Forum Auto-Moto TANIE OC
ZMIEŃ
      rozmowa

rozmowa

(3 wyniki)
    • Sposób pierwszy- przez internet: Możesz zrobić to za pomocą kalkulatora online, który znajduje się na stronie Axa Direct pod linkiem: www.axadirect.pl W pierwszym polu (Czy chcesz powołać się na numer polisy znajomego w ramach programu "Poleć AXA Direct znajomym"?) zaznaczasz opcje TAK Otworzy się pozycja (Numer polisy znajomego - Klienta AXA DIRECT), w której wpisujesz specjalny kod: AA1748031/01(najprościej go skopiować, gdyby na kalkulatorze wyskoczył błąd, to należy przepisać ...
    • Jeżeli chcesz mieć tam zniżkę na ubezpieczenie samochodu w wysokości 50 zł lub 100 zł, to wejdź na stronę, gdzie możesz obliczyć swoją składkę: www.axadirect.pl/quote/index.aspx i przy pierwszym pytaniu: Czy chcesz powołać się na numer polisy znajomego w ramach programu "Poleć AXA Direct znajomym"? wybierz "TAK" i wpisz w polu "Numer polisy znajomego - Klienta AXA DIRECT": BA/1725274/00 Można też ten numer BA/1725274/00 podać podczas rozmowy telefonicznej z ubezpieczycielem. Ja tak z...
    • Ja polecam ubezpieczenie OC i AC w AXA. Obliczałam składki w różnych towarzystwach ubezpieczeniowych i tam wyszło najtaniej. Dodatkowo posiadam kod, dzięki któremu można otrzymać zniżkę na ubezpieczenie samochodu w wysokości 50 zł lub 100 zł. Wystarczy wejść na stronę, gdzie możesz obliczyć swoją składkę: www.axadirect.pl/quote/index.aspx i przy pierwszym pytaniu: Czy chcesz powołać się na numer polisy znajomego w ramach programu "Poleć AXA Direct znajomym"? wybierz "TAK" i wpisz w polu ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się