Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      promocje

promocje

(89 wyników)
    • Na forum o lataniu znalazłem taką informację o Airbnb i o rabatach do rezerwacji noclegów: Pytałem znajomego i mówi że próbował korzystać z kodów obniżających cenę rezerwacji i że to bardzo często jest lipa.
    • dziś ogłosili, no to sprawdzam WAW-SFO na 1.03.2012-12.03.2012. Jest: 2780 PLN! tylko że wczoraj, przed startem promocji, ten sam lot był do wyjęcia za 2488 peelenów. Prosimy o więcej takich promocji!
    • Latam zwykle w 2 osoby, turystycznie, po Europie. Dotąd kupowałem bilety najczęściej w LOT, w taryfie Promolot (innym razem "przejechałem" się na taniej linii) i tak się zastanawiam: - czy poza tanimi liniami warto przeglądać oferty promocyjne przewoźników narodowych z innych krajów? - czy obecnie opłaca się w ogóle patrzeć na tanie linie, np. na kierunkach z Warszawy ->Londyn, Paryż, Rzym, Bruksela, Sztokholm? - czy promocje "szalone środy" w LOT to naprawdę realny zysk na cenie bilet...
    • czy komus rzeczywiscie udalo sie kupic bilet w promocji? ja probowalam kilka razy i po podaniu wszystkich danych lacznie z numerem karty nie dochodzi do transakcji
    • Nauczona doświadczeniem, że jak bilet jest tani to dorzucając wszelkie opłaty wychodzi i tak drogo, chciałam Was zapytać o tą promocję w Ryanair - aż do 50% upustu na wszystkie loty podróż w kwietniu lub maju, a trzeba zakupić bilet do 22 marca czy to pewna promocja? Ktoś już kupował taki bilet? Pierwszy taz kupowałabym w Ryanairze i trochę się boję, jak zaczynam czytać te opłaty. Chciałabym polecieć tanio do Barcelony na kilka dni, bez bagaży rejestrowanego, z plecakiem tylko....
    • Witam, mam pytanie do ludzi, którzy dosc często latają z WIZZAIRem i wiedzą kiedy można spodziewac sie promocji. Otóż znajomi z Włoch chcą przyleciec na sylwestra do Warszawy z Mediolanu lub Forli. Obecnie cena biletów dla jednej osoby (przylot w dniach 27-29 grudnia, odlot 6-8 stycznia) to ok 120-160 euro. I nie wiemy czy lepiej już się zdecydowac żeby później nie zabrakło, czy lepiej poczekac jeszcze kilka tygodni bo moze sie zdazyc jakas promocja. Bardzo prosze o rade i z góry dziękuję.
    • Witam, czy orientujecie się, jak to jest z promocjami Ryanaira? Niemal codziennie reklamowane są loty za 33 zł w określonym przedziale czasowym, ale jek przychodzi do rezerwacji, to cena zawsze jest normalna - nigdy promocyjna. Pozdrawiam!
    • Znacie jakąś fajną stronę, na której mogłabym znaleźć aktualne promocje różnych linii? Najlepiej z newsletterem, który dostarczałby nowości prosto do skrzynki emailowej :-) Fajnie jest polecieć gdzieś tylko dlatego, że lot kosztuje 19 zł, a bardzo niefajnie jest dowiedzieć się o świetnej promocji, gdy już się skończyła.
    • Witam wszystkich i proszę o słówko podpowiedzi. Generalnie nie lubię latać ale tym razem nie mam wyjścia, tym bardziej że cenowo oferta z tej promocji Ryanaira jest naprawdę atrakcyjna (Barcelona za w sumie 130 zł w obie strony). Chcę zrobić dziś rezerwację (po raz pierwszy) dla 2 osób i mam następującą wątpliwość: - czy całą opłate z mojego rachunku ściągną już dziś a jeśli zrezygnuję min. 14 dni przed lotem to mi całość zwrócą ? przeczytałem wszystkie porady na ich stronie ale ...
    • Zastanawiam się kiedy w Polsce jest najlepszy sezon na kupowanie tanich biletów lotniczych? Ogólnie chyba warto kupować bilety na 3 miesiące przed wylotem, zgadza się? Czekam na wasze dobre rady, dziękuje.
    • Wlasnie chcialam kupic bilety w jedna strone z BDG do Dublina na 23 Maja i natknelam sie na promocje biletow za 19zl. Klikam na ikone z promocja, wybieram swoj port lotniczy, a jak juz przychodzi do wyboru lotu, to cena jest 59,00zl..znowu cos skopali??
    • Witam podroznikow! Kolezanka leci do Manchesteru i udalo jej sie kupic bilety promocyjne. W sumie placi za lot w obie strony ok 150 pln. Czy to jest mozliwe? Ja wybieram sie pozniej i liczylam na koszt ok 500pln a tu taka niespodzianka!! Czy takie promocje sa czesto? Czy to jakis przekret? Pozdrawiam
    • Czy promocje na bilety w BA, KLM czy AF, ktore zwykle sa w styczniu, sa rzeczywiscie tak atrakcyjne? Jakie kierunki najczesciej sa w promocjach? I na jaki okres? Planuje wyjazd luty/styczen do meksyku lub Tajlandii (ewentualnie Indie, Kub, Wenezuela) i nie wiem czy kupowac bilet teraz teraz czy czekac az do poczatku roku...
    • Witam zauwazylem ze ryanair co jakis czas puszcza okreslona ilosc biletow po promocyjnej cenie... czy tak jest tylko w zimie i na wiosne czy tez w ciagu roku? Jak to jest?
    • Na stronie LOT-u jest link z promocyjnymi biletami do jakiegos europejskiego miasta od 169 zl, tylko ze szukajac pol godziny zadnego takiego lotu nie znalazlem na zaden kierunek. Czy ktos kupil bilet lotu ponizej 200zl z tej promocji?
    • Kilka lat temu poczatkiem kazdego stycznia w BA byla weekendowa promocja biletow na caly swiat za naprawde dobre pieniadze. Czy nadal takie promocje sa organizowane?? Ostatnio jakos nie sledzilem tej sprawy
    • Pierwszym trzem osobom, które odnajdą jakikolwiek bilet w najnowszej promocji Centralwings (bilet za 79 zł) prześlę nagrodę o wartości tychże 79 zł! Próbowałem... nie znalazłem:( dog 79 Ps. Z utęsknieniem czekam na ustawę zabraniającą tego typu promocji. Kiedy wejdzie???!!!
    • Nowa promocja Sky Europe pod hasłem "Sky Europe korumpuje pasażerów i płaci za loty". Od dziś do 22.10.2006 loty w Sky Europe kosztują -1zł (minus jeden). Oczywiscie plus opłaty lotniskowe, czyli z reguły około 60-70 zł w jedną stronę (w zależności od lotniska docelowego) Rezerwacja do 22.10, podróż w terminie 01.11.2006 - 23.03.2007, czyli można już nawet planować wiosenne podróże za pieniądze niższe niż w PKP Serdecznie zapraszamy po bilety: eturystyka.org/component/option,com_f...
    • cześć, dostałem dziś newsletter'a z niemieckich linii Condor - od piątku, godz. 18.00 mają przez kilka dni znowu promocję na bilety w 1 stronę: za 19 Euro połaczenia z miastami w Europie, za 29 Euro inne połaczenia na krótkich trasach (Europa i okolice) oraz 99 Euro długie trasy. I to wszystko ponoć "all inclisive". Sam korzystałem już z tego i ta promocja rzeczywiście działa. Aha, i jeszcze jedno - to nie jest linia "low cost"... www.condor.de Pozdrawiam, Bartek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się