Forum Dom Wspólnoty mieszkaniowe
ZMIEŃ
      przycinanie

przycinanie

(3 wyniki)
    • Coś mnie wkurza. Może znajdzie się na to jakieś lekarstwo? Kiedy budynek mojej wspólnoty był jeszcze własnością miasta, na posesji przynależnej stał kiosk. Miał swoją posesję wykrojoną z dóbr miejskich, które były zadrzewione. Po pewnym czasie marny baraczek przebudował się w sklep. Nikomu to nie przeszkadzało, do czasu aż właściciel nie zaczął mieć pretensji o przystrzyganie drzew rosnących teraz już na naszej, wspólnotowej posesji. Obejrzałam plany terenu i szlag mnie trafił, bo fac...
    • Sąsiad cham od tygodnia przycina glazurę na klatce schodowej. Na zwracane uwagi współmieszkańców... w ogóle nie reaguje. Zarząd właścicielski ma to w d... Na klatce schodowej brud, kurz, który wchodzi wszędzie, sąsiad musiał wymienić gerdę, bo się zatarła; inny twierdzi, że blokada drzwi zaczyna mu szwankować... jak się do tego gbura dobrać...z nawiązką.
    • Mam sprawe tego rodzaju ,zarzad mojej wspolnoty chce podjac uchwale o tym ze jakas wyznaczona przez zarzad osoba bedzie "regulowac" tzn. poprzez przycinanie zaworow od co ilosc potrzebnych Gj dla naszego bloku,pomimo tego ze kazdy lokator posiada w mieszkaniu zawory termostatyczne oraz podzielniki ciepla "cudownej" firmy METRONA.Czy takie dzialnia zarzadu sa zgodne z jakimikolwiek przepisami?Czy takie dzialnie spowoduje u mnie mniejsze mozliwosci w uzytkowaniu co,nadmienie iz mies...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się