Dodaj do ulubionych

DO MODERATORA!!!

28.10.04, 15:53
mam pytanie gdzie podziały się moje posty z pytanie o kontakt do ortodonty
oraz okulisty - moje dziecko ma pewne wady i zalecane są wizytu u tych
specjalistów - jak na mój gust i przekonanie chodzi o zdrowie mojego dziecka -
w takim razie gdzie są moje posty?!!!!!!!!!!
mama klary
Obserwuj wątek
    • g.a.b.i Re: DO MODERATORA!!! 28.10.04, 16:06
      Oczywiście, ze chodzi pośrednio o zdrowie. Tylko cały sęk w tym, ze nie poytasz
      do jakiego lekarza masz sie udac tylko o adres lekarza w danym miescie. Nie
      sądze, zeby mamy z Gdanska, Zakopanego, Torunia itp. itd znały takowe. Z tego
      też powodu miejsce takiego postu jest na odpowiednim forum REGIONALNYM.

ps.
      w watku "znacie takiego?" tez udzieliłam odp
      • martaklara1 Re: DO MODERATORA!!! 29.10.04, 14:39
        a czy byłabyś łaskawa wskazać, w którym wątku regionalnym znajdują się te
        posty, zaglądałam tam, ale żaden temat nie był związany z moim problemem. po za
        tym nie adresuje mojego posta do wszystkich tylko do określonej grupy, a taka
        znajduje się m. in i przede wszystkim w tym forum. chodzi o dziecko i jego
        zdrowie, co mi do cholery jakiś region, być może okaże się że w Gdańsku jest
        jakiś świetny specjalista i ok, jestem skłonna tam pojechać, dla mnie nie ma
        przeszkód typu regiony i granice, po za tym nie pytam tylko o adres ale również
        o opinię a ponieważ nie znam żadnego (bo jakbym znała to bym nie miałą takiego
        problemu)to proszę o wskazanie jakiś namiarów również. przede wszystkim jednak
        zależy mi na opini, poleceniu typu "słuchaj u tego byłam, jest świetny i zna
        się na rzeczy, jest z tąd i z tąd" ........
        długo by tak można pisać ale nie o to chodzi - polecam jednak spglądac na świat
        nie tylko z własnej perspektywy,
        pozdrawiam
        mama klary
        • g.a.b.i Re: DO MODERATORA!!! 29.10.04, 16:41
          martaklara1 napisała:

> a czy byłabyś łaskawa wskazać, w którym wątku regionalnym znajdują się te
          > posty, zaglądałam tam, ale żaden temat nie był związany z moim problemem.

A na Tym forum :
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=611
          Jak się nie chce poczytać to juz niestety nie mój interes w tym zeby
          szukac dla Ciebie postów z namiarami. Jest tam tego pełno, zapewniam.

> po za tym nie adresuje mojego posta do wszystkich tylko do określonej grupy,

Tak, do określonej. WYRAZNIE BYŁO NAPIUSANE w poscie, który usunełam:

jakiś dobry Ortodonta?!!
          martaklara1 26.10.2004 12:45

Moje dziecko ma wadę zgryzu, dostałam zalecenie od logopedy żeby udać się do
          jakiegoś ortodonty, znacie dobrego, w warszawie najlepiej okolice centrum,
          mokotów, urysnów ???
          dzięki
          mama klary

WARSZAWA NAJLEPIEJ OKOLICE CENTRUM< MOKOTOW< URSYNOW.

a taka
          > znajduje się m. in i przede wszystkim w tym forum. chodzi o dziecko i jego
          > zdrowie, co mi do cholery jakiś region, być może okaże się że w Gdańsku jest
          > jakiś świetny specjalista i ok, jestem skłonna tam pojechać, dla mnie nie ma
          > przeszkód typu regiony i granice,

No a wyraznie widzialam, ze chodziło o lekarza z Wawy- juz nic nie rozumiem.

po za tym nie pytam tylko o adres ale również
          >
          > o opinię a ponieważ nie znam żadnego (bo jakbym znała to bym nie miałą
          takiego
          > problemu)to proszę o wskazanie jakiś namiarów również.
          przede wszystkim jednak
          > zależy mi na opini, poleceniu typu "słuchaj u tego byłam, jest świetny i zna
          > się na rzeczy, jest z tąd i z tąd" ........

Jeśli chcesz namiary lekarzy z całej Polski to post prosze umieścić tutaj:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=616

> długo by tak można pisać ale nie o to chodzi - polecam jednak spglądac na
          świat
          >
          > nie tylko z własnej perspektywy,

Nie spoglądam na świat z własnej perspektywy. Jestem na forum edziecko od ponad
          3,5 roku. Na samym poczatku było to jedno forum. Jeden wielki wór, w którym
          było wszystko, czyli welki bałagan. To FORUMOWICZE
          domagali sie jasnego PODZIELENIA forum na odpowiednie podfora tematyczne. I
          tak też się stało.
          Z tego tez powodu proszę sie zastanawiac dokładnie (o czym juz pisałam w
          uwagach moderatora) GDZIE umieścić swój post.
          poza tym Twoje wyjaśnienie nijak się mają do zaistniałej sytuacji. Myślę, ze po
          prostu chciałaś się pokłócić. Bo to co piszesz teraz-całkowicie zaprzecza temu
          co napisałas w usuniętych wątkach.
          • g.a.b.i Re: DO MODERATORA!!! 29.10.04, 16:43
            A, i jeszcze jedno.

1. BARDZO proszę nie przeklinac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka