Forum Turystyka Europa Włochy
ZMIEŃ
      salzburg

salzburg

(5 wyników)
    • Witam, mam pytanie do osób, które nocowały w Oekotelu. Po drodze do Włoch chciałabym przenocować w Salzburgu w Oekotelu. Jadę z mężem i dwójką dzieci, jaki najlepiej wziąć pokój? Tak żeby było najtaniej...na stronie jest napisane że dzieci do 12 lat gratis...czy to znaczy że biorę dwójkę za 40 euro i dzieci mają gratis? pozdrawiam Goska
    • Witam wszystkich.Znalazłem bardzo tani hotel, na tranzytowy nocleg, pod Salzburgiem-niedawno otwarty.Nocował może tam ktoś z Was? Ciężko znaleźć jakiekolwiek opinie na temat tego hotelu, ale wygląda na coś w stylu "etap". pozdrawiam ,Andrzej
    • Witam, w czerwcu jadę na dwa tygodnie do Włoch. Będę jechał z północy Polski, więc droga przez Niemcy, Monachium, Salzburg.... Trasę chcę podzielić, nocleg w Salzburgu i dalej do Włoch. I stąd moje pytanie...na miejsce zostanie mi do pokonania około 400 km, czy moglibyście polecić mi jakieś ciekawe trasy turystyczne, którymi można ominąć płatne autostrady? Będę miał sporo czasu, więc nie będę się spieszył, a po drodze można pooglądać piękne krajobrazy... Pozdrawiam em
    • witam, moze moglbym prosic o rade, ktora droga lepiej jest jechac z w-wy do verony 1 - przez austrie, czyli linz, salzburg, insbrck, brenner, a potem trento, garda i jz 2- czy tez lepiej tez przez austrie, ale przez wieden, graz, klagenfurt, villach a potem juz do verony? zakladajac przy tym, ze jeden nocleg jest wskazany tylko tez pytanie gdzie? bede wdzieczny za wszelkie rady :) pozdrawiam, wakacjowicz
    • Wita serdecznie, w czerwcu wybieram się z rodzinka nad Adriatyk - Cavallino. Będę jechała z dwójką dzieci 6 i 8 letnimi pannami. Jedziemy ze Stargardu Szczecińskiego więc czeka nas ponad 1300 km jazdy. Proszę o podpowiedz, czy po drodze sa jakieś fajne parkingi z placami zabaw? miejsca gdzie choc na pol godzinki mozna wypuscic dzieci zeby rozprostowaly nogii troche sie wyszalaly? Kiedys czytalam o jakims fajnym parkingu po drodze ale nie moge znalesc tego postu :-( Proszę o podpowiedz ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się