deleine 14.12.16, 09:39 Dzień dobry, Będę wdzięczna za polecenie niemieckiej apteki z homeo wysyłającej do Polski. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margotka69 Re: która niemiecka apteka wysyła do Polski 15.12.16, 21:11 Mój homeopata polecił mi aptekę w Zgorzelcu: baerenapo.de - podobno mówią po polsku zamówienia można składać na info@baerenapo.de. Nie zdążyłam jej jeszcze sprawdzić, też jestem w trakcie poszukiwań :) Na własną rękę znalazłam viata-shop.de Wysyłają do Pl, ale przesyłka droga: 15,45 euro :( Taniej wychodzi z Belgii, np. farmaline.be - przesyłka 8 euro Odpowiedz Link
deleine Re: która niemiecka apteka wysyła do Polski 15.12.16, 21:52 dziękuję pięknie :) Odpowiedz Link
ilkomo Re: która niemiecka apteka wysyła do Polski 16.12.16, 19:44 ja od kilku lat korzystam z www.remedia-homeopathy.com/en/homeopathic-remedies/s1 z Austrii - bardzo uczciwe koszty wysyłki kurierem, szeroki wybór. Wysyłka bardzo szybka:) Odpowiedz Link
jedynybzyk Re: która niemiecka apteka wysyła do Polski 18.12.16, 20:05 Ikomo a maja tam na robaki... Odpowiedz Link
joanna.123456 Re: która niemiecka apteka wysyła do Polski 15.12.16, 22:57 witam, mam kilka preparatów homeopatycznych, proszę podać swojego maila w treści wiadomosci, mój gazetowy mail jest nieaktywny Odpowiedz Link
megawredna Re: która niemiecka apteka wysyła do Polski 28.12.16, 11:27 Witam, Ja kupuję na stronie apo-discounter.pl, strona jest po poslku i centrum obsługi klienta jest w polsce dla polskich klientów ale apteka jest niemiecka i produkty wysyłane są bezpośrednio z Niemiec. Mają cały dział leków homeopatycznych (www.apo-discounter.pl/medycyna-naturalna-leki-homeopatyczne-c-264_412.html), No i mają mega tanią wysyłkę kurierem do Polski za 9.99 Ja polecam i pozdrawiam :) Odpowiedz Link