mgw_pl 13.12.05, 16:39 Czy ktos moglby mi polecic jakis nieskomplikowany program do zrobienia reklamy firmy - w formie kolorowej ulotki - kilka zdjeci i opis, jakies tlo - moze istnieje cos z gotowymi arkuszami i tlami ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joolanta Re: program graficzny - reklama - pomozcie !!! 13.12.05, 20:26 Zależy jak bardzo prosta ma to być ulotka (i jakie masz umiejętności). Przypuszczam ze nie masz corela i nie umiesz się nim posługiwać, wiec zostaje Ci...PowerPoint – jeśli oczywiście zamierzasz ulotkę drukować „domowym” sposobem....chociaż może i w drukarni cos z niego zrobią – nie mam doświadczenia Są w nim tez gotowe "projekty" Odpowiedz Link
mgw_pl Re: program graficzny - reklama - pomozcie !!! 13.12.05, 20:44 Dzieki za odpowiedz ! Poszukam w PowerPoint'cie. Corela kiedys "widzialam" ale za bardzo sie nie znam i boje sie sie probujac go rozgryzc strace tylko czas ... Moze ktos jeszcze mi podsunie jakis latwy software. Odpowiedz Link
wustyle Re: program graficzny - reklama - pomozcie !!! 20.12.05, 14:45 nie ma latwego software'u jesli nie potrafisz tego zrobic, zlec to komus kto umie - po prostu usiadz z nim do komputera i mow co ma robic, to w lewo, to w prawo - bedzie prosciej czesto jest tak, ze ludzie w drukarni i naswietlarni nie wiedza co z robic z plikiem otrzymanym od osoby zaczynajacej przygode z grafika Odpowiedz Link
matsupix Re: program graficzny - reklama - pomozcie !!! 31.12.05, 10:39 www.ksiazkinasprzedaz.republika.pl/ind.htm podobne banery mogę wykonać za kilka groszy lub za małą reklamę strony forum.edu.pl/index.php?topic=365.new#new Odpowiedz Link