rtg

(7 wyników)
  • Mam pytanie, moze ktos sie orientuje czy obowiazuje rejonizacja rtg kregosłupa. Lekarza pierwszego kontaktu mam poza miejscem stałego zamieszkania i od niego mam skierowanie, a rtg chcialabym zrobić w miejscu zameldowania. Czy jest to mozliwe.
  • jest wlasnoscia szpitala?
  • Czy ktos orientuje sie ile zarabia technik rtg w państwowej przychodni specjalistycznej?
  • Kochani napiszcie czy rtg kregosłupa ledzwiowego wykonuja w ubraniu czy bez i czy wipija sie kontrast???
  • mam pytanie : ile zarabia technik radiolog w przychodni.Interesuje mnie ta dziedzina jednak nie wiem jak to wygląda finansowo, słyszałam że maja dodatki i małe pensum.Jak to jest.
  • Odradzam wykonywanie zdjęć rtg w TARCHOMEDZIE przy Myśliborskiej 91A. Robią szybko, ale tylko na płycie i w specyficznym programie. Efekt - żaden z lekarzy nie mógł otworzyć zdjęcia a nie ma możliwości przerzucenia na kliszę (z racji programu nikt się tego nie podejmuje). Pani z recepcji zaproponowała, żebym sobie wydrukowała na dobrej drukarce, ale ten genialny pomysł jest nie do zrealizowania, bo zdjęcie się nie otwiera. Sprawa wyjątkowo trudna, bo dotyczy dwulatka a w opisie ...
  • czy coś takiego jeszcze istnieje?? mam 18 lat a swojej ksiazeczki zdrowia nie widzialem chyba od 5, nie wiem gdzie jest, nie przechodzilem zadnych powaznych chorob wiec nie byla potrzebna. czy ktos sie orientuje gdzie mozna wyrobic sobie nowa ksiazeczke zdrowia???? dzieki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się