Forum Turystyka Europa Europa
ZMIEŃ
      salzburg

salzburg

(5 wyników)
    • Proszę pomóżcie może ktos zna objazd wiednia w kierunku na salzburg
    • Jadę samochodem do Salzburga i zastanawiam sie nad trasą - czy jechać przez czechy i wiedeń, czy raczej pojechać przez niemcy (drezno, monachium)- przez niemcy jest ok 350 km dalej, jednak mam jakoś wiecej zaufania do ich służb drogowych. Czy obowiazkowe w austrii kamizelki można kupić gdzieś w polsce, czy nastawiać się raczej na zakup na miejscu (mam nadzieję, że nie kosztują fortunę) Będę wdzieczny za jakiekolwiek wskazówki przydatne kierowcy na tej trasie pozdrawiam Pablo
    • Gdyby ktoś miał ochotę popatrzeć, trochę (na ile starczyło czasu i pieniędzy) moich fotek z wypadu do Kraju Salzburskiego: www.album.com.pl/album.php?id=10931Pozdrawiam
    • Jak najlepiej przedostać się z Wiednia do Salzburga? Interesuje mnie pociąg lub autobus. Ktora opcja jest tańsza? Czy może podróżując pociągiem wykupić kartę Vorteilscard<26 ?
    • Planuję wyjazd do Hallstatt w Gornej Austrii, region Salzkamergut. Czy ktoś z forumowiczów może podzielić się informacjami. Zadziwiające, że tego miasteczka, które figuruje na liście UNESCO i jest niewątpliwą perełką nie tylko w skali Austrii, ale i Europy nie polecają nasze biura podróży. Będę wdzięczny za podpowiedzi f

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się