fhueland 30.12.08, 21:28 Jaki jest najchętniej odwiedzany przez Polaków pensjonat,hotel..itp. w Alpach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewangelizator_carvingu Re: pensjonat 30.12.08, 21:58 stawiam na pensjonat forumowicza siejest w Zell am See ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: pensjonat 31.12.08, 07:57 Haha, dobrzeby było... Dać piwa ewnagelizatorowi. Czy to był żart czy nie to już dawno to forum tak nie wpłyneło na dobry humor jak teraz. Udanego wkroczenia w Nowy Rok życzę a w nim samym powodzenia i sprawnych kolan. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewangelizator_carvingu Re: pensjonat 31.12.08, 08:47 rzeczywiscie to był zart, ale broń Boże nie ironia ;) w gruncie rzeczy na tak abstrakcyjne pytanie nie da sie jednoznacznie odpowiedzieć, wiec mógłbym upierać sie przy swoim zdaniu skoro już wywołałem Cie do tablicy napisz, któredy lepiej jechac z Salzburga do Saafelden Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: pensjonat 31.12.08, 11:46 No to do tablicy ;) Ja z regóły zawsze jeżdżę przez Bad Reichenhal, Unken, Lofer, Weissbach. Problemem stają się jednak korki i tutaj, ostatnio np. taki korek był od Weißbach po Saalfelden. Przejazd autostradą z kierunkiem do Villach, zjazd Bischofshofen i przez Zell am See to jednak też te korki szczególnie przed Zell. Trudno powiedzieć, z Salzburga do Saalfelden napewno krócej jest przez Lofer, ja wolę tą drogę niż autostradę a dokładnie odcinek od austostrady do Zell jakoś mi nie leży ale jak mówiłem problemem w dniach zmian turnusów mogą być korki na obydwu trasach. Odpowiedz Link Zgłoś
ewangelizator_carvingu Re: pensjonat 31.12.08, 12:19 dzieki za info, planuje przejazd przez Lofer mam nadzieje, że w styczniu korki sa trochę mniejsze niz w święta Odpowiedz Link Zgłoś