Dodaj do ulubionych

Condor - promocja

07.09.06, 20:59
cześć,

dostałem dziś newsletter'a z niemieckich linii Condor - od piątku, godz.
18.00 mają przez kilka dni znowu promocję na bilety w 1 stronę: za 19 Euro
połaczenia z miastami w Europie, za 29 Euro inne połaczenia na krótkich
trasach (Europa i okolice) oraz 99 Euro długie trasy. I to wszystko
ponoć "all inclisive". Sam korzystałem już z tego i ta promocja rzeczywiście
działa.
Aha, i jeszcze jedno - to nie jest linia "low cost"...
www.condor.de
Pozdrawiam, Bartek
Obserwuj wątek
    • Gość: copilot737 Re: Condor - promocja IP: *.cust.tele2.lu 07.09.06, 21:43
      *One-way fares plus € 16 up to € 48 fuel surcharge and € 7 up to € 18 Condor
      service charge when booking at www.condor.com.

Czyli jak by to dodac to w najgorszej opcji wyjdzie drugie tyle w oplatach...
      • tropikey Re: Condor - promocja 07.09.06, 22:44
        tak jest normalnie - w lutym kupiłem 3 bilety na Rodos (w jedną stronę 29 Euro)
        i z opłatami wyszło łącznie 252 Euro. Ale teraz wygląda na to, że wracają do
        swojej dawnej reguły, że wszystko jest już wliczone w cenę. Myślę, że prawda
        wyjdzie na jaw w piątek po 18.00. Dopiero przy próbie rezerwacji okaże się,
        jaka będzie ostateczna cena biletu.
        Mam tylko nadzieję, żenie będę zbyt mocno żałował, że bilety na zimę mam juz
        kupione...
        Bartek
    • tropikey Re: Condor - promocja 08.09.06, 18:20
      wszedłem z ciekawości i jest tak - trasy dalekie bardzo ograniczone, raptem
      kilka destynacji. Trasy bliskie - sporo, ale rzeczywiście 29 Euro to nie
      wszystko. Sprawdziłem Berlin Tegel - La Palma - Berlin Tegel i za 2 osoby
      dorosłe w datach 12.01. - 26.01.2007 wyszło 208 Euro. Jest to zatem więcej niż
      cena netto, ale i tak bardzo dobra oferta.
      Pozdrawiam, Bartek
      • Gość: Mia Re: Condor - promocja IP: *.umcs.lublin.pl 12.09.06, 09:35
        Promocja obejmowala jeden lub dwa loty w tygodniu po kilka miejsc i dostępna
        byla tylko na stronie niemieckojezycznej (takie odnioslem wrazenie) Ja za lot
        do hurgady z berlina 12.2-4.3.07 zaplacilem równo 58 euro
        • tropikey Re: Condor - promocja 12.09.06, 18:27
          no to gratulacje, super cena (nadaje się do wątku o najtańszych biletach;-)
          My będziemy teraz czekać do lutego - wtedy będą (mam nadzieję) sprzedawać
          bilety w tej promocji na lato 2007. Może uda się znowu kupić tak tanio, jak w
          tym roku na Rodos - 252 Euro za 2 os. dorosłe + 6-letnie dziecko na lot Lipsk-
          Rodos-Lipsk (w szczycie sezonu :-)))
          Pozdrawiam, Bartek
          • Gość: Mia Re: Condor - promocja IP: *.umcs.lublin.pl 15.09.06, 10:43
            znajomi doslownie dwie godziny po uruchomieniu promocji nie mogli juz znalezc
            nic ciekawego jak twierdzą nie bylo tylko biletów powrotnych i te konczyly się
            najszybciej. Swiją drogą wielkie dzięki za umieszczenie tego posta bo tą drogą
            dowiedzialem sie o promocji. DZIEKI
    • tropikey Re: Condor - kolejna promocja - długie trasy 19.09.06, 21:07
      chyba powinienem poprosić tą linię o jakąś prowizję, bo znowu mam cynk o
      promocji u nich. Otóż od jutra do soboty będą sprzedawać bilety zimowe na
      długie trasy w cenie 199 Euro (w jedną stronę). Piszą, że cena ta zawiera
      wszystkie dodatkowe opłaty.
      Pozdrawiam, Bartek
      • tropikey Re: Condor - kolejna promocja - długie trasy 20.09.06, 10:36
        zajrzałem i widzę, że ceny są świetne! Terminy głównie listopad i grudzień, ale
        bardzo dużo destynacji, np. Mauritius, Tobago, Dominikana, Kuba, W-py Zielonego
        Przylądka, Sri Lanka, a ceny - z tego co zdołałem popatrzeć - to niecałe 400
        Eyro od osoby w obie strony! Fakt, z Frankfurtu, ale to i tak okazja. Na
        szczęście i tak w tych terminach nie mógłbym lecieć, bo szlag by mnie trafił,
        że mam już bilety kupione gdzieś indziej (no i za inną cenę).
        Ciekaw jestem, czy ktoś z Was się załapie. Jeśli tak, to dajcie znać.
        Pozazdrościmy trochę ;-)
        Pozdrawiam, Bartek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka