Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      rutinoscorbin

rutinoscorbin

(3 wyniki)
    • Bebo na wczoraj miałam termin podania Staphylloccocinum dla Julki. Pani doktor zaleciła mi od jakiegos tygodnia podawanie rutinoscorbinu i go podaję Wiemze witaminy c nie powinno się podawać razem z lekami homeopatycznymi i nie podałam jej w niedzielę rutinoscorbinu bo w poniedziałek dawałam staphylo... i w poniedziałek tez nie podałam rutinoscorbinu i dziś też nie. Mam pytanie czy zzadziała ta szczepionka?? czy dziś mogę podawać znowu rutinoscorbin?? czy dobra przerwę zrobiłam w p...
    • mam do was kochani eksperci i nie tylko male pytanko. czy pulsatilla jest dobra na ogolne zmeczenie organizmu ? taki lek polecil mi lekarz ogolny, po tym jak przyszlam do niego z w/w problemem. ponadto dalmi jakies tabletki z zelazem witamina C i rutynka :) pozdrowienia kochani i licze na odpowiedz ! dodatek (p.s.)- lekarz powiedzial aby ta pulsatille zamowic w najblizszej aptece homeopatycznej w cytuje mam nadzieje dobrze : "potencji 1 L". Nie wiem co to znaczy, jeszcze nie kazal ...
    • Witajcie!Szukam czegoś na pękające naczynka na nogach,najbardziej nad kostkami.Lekarze zalecają rutinoscorbin.Biorę kilka miesięcy a efektów nie widać.Dzięki za wszelkie porady.Pozdrawiam.
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się