Dodaj do ulubionych

Najtańsze OC w sieci

27.05.13, 11:00

Obserwuj wątek
    • binek8 Re: Najtańsze OC w sieci 09.09.14, 19:51
      Nie chodzi stricte o najtansze,bo to głupota. Najlepiej skorzystać z porównywarki, jak dla mnie INSECO, aby najtaniej dostać wariant, jaki nas interesuje - a nie pierwsze lepsze z brzegu.
      • scarlet_x Re: Najtańsze OC w sieci 21.12.14, 19:21
        Niedługo wszystko się może zmienić, jak okaże się, że najniższa cena to nie wszystko. Oby tylko składka za bardzo nie podrożała... Poczytajcie: ipolisa.pl/Ubezpieczenia-OC-w-2014-czas-podsumowan%2Cartykul%2C889/

Pozostanie korzystać z porównywarek - to chyba najlepsza opcja...
        • cenyoc.pl Re: Najtańsze OC w sieci 17.08.15, 20:47
          Od klientów zdarza mi się słyszeć, że spędzili po kilkadziesiąt minut nad porównywarkami, a jak chcieli zakupić pakiet OC + AC to nie byli w stanie się zorientować w parametrach ofert. Na razie multiagencja (np. oc.info.pl ) oszczędza czas, w dodatku od razu masz działające AC i porządnie wypełnione wnioski.
    • moniczka217 Re: Najtańsze OC w sieci 01.02.16, 17:41
      Porównaj sobie ceny ubezpieczeń na mfind.pl na bank znajdziesz coś korzystnego dla siebie .
    • t.birczyk Re: Najtańsze OC w sieci 19.02.16, 19:51
      Najtańsze nie znaczy najlepsze, poza tym, że mamy gołe ubezpieczenie nie ma nic poza tym. Wolę mieć takie, w którym mam BLS i w razie kolizji mogę z tego skorzystać po to by nie użerać się z tymi najtańszymi likwidatorami... zrozumie to ten, kto był poszkodowanym przez posiadacza takiego"super" OC.
      • oekspertcompensa Re: Najtańsze OC w sieci 16.12.19, 10:01
        Na pewno warto rozważyć dołączenie NNW do ubezpieczenia samochodu, bo dzięki niemu ubezpieczyciel wypłaci kierowcy i pasażerom odszkodowanie, gdy ucierpią w wypadku komunikacyjnym w Polsce i za granicą. Podobnie jest z assistance, które zapewnia przede wszystkim pomoc w momencie nieplanowanego unieruchomienia auta (np. holowanie lub pomoc w „odpaleniu” silnika, gdy rozładuje się akumulator). Co do AC – ta polisa nie jest obowiązkowa, ale zdecydowanie warto zastanowić się nad jej zakupem. AC pozwala na naprawę tych uszkodzeń auta, które powstały z winy jego właściciela (np. zniszczony przedni błotnik w wyniku „parkowania” na znaku drogowym) lub zostały spowodowane przez niezależne czynniki, takie jak warunki atmosferyczne (m.in. silny wiatr, obfite opady deszczu) czy atak wandali. Polisa AC umożliwia również otrzymanie rekompensaty w przypadku kradzieży samochodu. Warto wspomnieć, że assistance w razie wypadku dodajemy w Compensie gratis do ubezpieczenia AC.
    • iga11111111 Re: Najtańsze OC w sieci 02.12.16, 15:53
      A tu moja propozycja
      e-m2m.pl/583c2cacc1819
      • marko55 Re: Najtańsze OC w sieci 31.01.20, 01:47
        www.agent-ubezpieczeniowy.warszawa.pl
    • a.kr89 Re: Najtańsze OC w sieci 31.08.17, 12:40
      Świetnym narzędziem do wyszukiwania najtańszego OC jest kalkulator cuk.
      • monika_jankow Re: Najtańsze OC w sieci 20.09.17, 19:31
        A jak to jest z korzystaniem z porównywarek, czy faktycznie można tam znaleźć na prawdę okazjonalną ofertę na ubezpieczenie?
        • sensili Re: Najtańsze OC w sieci 26.09.17, 14:42
          Nie czeka się tam czasami aż oddzwonią?
          • monika_jankow Re: Najtańsze OC w sieci 27.09.17, 10:42
            No chyba tak, ale w Rankomacie chyba samemu sprawdzasz kwoty i się do firmy ubezpieczeniowej zgłaszasz. Nie wiem dokładnie bo nie korzystałam jeszcze.
            • sensili Re: Najtańsze OC w sieci 28.09.17, 16:41
              Chyba sama spróbuję.
              • monika_jankow Re: Najtańsze OC w sieci 28.09.17, 18:14
                No zobacz, nawet gdzieś słyszałam od jakiegoś eksperta, ze porównywarka to najlepszy sposób na choć trochę zaoszczędzanie na tych wszystkich opłatach.
                • sensili Re: Najtańsze OC w sieci 29.09.17, 11:39
                  W najgorszym wypadku cena w placówce będzie się nieco różnić od tego co mi pokaże porównywarka, ale zawsze to już jakieś rozeznanie w temacie. Dzięki!
                  • monika_jankow Re: Najtańsze OC w sieci 29.09.17, 12:29
                    Z tego co wiem to w Rankomacie można złożyć wniosek przez internet i zapłacić przelewem. I wtedy jest dużo taniej, bo są zniżki za taką transakcje.
                    • sensili Re: Najtańsze OC w sieci 29.09.17, 12:54
                      Brzmi zachęcająco! :)
    • marekwrona77 Re: Najtańsze OC w sieci 29.10.17, 00:09
      No dla mnie zawsze najtańsze przedstawia MTU, nie wiem dlaczego ale tak to już bywa od dawna :)
      • kubamzk Re: Najtańsze OC w sieci 16.11.18, 23:08
        Proszę odwiedzić mistrzowiepolis.pl będzie jeszcze taniej, ważne są też znizki specjalne agenta.
    • butterfly855 Re: Najtańsze OC w sieci 06.11.17, 12:42
      Zapraszam na stronę izusjak.wixsite.com/internetowefinanse/ubezpieczenia-aut, tutaj znajdziesz tanie ubezpieczenia OC/Ac. Wniosek możesz wypełnić on-line. Polecam.
      • marko55 Re: Najtańsze OC w sieci 31.01.20, 01:49
        Nie ma takich samych ubezpieczeń. Kazdy TU ma inny zakres i dlatego sa inne ceny

www.agent-ubezpieczeniowy.warszawa.pl
    • adam742 Re: Najtańsze OC w sieci 17.03.18, 18:30
      zawsze dzwonie do agentów z rankomat-24.pl
      tam jest telefon do nich ;
      • kubamzk Re: Najtańsze OC w sieci 16.11.18, 23:09
        Polecam porównać z mistrzowiepolis.pl Napewno da się taniej
    • oferetka Re: Najtańsze OC w sieci 12.05.18, 07:39
      OFERTA 20 UBEZPIECZALNI AC/OC W JEDNYM MIEJSCU

Zapraszam na oferetka.cba.pl/go/ACOC/
    • kubamzk Re: Najtańsze OC w sieci 16.11.18, 23:06
      Polecam mistrzowiepolis.pl policzyli mi najtaniej 398zl w Warcie, rok temu płaciłam 550 w tuw.
    • robsonik79 Re: Najtańsze OC w sieci 19.02.19, 21:53
      Moim zdaniem sprawdzona jest ubezpieczalnia:
      bit.ly/2NdCSMM
    • maggx Re: Najtańsze OC w sieci 13.11.19, 11:26
      Na stronie Cuk.pl znajdziesz 30 różnych ofert ubezpieczycieli z których szybko wybierzesz to niajtańsze.
    • darunio4444 Re: Najtańsze OC w sieci 02.02.20, 19:24
      Najlepiej złożyć wniosek i przedstawiciel oddzwoni z różnymi opcjami. ostatnio fajne porównywarki itp znalazłem na www.maxoferty.pl/
    • bytomky Re: Najtańsze OC w sieci 24.02.20, 06:55
      Plusem zakupu ubezpieczenia w sieci jest to, że można w miarę szybko i sprawnie znaleźć to najkorzystniejsze pod względem warunków.
    • sa8882 Re: Najtańsze OC w sieci 09.03.20, 03:42
      Prowadzę komis samochodowy i zawsze najtaniej OC wyliczają mi przez stronę www.wyliczenie.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka