Forum Sport Narty
ZMIEŃ
      salzburg

salzburg

(9 wyników)
    • Wiatm Czesto wyjezdzacie do Salzburga na nartki. Pomyslalem, ze moze fajnie byloby dac wyraz naszego poparcia dla organizacji Zimowych Igrzysk Olimpijskich Salzburg 2014 Porozumialem sie w tym celu z biurem Salzburg2014 i bardzo chetnie poparli te idee szanujac gosci z Polski. Co wiecej istnieje mozliwosc pomocy pozniej jezeli dojdzie do tej imprezy w Salzburgu. Chetnych prosze o osobny mail. Formularz poparcia na www.zellamsee-holiday.com/Salzburg2014/formularz.htmlPozdrawiam ...
    • Zastanawiam się nad wyjazdem do Saalbach Hinterglemm - pl.bergfex.com/saalbach-hinterglemm-leogang/ Zastanawiam się jeszcze nad wykupieniem - Salzburg Super Ski Card - www.salzburgsuperskicard.com/po/ i wybrać sobie kilka ośrodków i pojeździć. Co o tym sądzicie?
    • Witam. Mam pytanie . Którędy najlepiej dojechać do wioski Konigsleiten w Zillertalu? 1. Autostradą z Salzburga do zjazdu w Achenpass i przez dolinę do Zell potem Gerlos? 2. Z Salzburga na St. Johann, potem Kitzbuhel, Mittersili , Wald ? Jazda w pierwszej połowie stycznia. Ma ktoś może jakieś doświadczenia związane z jazdą obydwoma wariantami ? Gdzie możliwe mniejsze korki ? Jak wyglądają opłaty za Gerlos Alpenstraße w okresie zimowym ? Pozdrawiam. Jacek
    • hola, jadę na narty do włoch. szukam taniego noclegu tranzytowego pomiędzy wiedniem a linzem/salzburgiem. (nie jadę przez graz, klagenfurt) proszę o pomoc :-) również o link do poprzednich wątków :-) MARCIN
    • Mam do sprzedania 3 bilety lotnicze na 4 marca (wylot 15.00 Etiuda Terminal, przylot 16.45 Salzburg). Powrót 11 marca (wylot z Salzburga o 17.30, przylot do W-wy 19.15). Dla zachęty dodam tylko, że najbliższe miejscowości narciarskie znajdują się 50 km od Salzburga, a w większości hoteli i pensjonatów 4 marca zaczyna sie niski sezon. Koszt przelotu jest podobny jak w przypadku przejazdu samochodem, a komfort nieporównywalny. Cena jest oczywiście do negocjacji - szczególnie, że ...
    • Jaki jest najchętniej odwiedzany przez Polaków pensjonat,hotel..itp. w Alpach?
    • No to panowie melduję się ze Sztubaja. Przyjechałem jakieś 2 godzinki temu z Warszawy przez Cieszyn, Bratysławę i dalej Westautobahnem na Insbruck do Neustift im Stubaital. Droga minęła Ok poza faktem że od Częstochowy do samego Salzburga lało nonstop. Od Salzburga do kwatery waliło śniegiem na maksa. Ale co tam - napęd 4x4 i dobre oponki zrobiły swoje i dojechałem bez problemów i bez żadnych korków w dolinie od 1300 m do 1700m na stacji dolnej gondolek w Mittelbergu biało..... ...
    • Zdopingowany przez miłego Piotra, który przyobiecał mi dwa skipassy na Europasportregion, zdecydowałem się wreszcie zrealizować z dawna przemyśliwany scenariusz: samolotem w Alpy. Koszt przelotu do z W-wy do Salzburga (w jedną stronę): 99 PLN Bilet kolejowy Salzburg - Zell-am-See: 17,10 €. Łączny czas podróży: 4 godz. 12 min. (wliczając w to przerwę w Salzburgu) Ludkowie, braci narciarska, nad czym tu się zastanawiać? Pamiętam jak w zeszłym sezonie wybrałem się do Krynicy. Po...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się