Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      sadzenie

sadzenie

(6 wyników)
    • Co sadzicie o mieszkaniu na poddaszu,ze skosami? Prosze o opinie! Plusy i minusy, najlepiej osob ktore tak mieszkaly. Zastanawiam sie nad kupnem takiego mieszkania!!! Jest to mieszkanie spore 4 pokojowe Z gory dzieki za opinie
    • Hej, Co sadzicie o tej inwestycji? www.promex-polska.pl/krys/index.php Ceny wygladaja rozsadnie... pozdrawiam, NG
    • Witajcie, zna ktos te inwestycje? Rozwazam, ale mam nieco watpliwosci. 1. Bliskosc do planowanej ulicy Plaskowickiej Bis - 2x2 pasy - pewnie bedzie ruchliwa i tuz pod oknami. 2. Bliskosc planowanej trasy obwodnicy poludniowej - tutaj to juz istny hardcore - ekspresowka 2 x3 pasy. Nie wiem dokladnie w jakiej odleglosci od osiedla, ale nie wykluczone, ze nawet ok 100 m, prawdopodobnie jeszcze na estakadzie. 3. Teraz dziura w ziemi - nie wiem czy mozna w obecnych czasach zaufac deweloperowi?...
    • Nie ma juz tam mieszkan do kupienia, ale rodzina, w zwiazku z wyjazdem za granice na stale chce odstapic swoje mieszkanie. Placili po 5300 za metr. Mieszkanie jest czesciowo zrobione. Jest hudraulika, terakota, glazura, parkiet. Zastanawiam sie czy warto to kupic. I ew. ile to moze byc teraz warte. Mieszkanie jest na trzecim pietrze. 3 pokoje. Nie jest to scisly Mokotow, ale raczej jak zdazylam sie zorientowac, Mokotow przemyslowy tzw. Sielce.
    • blisko parki i w sumie spokoj a to prawie rzut beretem od centrum
    • Hej, czy ktos ma jakies doswiadczenia z firma FRONTON w Krakowie? zamierzam do nich kupic mieszkanie, prosze o rady:) pozdrawiam,k

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna