binek8 Re: Najtańsze OC w sieci 09.09.14, 19:51 Nie chodzi stricte o najtansze,bo to głupota. Najlepiej skorzystać z porównywarki, jak dla mnie INSECO, aby najtaniej dostać wariant, jaki nas interesuje - a nie pierwsze lepsze z brzegu. Odpowiedz Link
scarlet_x Re: Najtańsze OC w sieci 21.12.14, 19:21 Niedługo wszystko się może zmienić, jak okaże się, że najniższa cena to nie wszystko. Oby tylko składka za bardzo nie podrożała... Poczytajcie: ipolisa.pl/Ubezpieczenia-OC-w-2014-czas-podsumowan%2Cartykul%2C889/ Pozostanie korzystać z porównywarek - to chyba najlepsza opcja... Odpowiedz Link
cenyoc.pl Re: Najtańsze OC w sieci 17.08.15, 20:47 Od klientów zdarza mi się słyszeć, że spędzili po kilkadziesiąt minut nad porównywarkami, a jak chcieli zakupić pakiet OC + AC to nie byli w stanie się zorientować w parametrach ofert. Na razie multiagencja (np. oc.info.pl ) oszczędza czas, w dodatku od razu masz działające AC i porządnie wypełnione wnioski. Odpowiedz Link
moniczka217 Re: Najtańsze OC w sieci 01.02.16, 17:41 Porównaj sobie ceny ubezpieczeń na mfind.pl na bank znajdziesz coś korzystnego dla siebie . Odpowiedz Link
t.birczyk Re: Najtańsze OC w sieci 19.02.16, 19:51 Najtańsze nie znaczy najlepsze, poza tym, że mamy gołe ubezpieczenie nie ma nic poza tym. Wolę mieć takie, w którym mam BLS i w razie kolizji mogę z tego skorzystać po to by nie użerać się z tymi najtańszymi likwidatorami... zrozumie to ten, kto był poszkodowanym przez posiadacza takiego"super" OC. Odpowiedz Link
oekspertcompensa Re: Najtańsze OC w sieci 16.12.19, 10:01 Na pewno warto rozważyć dołączenie NNW do ubezpieczenia samochodu, bo dzięki niemu ubezpieczyciel wypłaci kierowcy i pasażerom odszkodowanie, gdy ucierpią w wypadku komunikacyjnym w Polsce i za granicą. Podobnie jest z assistance, które zapewnia przede wszystkim pomoc w momencie nieplanowanego unieruchomienia auta (np. holowanie lub pomoc w „odpaleniu” silnika, gdy rozładuje się akumulator). Co do AC – ta polisa nie jest obowiązkowa, ale zdecydowanie warto zastanowić się nad jej zakupem. AC pozwala na naprawę tych uszkodzeń auta, które powstały z winy jego właściciela (np. zniszczony przedni błotnik w wyniku „parkowania” na znaku drogowym) lub zostały spowodowane przez niezależne czynniki, takie jak warunki atmosferyczne (m.in. silny wiatr, obfite opady deszczu) czy atak wandali. Polisa AC umożliwia również otrzymanie rekompensaty w przypadku kradzieży samochodu. Warto wspomnieć, że assistance w razie wypadku dodajemy w Compensie gratis do ubezpieczenia AC. Odpowiedz Link
iga11111111 Re: Najtańsze OC w sieci 02.12.16, 15:53 A tu moja propozycja e-m2m.pl/583c2cacc1819 Odpowiedz Link
marko55 Re: Najtańsze OC w sieci 31.01.20, 01:47 www.agent-ubezpieczeniowy.warszawa.pl Odpowiedz Link
a.kr89 Re: Najtańsze OC w sieci 31.08.17, 12:40 Świetnym narzędziem do wyszukiwania najtańszego OC jest kalkulator cuk. Odpowiedz Link
monika_jankow Re: Najtańsze OC w sieci 20.09.17, 19:31 A jak to jest z korzystaniem z porównywarek, czy faktycznie można tam znaleźć na prawdę okazjonalną ofertę na ubezpieczenie? Odpowiedz Link
sensili Re: Najtańsze OC w sieci 26.09.17, 14:42 Nie czeka się tam czasami aż oddzwonią? Odpowiedz Link
monika_jankow Re: Najtańsze OC w sieci 27.09.17, 10:42 No chyba tak, ale w Rankomacie chyba samemu sprawdzasz kwoty i się do firmy ubezpieczeniowej zgłaszasz. Nie wiem dokładnie bo nie korzystałam jeszcze. Odpowiedz Link
monika_jankow Re: Najtańsze OC w sieci 28.09.17, 18:14 No zobacz, nawet gdzieś słyszałam od jakiegoś eksperta, ze porównywarka to najlepszy sposób na choć trochę zaoszczędzanie na tych wszystkich opłatach. Odpowiedz Link
sensili Re: Najtańsze OC w sieci 29.09.17, 11:39 W najgorszym wypadku cena w placówce będzie się nieco różnić od tego co mi pokaże porównywarka, ale zawsze to już jakieś rozeznanie w temacie. Dzięki! Odpowiedz Link
monika_jankow Re: Najtańsze OC w sieci 29.09.17, 12:29 Z tego co wiem to w Rankomacie można złożyć wniosek przez internet i zapłacić przelewem. I wtedy jest dużo taniej, bo są zniżki za taką transakcje. Odpowiedz Link
marekwrona77 Re: Najtańsze OC w sieci 29.10.17, 00:09 No dla mnie zawsze najtańsze przedstawia MTU, nie wiem dlaczego ale tak to już bywa od dawna :) Odpowiedz Link
kubamzk Re: Najtańsze OC w sieci 16.11.18, 23:08 Proszę odwiedzić mistrzowiepolis.pl będzie jeszcze taniej, ważne są też znizki specjalne agenta. Odpowiedz Link
butterfly855 Re: Najtańsze OC w sieci 06.11.17, 12:42 Zapraszam na stronę izusjak.wixsite.com/internetowefinanse/ubezpieczenia-aut, tutaj znajdziesz tanie ubezpieczenia OC/Ac. Wniosek możesz wypełnić on-line. Polecam. Odpowiedz Link
marko55 Re: Najtańsze OC w sieci 31.01.20, 01:49 Nie ma takich samych ubezpieczeń. Kazdy TU ma inny zakres i dlatego sa inne ceny www.agent-ubezpieczeniowy.warszawa.pl Odpowiedz Link
adam742 Re: Najtańsze OC w sieci 17.03.18, 18:30 zawsze dzwonie do agentów z rankomat-24.pl tam jest telefon do nich ; Odpowiedz Link
kubamzk Re: Najtańsze OC w sieci 16.11.18, 23:09 Polecam porównać z mistrzowiepolis.pl Napewno da się taniej Odpowiedz Link
oferetka Re: Najtańsze OC w sieci 12.05.18, 07:39 OFERTA 20 UBEZPIECZALNI AC/OC W JEDNYM MIEJSCU Zapraszam na oferetka.cba.pl/go/ACOC/ Odpowiedz Link
kubamzk Re: Najtańsze OC w sieci 16.11.18, 23:06 Polecam mistrzowiepolis.pl policzyli mi najtaniej 398zl w Warcie, rok temu płaciłam 550 w tuw. Odpowiedz Link
robsonik79 Re: Najtańsze OC w sieci 19.02.19, 21:53 Moim zdaniem sprawdzona jest ubezpieczalnia: bit.ly/2NdCSMM Odpowiedz Link
maggx Re: Najtańsze OC w sieci 13.11.19, 11:26 Na stronie Cuk.pl znajdziesz 30 różnych ofert ubezpieczycieli z których szybko wybierzesz to niajtańsze. Odpowiedz Link
darunio4444 Re: Najtańsze OC w sieci 02.02.20, 19:24 Najlepiej złożyć wniosek i przedstawiciel oddzwoni z różnymi opcjami. ostatnio fajne porównywarki itp znalazłem na www.maxoferty.pl/ Odpowiedz Link
bytomky Re: Najtańsze OC w sieci 24.02.20, 06:55 Plusem zakupu ubezpieczenia w sieci jest to, że można w miarę szybko i sprawnie znaleźć to najkorzystniejsze pod względem warunków. Odpowiedz Link
sa8882 Re: Najtańsze OC w sieci 09.03.20, 03:42 Prowadzę komis samochodowy i zawsze najtaniej OC wyliczają mi przez stronę www.wyliczenie.pl Odpowiedz Link