IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.11, 20:45
Witam,
jeżeli ktoś zamierza zjeść chińczyka w rimini to stanowczo odradzam!
Zamiast wołowiny podają tam jakieś odpady wieprzowe, których bym psu nie chciał dać! Mięso tłuste, ciągnące się a na mój argument, że wołowina to przecież mięso kruche pretensja i wielkie oczy "kruche mięso?przecież to na oleju smażone więc jak ma być kruche?" NO ŚMIECH!! 2 lata pracowałem w barze chińskim w Warszawie więc wiem co jak wygląda!!
Jakoś w innym barze tego typu w naszym mieście dają radę a tu SYF!!
W złości jeszcze kucharz pół pizzy zalał nam sosem tabasco, którego to zwykle skąpi po pare kropel ale tu akurat się dowcip nie udał - lubie na wybitnie ostro;)
Łączę pozdrowienia dla całej załogi i szefostwa ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Adamo Re: rimini IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.12.11, 21:16
      Mam niestety takie same odczucia co do tej "restauracji" syf jakich mało!! KIEDYŚ rimini to było coś! jak chińczyk to tylko w Dudu:)pozdrawiamen
    • Gość: sa Re: rimini IP: *.dynamic.chello.pl 19.12.11, 21:55
      cool story bro
    • Gość: zniesmaczony Re: rimini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 09:13
      Dramat w pełnym wydaniu czyli komedia i tragedia !!!
      Byłem dwa razy. Pierwszy raz na pizzy obsługa kłóciła się na wzajem typu kto więcej pracuje a kto się opier..... itp. itd. Na cały głos przy konsumentach ! Normalnie bym wyszedł ale potraktowałem wizytę w tym przybytku jako obserwację socjologiczną . Eeeeeeeee długo by pisać . Pani jak mi w końcu przyniosła pizzę to bez słowa grzecznościowego a jak wcześniej przyjmowała zamówienie to była wielce oburzona moimi pytaniami co do samej pizzy typu dodatki itp. Wykonawca pizzy w trakcie jej robienia miał minę(i fryzurę- sorry ale...) jak windykator długów i skupiał się głównie na oglądaniu programu "Sędzia Anna Maria Wesołowska" Pizza jak z mrożonki a sosy jak z wodną omastą.
      Za jakiś czas musiałem tam być bo mój kontrahent tam jadł a ja miałem z nim krótkie spotkanie. Zamówił chińszczyznę . Wszystko miało smak acetonu ! Głównie sajgonki. Co za żenada !Jak można coś takiego odnośnie menu, obsługi itp. proponować klientom . Znam Rimini z wcześniej . To był bardzo przyzwoity lokal a teraz ? Co to jest? Wstyd dla Ciechanowa bo jak jakiś podróżny tam zje to lepiej nie mówić .................
    • Gość: obzartuch Re: rimini IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.11, 12:06
      Raz dowieziono mi połowę kebaba ( w sensie wielkości) Kucharz ma chyba na pieńku z właścicielem skoro takie numery odstawia
    • Gość: maska Re: rimini IP: 195.117.22.* 20.12.11, 13:49
      jedzenie porażka obsługa tym bardziej!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka