region

(17 wyników)
  • dvd działalo mi normalnie, z racji remontu został odłączone na ponad tydzień, teraz nie chce odtwarzać oryginalnych płyt(inf. wrong region)piraty idą bez problemu, co się mogło stać?jak to naprawić?dvd jest firmy DAEWOO, z góry bardzo dziękuję za rady!!!!!!!!
  • Witam, sprzet Panasonic DMR E-65 R2, potrzebuję R0. Czy ktoś z was moze mi pomóc znaleźć kod (na 99% wiem, ze wystarczy wpisać z pilota). Dziekuję
  • Właśnie zakupiłem kino zestaw kina domowego i mam pytania: - co zrobić żeby divx czytał polskie czcionki? - jak można pozbyć się blokady regionalnej dla dvd? podobno są gdzieś w necie kody by czytał wszystkie regiony ale nie wiem gdzie szukać. - proszę o polecenie jakiegoś dobrego forum użytkowników kina domowego tej marki. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
  • ponawiam prośbę o pomoc w temacie usunięcia regionalizacji z Yamahy S520. Odtwarzacz kupiony w Polsce, w sklepie . całkowicie legalny. Regionalizacja przeszkadza mi w oglądaniu płyt przywiezionych ze stanów. Znam już sposoby z klepaniem kodów przez specjalnego pilota ale NIE MAM TAKIEGO PILOTA !!!!. Czy są jakieś inne metody lub czy ktoś ma takiego pilota i może mi pomóc ? Pozdro Bishop
  • Ostatnio otrzymałem w prezencie samochodowy odtwarzacz DVD Philips PET 710, który został zakupiony w USA. W naszych warunkach nie da się odtwarzać płyt. Czy wie ktoś jak w nim zmienić ustawienia regionalne?
  • Pomozcie zrozumiec nastepujaca kwestie. Chodzi o kwestie systemowe i kompatybilnosci urzadzen. Mam TV (HD 1080p) w systemie NTSC (mieszkam w Stanach). Przez kabel HDMI podlaczone jest DVD. Jak wsadzam "europejska" plyte, to mi wyskakuje informacja iz plyta przeznaczona jest na inny region i odtwarzac nie moge. Pomyslalem sobie (mam dosc sporo polskich plyt), ze kupie DVD jak nastepnym razem bede na starym kontynencie i podlacze je pod TV (chinchami lub pod inne HDMI, jesli to co...
  • ...przywiozłem sobie ze stanów bardzo fajny koncercik na DVD. Moja YAMAHA S520 oczywiście tego nie czyta .... czy można usunąć z niej regionalizację ? co innego mogę zrobić aby cieszyć się koncertem ? Poradźcie ... Bishop
  • Witam, Czy ktoś z Was miał może kontakt z firmą Clonex z Gliwic ( clonex.a4.pl) - jeżeli tak to niech podzieli się swoimi uwagami na temat tej firmy. Chciałbym skorzystać z ich oferty.
  • Kupiłem w Ameryce film na dvd. Zupełnie nie byłem świadomy, że jest podział na strefy jesli chodzi o dvd i amerykańskich dvd nie da sie odtwarzać w Europie. Ktoś mi mówił, ze sprawa nie jest beznadziejna i że można jakoś przegrać na europejski system. Czy ktoś wie, gdzie się coś takiego robi? I czy w ogóle to prawda?
  • Mieszkam zagranica i kupilam DVD Panasonic DVD S325 i....nie odtwarza wszytkich plyt! Co to moze byc i jak uruchomic mooje ulubione plytki DVD pomozcie
  • właśnie zmontowałem swój pierwszy w życiu zestaw i co?zonk! na 20 płyt dvd odczytał mi 2!! w pozostałych pojawia się komunikat "sprawdź region code" Wszystkie próbowane przeze mnie płyty pochodzą z gezet i są dosyć nowe? Czy można coś z tym zrobić unikając reklamacji w sklepie? dzięki
  • Pomocy!(6)

Jak rozkodować dvd samsung HT-DB120 żebym mogła oglądać wszystkie filmy.Napiszcie proszę krok po kroku co mam zrobić.
  • Witam serdecznie wszystkich - mam problem i nie wiem jak sobie z tym poradzic. Posiadam odtwarzacz LD firmy Pioneer model 505, ktory czyta mi jedynie plyty LD (CD Video) nagrane w formacie NTSC. Powiedzcie mi co mozna zrobic aby odtwarzal takze PAL/SECAM... wiem, ze jest to mozliwe i podobno zblizone do tego jak zdejmuje sie regiony z DVD. Jesli ktos moglby mi pomoc bede bardzo wdzieczny za pomoc a tak powaznie to nawet chetnie zaplace byleby dzialalo... (jestem z Warszawy). Pozdr,
  • Witam Właśnie kupiliśmy chryslera sprowadzonego z USA. Dzieci ucieszyły się z dvd, ale nici z oglądania, bo jest ono przeznaczone dla regionu 1, czyli polskie dvd nie dają się odtwarzać. Może ktoś poradzi, czy można coś z tym zrobić, np zlikwidować lub zmienić blokadę na region 2 lub free.
  • Witam Czy na odtwarzaczu i TV w Stanach można odtworzyć DVD przywiezione z Polski? Pozdr Lucar
  • Witam, czy może ktoś wie, czy można jakoś przerobić DVD kupione w Stanach. Oczywiście, po włożeniu płyty DVD kupionej lub wypożyczonej pokazuje się komunikat "Wrong Region", ale DVD dołąvzane np. do gazet działa. Czyta również VCD. Czy można jakoś rozkodować tą maszynkę. Dzięki z góry za pomoc. Pozdrawiam
  • Witam, Czy są na forum użytkownicy nagrywarki Philips DVDR-75; rozważam zakup takiego ustrojstwa, ale wcześniej chciałbym się dowiedzieć czy warto? pozdr. - herr_bart_nick

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się