rtg

(7 wyników)
  • dziewczyny, ile nalezy odczekac i czy wogole trzeba od zrobienia rtg do zajscia w ciaze? a wogole nie wiecie, ile rtg mozna zrobic i w jakim okresie? bo tak mi sie zlozylo, ze musze zrobic hsg, rtg klatki piersiowej, kregoslupa i zeba. czesc tych badan moge przelozyc, ale co najmniej 2 w 1 mcu musze zrobic:(
  • czy odczekałyście 1 cykl? mi lekarz zalecił odczekać, bo jajka sa napromieniowane, i woli zebym nie ryzykowała. Ale słyszałam, ze po HSG są większe szanse??? Jak z Wami było? Wczoraj miałam HSG, jajowody drożne, ale wolę zapomnieć o wczorajszym dniu... Pozdr, Asia.
  • Dzis mam 3 dc. Czy moge zrobic przeswietlenie zeba i w tym cyklu starac sie o baby? Jezeli cos wiecie to bardzo prosze napiszcie! Dzieki
  • wyleczyłam przed staraniami wszystkie zęby, teraz 21 dc na clo, czuje się ciążowo, troche byłam od rana rozdrażniona i teraz podczas posiłku złamałam ząb, pękł mi dosłownie na pół!! na jakimś cholernym chlebie z kamieniem w srodku! zapisałam się szybko na wizyte, ale nie wolno mi robić rtg, a podobno moge ratowac zab tylko kanałowym-nie chce miec przeciez sztucznej dolnej szóstki, która dotad była zdrowa! boli jakc holera, nerwy mi puściły-znowu kasa na lekarza i strach z leczeniem, co ...
  • chodzi mi o naswietlanie rtg - czy przytulanie sie pozniej jest bezpieczne?...
  • czy HSG za 200zł na Żelaznej u św. Zofii jest ok.? i co w jej skłąd wchodzi? i czy mogą od razu udroznić jajowody czy tylko stwierdzić że sa niedrożne i skierowac na nastepne badania np. laparo czy histeroskopie... czy to jest HYCOSE? a może to hsg-rtg ? juz sama nie wiem - pomóżcie proszę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się