karolcia801 02.02.06, 10:08 Mam pytanko bo nie moge znaleźć mojego watku "gzdie w warszawie robiłyscie wymazy swoim córkom" czy jakos tak. W przeniesionym nie ma i na Wawie tez nie... dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maladorotka Re: Do moderatorki! 02.02.06, 10:15 Karolciu zapytaj sylwipanfilowicz, ona czesto robi wymaz coreczce w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
maladorotka Re: Do moderatorki! 02.02.06, 10:20 Droga Pani moderatorko, niech nam Pani nie przenosi watkow dotyczacych zdrowia naszych dzieci, bo na regionalnych nikt nam nie odpowie jak znalezc lekarza i laboratorium. To jest forum zdrowie dzieci i tu dzielimy sie naszymi spostrzezeniami i wiedza. Nie rozumiem, co to Pani przeszkadza, ze zapytamy sie o lekarza w naszym miescie? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia801 Re: Do moderatorki! 02.02.06, 10:24 dokładnie tym bardziej że na regionalnych odpowiadają jakieś chamy. Albo w ogóle nikt nieodpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidziamamusi Re: Do moderatorki! 02.02.06, 14:51 Czy my mówimy o tym forum Warszawa? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=611 Proszę o przykłady tych niestosownych odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia801 Re: Do moderatorki! 02.02.06, 14:55 Kurcze...nawet nie wiedziałam że takowe jest!!! Zawsze wchodziłam na Warszawę z lewej strony paska!Ale to inne regionalne jest.. No nie, dzięki za oświecenie Kłaniam sie Odpowiedz Link Zgłoś
dzidziamamusi Re: Do moderatorki! 02.02.06, 15:05 Tak myślałam, wiele osób robi ten sam błąd. Wchodzi na Warszawę ogólnogazetową. Równiez sie kłaniam i zapraszam ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia801 no dzidziomamusi! 02.02.06, 15:06 jeszcze raz wielkie dzieki za uświadomienie mnie że istenieje to forum Własnie czegoś takiego baaardzo potrzebowałam! Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
dzidziamamusi Re: Do moderatorki! 02.02.06, 14:46 Wątki, które nie dotyczą tematyki forum a nie doczekały się odpowiedzi są kasowane i tak tez stało sie z Twoim wątkiem. Prosze zapoznac sie z regulaminem tego forum a nie będzie przykrych niespodzianek. To forum zostało stworzone do dyskusji i wymiany doswiadczen na tematy zdrowotne naszych dzieci. Pozostawianie tu wątków w sprawach lekarzy/szpitali z poszczególnych miast sprawia, że giną wątki rodziców, którzy chcą rozmawiać o zdrowiu bez wzgledu na miejsce zamieszkania. Proszę to zrozumiec i uszanować! Odpowiedz Link Zgłoś