raclan 02.03.09, 13:56 jestem ciekawy co sądzicie o reklamie jaką zrobiłem, prosze oglądać przy uzyciu opcji `` ogladaj w najwyzszej rozdzielczosci`` www.youtube.com/watch?v=pxlyvvIY_IA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joolanta Re: reklama na youtube 04.03.09, 09:17 przyzwoita, ale nie jakaś rewelacja, ale: dlaczego na długopisie "czytamy" od lewa do prawa? czemu na początku projekty przechodzą tak szybko? Odpowiedz Link
camel_3d Re: reklama na youtube 27.03.09, 17:18 jako ze zajmuje sie reklama na codzien.... kiepska... BARDZO. muzyka..od czapy..nie pasuje. Napisy...fatalnie skomponowane, dlugopis..Jak wspomianla poprzedniczka..czemu z lewa w prawo?? Koncowka..cos lecipo angielsku na gorze..a na dole szybko po polsku.. to co mam czytac?? angielka czy polska wersje?...zrob lepiej 2. Za duzo tych najazdow odjazdow przejazdow..i wogole... Odpowiedz Link
camel_3d Re: reklama na youtube 27.03.09, 17:20 www.youtube.com/watch?v=W5wqcDXok7o&feature=related tu masz cos co jest ew..lepsze..nie jest to ideal, ale profesjonalnie i czysto zrobione. Odpowiedz Link
33qq Re: reklama na youtube 27.03.09, 22:08 camel, możesz pochwalić się jakąś swoją produkcją? Może być na priva. Odpowiedz Link