończy. Kupić nowego Nortona, pakiet bezpieczeństwa w Neostradzie, czy jeszcze coś innego. A może jakiś bezpłatny programik jest równie skuteczny jak Norton.
  • AtomicLog2.3 Program antyszpiegowski wykryl mi program monitorujący poączenia z internetem użytkowników komputera.Niemożliwe,żeby taki program zostal zainstalowany przeze mnie w takim celu,ani przez kogokolwiek legalnie.Wynik skanu zgadza się ze stanem faktycznym.Może ktos jeszcze ma w takich katalogach pliki intruza.To ma być program komercjalny,ale w nazwach występuje microsoft. C:\progam files\common files\microsoft shard\dao\Dao350.dll Serwer rejestru Microsoft (C) 556KB (na d...
  • mam jakiegos wirusa i zainstalowany program z netu xxx, ktorego nie moge usunac - nie daje sie wyrzucic do kosza, odmowa dostepu. Ikona podobna do ikony stron internetowych, nie wyglada jak program, jak moge sie pozbyc tego czegos?
  • Na pulpicie cały czas mam komunikat DANGER SPYWARE , zapisany program antyspyware nie moge zainstalowac podczas instalacji wyswietla sie komiunikat Błąd podczas otweirania klucza rejestru ;/ nie wiem już teraz kompletnie co mam robić a chciałabym jak najszyciej usunąc tego dziada ! Proszę o pomoc . Z góry dziękuję
  • Prosze napiszcie jakich uzywacie programy, aby zabezpieczyc komputer. Ja jestem narazie na etapie poszukiwań dobrych programów. Obecnie uzywam Avast -wersja 4.6 Home Edition Kerio Personal Firewall 4.1.2 SpywareBlaster 3.3 Spybot - Search & Destroy Ad-aware SE WindowsXP SP2, przegladarka Opera 7.54
  • Witam, Męczy mnie już poszukiwanie klienta sieci Gnutella bez dołączonej "niespodzianki" w postaci spyware... :-/ Czy znacie jakieś aplikacje, które łączą się z tą siecią i nie zaśmiecają komputera? Czy Bearshare Lite jest "czysty"? Pozdrawiam.
  • witam szukam programu który blokowałby dostęp określonych aderów IP do mojego kompa, zrobilem scana, okazało sie ze pojawiają sie połączenia firm,serwerów które są mi zupełnie nie znane, pare IP z holandi itp. chciałbym to poblokować

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się