region

(16 wyników)
  • witam, wszystkich .... błahy temat poruszę, ale tak obserwuję że inne regiony wymieniają się poglądami na temat imprez "po gadzinach" ;-) i Polsce Z też wypada .... Co sądzicie na temat tego czegoś co odbyło się w Zwierzyńcu? Biorąc pod uwagę że fotografii z tej imprezy nie ma na intrze (bo i zdjęć nie było z czego robić) .. to i zdania hmmmm. są różne. Z atrakcji to spacer po mieście pekało zorganizowało, element podniesienia własnego "ego" przez pewnego sędziego no i reszta to posadz...
  • Witam. Ostatnio usłyszałam, że w nowym roku ma juz nie być regionów. Czy będziemy bezpośrednio rozliczani przez Centralę, czy może zostanie kilka ośrodków,np. Poznań, Wrocław, Warszawa... Czy ktoś coś wie na ten temat, czy to kolejna plotka ? Jeśli to prawda, to co będzie z ludźmi, którzy teraz są koordynatorami ? Przejdą do oddziałów ?
  • Zaczęło się w regionie tsunami.Napisze szczerze jestem za .Niech parę mobingowców trzęsie gaciami.Mam na myśli szczególnie tych którzy wydzwaniają i wysyłają nam bzdurne ŻĄDANIA W SPRAWIE SPRZEDAŻNY.Niech sami poczują się jak my ,czego im bardzo życzę.
  • czy w innych regionach też dostaliście wykazy osób, które jeśli nie wykonały kredytów w 70% w ostatnich 4 kwartałach znalazły się na tych listach? Osoby te dostały ostatnią szansę na poprawę w m-cu lipcu. Ale jeśli ktoś nie mógł wykonać planu przez kilka kwartałów to zrobi to w jednym m-cu?Pismo od Pani dyr Rod zalatuje mobbingiem i mYśle, że osoby zwolnione z tego tytułu będa mogły walczyć o swoje w Sądzie Pracy- to jest straszenie.
  • Słyszałem, że odżywa pomysł utworzenie kliku makroregionów przy jednoczesnej centralizacji analityków (MSP i korporacji) do większych spraw. Małe sprawy robione byłyby przez system scoringowy. Na pierwszy ogień idą ROKi ale analityków MSP też to dotknie bo w scoringu myśli system i taka liczba analityków MSP nie będzie chyba potrzebna. Czy ktoś słyszał w jakich miastach te makroregiony powstaną?
  • ciekawa jestem czy w kazdym regionie stosowany jest mobbing??? ja pierwsza warminsko-mazurskie tak!!!
  • Kochani, nie pracuję już z Wami. Z bankiem PKO BP związana byłam wiele lat. Oddałam zdrowie, zaangażowanie, jakiego nawet swojej rodzinie nie dałam. Zdobyłam się na odwagę i odeszłam. I smieję się z samej siebie, że nie zrobiłam tego wcześniej. Naprawdę wszędzie jest lepiej. Jak sobie przypomnę tych "ważnych", zmanierowanych pracowników ROD i co niektórych dyrektorów z Panią Krakowską na czele to mi się po prostu podnosi... Ludzie, którzy nic konstruktywnego w nasze życie nie wn...
  • oczywiście jestem za !!!!!!!!!!!!!!! i wielu z mojego oddziału Pracujemy ciężko, mam ponad 50 nadgodzin, które nie są nigdzie ewidencjonowane bo mój kierownik ma to gdzieś. Moja żona zarabia 500zł netto więcej niż ja mimo, że pracuje fizycznie i w mniej "prestiżowej" firmie. Szukam nowej pracy i mam nadzieję, że znajdę ją szybko albo poprawi się w PKO
  • Znalazlam taka jednostke gdzies w intrze i nie mam pojecza czym ona jest. Czy moze ktos mi wyjasnic? Jednoska pojawila sie 1 lipca 2010r bo w poprzedniej strukturze jej nie ma. Dodam że jednostka regionalna bedzie sie miescila np od 03.2011 w Lublinie w super wypasionym oszklonym budynku ktory powstaje przy ul.Zana. Wiecie cos na ten temat?
  • czesc, przeraza mnie to co piszecie. dostalem zaproszenie na rozmowe rekrutacyjna jako specjalista.... jaka kwote netto moge podac na rekrutacji? naprawde jest tak zle ? Jarek
  • Podział terytorialny: - zachodni z siedzibą w Poznaniu, - południowy z siedzibą w Katowicach, - północny z siedzibą w Gdańsku, - wschodni z siedzibą w Lublinie lub Warszawie. Przejmowane funkcje: zasoby ludzkie, zarządzanie siecią, marketing i analizy oraz zasadnicze funkcje zarządzania sprzedażą. Likwidacja regionów - pozostawienie w terenie /dotychczasowe siedziby regionów w których nie powstaną makroregiony/jedynie Dyrektorów ROD w randze Z-cy Dyrektora Makroregionu wraz z grupą wsp...
  • Witam wszystkich. Chciałam poruszyć temat nadmiernej sprawozdawczości... Pracuję w regionie kujawsko-pomorskim w większym Oddziale, w komórce, która przynosi jedne z największych zysków dla Banku. Jestem doradcą klienta, a czasami mam wrażenie, że jestem pracownikiem od tabelek, cyfr, sprawozdań, raportów, itd... Zamiast poświęcać się pracy z Klientem i skupić na sprzedaży wypełniam bezsensowne exelowskie arkusze >.< Za przeproszeniem cholera mnie trafia, kiedy dostaję coś o 1...
  • CRB zaczyna się pakować, już otrzymali kartony i czekają na dalsze instrukcje.Czy ktoś wie więcej??
  • Piszcie proszę jak w Waszych regionach jest oceniany detal - jakie są wagi poszczególnych produktów - szczególnie SSK.
  • W związku z centralizacją praca CRB ma być w 5 miastach: Warszawa, Kraków, Poznań, Katowice, Gdańsk. Pracownicy z poza tych miast mogą ubiegać się o przeniesienie lub szukać sobie innej pracy. Co o tym myślicie? Może odezwie się ktoś z CRB?
  • Dziękujemy za premię kwartalną w wysokości 500 zł za wykonanie po raz kolejny planu powyżej 100 % .Wdzięczni doradcy.Napewno zmobilizuje nas ona do poszukiwania nowego pracodawcy.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się