Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      rozmowa

rozmowa

(14 wyniki)
    • mobile.interia.pl/http%3aszukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html? id=121042385&__lp=159&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGross Euro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=11000&ma keModelVariant1.modelId=2&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&ma keModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFree text=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=POLAND&negativeFeat ures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&cu...
    • Nie przepadam za Passentem (jakoś dziwnie kojarzy mi się z komuną), ale tutaj muszę się z nim zgodzić Dzisiaj w tok fm słuchałem wywodów Semki... bozssszzz co za pacan. Wg niego Kamiński ma rację :-) i faktycznie nie było tarczy antykorupcyjnej bo rząd dał listę 70 firm do ochrony a biedaczek Kamiński nie wiedział którą z tej listy chronić. Pacan pacan do kwadratu. Gość bez jakiejkolwiek wiedzy, jego analizy przypominają mi rozmowy z rodziną przy stole świątecznym - ogólne pindolenie o p...
    • Nieopatrznie palnąłem przy samochodzie ze czas go zmienic i usłyszal to. Poniewaz zona to poparła oboje mamy ciepło. Chyba wyszedł z założenia, ze po paru latach nienagannej służby nie mozna tak po prostu powiedziec. Zaczęło sie od 2 gum w ciągu tygodnia - jedna w miescie, druga w 100licy. Obie po zmroku. Pobocze, klucz, lewarek i do dzieła. Następnie 2 dni pozniej zaryglował sie od wewnątrz i mimo wielokrotnej dezaktywacji nie chciał nas wpuścić. W koncu sie otworzył ale nadal odcinał ...
    • www.youtube.com/watch?v=Tvt3aWhm7NE&feature=player_embedded Powinni to obejrzeć wszyscy "mistrzowie" kierownicy z telefonami w rękach.
    • Tak się zastanawiam - przeczytajcie co tu napisałem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=796&w=86286419 W necie znalazłem jedną stronę (chyba firma.net), gdzie można dodać swoją opinię o danej firmie. Ale dla tego oszusta to za mało, może by stronę założyć prezentującą jak dbają o klienta?
    • no to tak: Chce sobie zkonfigurować "sieć bezprzewodową w domu lub małej firmie" korzystając z "kreatora sieci bezprzewodowej" wybieram auto z użyciem pamięci flash wtykam w usb, komp robi czary mary, a następnie pojawia się instrukcja, gdzie mam tego pendriva po kolei sobie wtykać. I TU JEST ZONK, bo wyraznie stoi napisane, że mam wtyknąć w punkt dostępowy (czyli jak mniemam router) NO I POWIEDZCIE JAK MAM TO ZROBIC SKORO W ROUTERZE NIE MA PORTU USB???!!!!
    • www.liveatc.net/search/ podaje się kod ICAO, np dla okęcia to: EPWA ( www.liveatc.net/flisten.php?mount=epwa ) i poźniej trzeba kliknąć w zielony guzik "Listen" i słychać bieżące rozmowy pomiędzy wieżą z lotniska oraz samolotami w obrębie :D
    • Otoz w sobote zazylem kontrolowana ilosc butelkowanych preparatow poszerzajacych horyzonty. Rozmowa, jak to zawsze w takich wypadkach, byla szalenie mondra i naukowa. Gdy malzonka odwozila moje zwloki do domu padal deszcz i narzekala, ze czas abym wymienil wycieraczki. Od slowa do slowa wymyslilem cos donioslego. Otoz nie od dzis wiadomo, ze naukowcy zwazyli Wszechswiat, policzyli ciala niebieskie i wyszlo im, ze wykryli za malo materii i caly ten balagan nie powinien utrzymywac sie w takiej ...
    • Ten zestaw słuchawkowy pozwala korzystać z telefonu komórkowego bez użycia rąk. Dzięki technologii bezprzewodowej, wysokiej jakości dźwięku, małym rozmiarom i mikrofonowi kierunkowemu z redukcją szumów tła, rozmowa telefoniczna staje się możliwa i dozwolona podczas jazdy samochodem. Wykorzystywany do tego telefon może być oddalony nawet o 10 m, czyli schowany w plecaku lub torbie przewożonej w bagażniku. Pełne naładowanie baterii zapewnia 4,5 godziny rozmów lub 100 godzin czuwania...
    • Przeprowadzone przez naukowców z Uniwersytetu Utah badania wykazały, że młodzi ludzie, używający za kierownicą telefonów komórkowych, zaczynają zachowywać się jak emeryci. Badaniami objęto osoby w wieku 18-25 lat, które poproszono o kierowanie symulatorem samochodu i jednoczesne prowadzenie rozmowy telefonicznej. Okazało się, że czas reakcji młodych ludzi był taki sam jak 70-latka. Rozmawiający nie tylko wolniej reagowali na światła hamującego przed nimi samochodu, lecz również znacznie wo...
    • Witam. Przeczytajcie ciekawy artykuł w "Polityce": www.polityka.pl/polityka/index.jsp?place=Lead33&news_cat_id=936&news_id=218379&layout=18&page=text Z tą podzielnością uwagi jest dość dziwnie - np. można (ja mogę) swobodnie prowadzić rozmowę bezpośrednią (w sensie "twarzą w twarz") pisząc jednocześnie opis do projektu; dużo gorzej idzie mi taka rozmowa podczas pisania maila a już zupełnie niemożliwe jest pisanie maila podczas rozmowy telefonicznej - tak jakby trudno było zwracać się ...
    • Postuję, aby przedstawić Wam, moim zdaniem, najlepszy artykuł na polskiej Wikipedii. Stawia jasno sprawy, do których sami nie lubimy się przyznawać, a które sterują życiem w zasadzie każdego z nas. Jest oparty na badaniach naukowych, a nie na spekulacjach. Dlaczego się podobamy? Dlaczego jedni mają "branie", inni nie, co o czym decyduje kto z kim się zwiąże a kto prawie na pewno dostanie kosza? Polecam lekturę całości: pl.wikipedia.org/wiki/Atrakcyjność_fizyczna Ponieważ ludzie są...
    • Na salonie samochodowym w Detroit ma dojść do spektakularnego sfinalizowania rozmów pomiędzy Fordem a General Motors. Czego te rozmowy dotyczą, i czym się zakończą jeszcze nie wiadomo. Ale na Wall Strett już się spekuluje na temat fuzji obu koncernów... Przypomnijmy, że wcześniej informowano o rozmowach Forda z Toyotą. motoryzacja.interia.pl/samochody/producenci/news/ford-z-general-motors,852306 Aż się wierzyć nie chce - ale rynek rządzi się twardymi prawami i wszystko jest mozliwe. ...
    • czyli o moim synu. Zaczyna sporo gadać i jest sie z czego śmiać: - Kuba, podnieś to co rzuciłeś na podłogę - nie mogę, jestem zajęta - Co to? - Gołąb. - Nie ma rączek? - fiiiida ty suko (to do psa - Fridy ;) - widelce sie zaklinowały (po zabawie dwoma widelcami) - tata beeekaaaa???!!!! (gdy tacie zdarzy się odpowietrzyć) - to piwo taty jest? - synu, nie jedz tego, bo to juz jest zepsute. - dziadzia przyjedzie i naprawi! - Kuba idzie do placy i tata idzie do placy - Kuba, pójdziemy ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się