Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      sas

sas

(20 wyników)
    • Czy pokoje w Radisson Sas w Sharmie są takie jak w katalogu, czy różnią się? Niestety przed chwilą znalazłam zdjęcie na jakiejś stronie i wyglądają zupełnie inaczej, są brzydkie. Co jest grane. Może ktoś z Was był i opowie jak to jest. porównanie: ten brzydki - www.thomson.co.uk/destinations/africa/egypt/egypt-red- sea/sharm-el-sheikh/hotels/radisson-sas-resort.html ten z katalogu Selectoura - www.selectours.pl/hotele,Egipt,Sharm%20el% 20sheikh,SSHRADIS,,1,A.html
    • Witam, wyjazd go Egiptu już we wrześniu, a ja wciąż się wacham z wyborem między tymi dwoma hotelami. Standard obu zbliżony, cena za pobyt również, za to opinie bywają już bardzo różne. Proszę o pomoc osoby, które były w tych hotelach na który się zdecydować. Od hotelu wymagam dobrego jedzenia, czystego pokoju no i pięknej rafy. Pozdrawiam i z góry dziękuję za wypowiedzi.
    • lecimy do Radissona 20 października proszę napiszcie aktualne opinie jaki jest All, czy przy basenie czy trzeba gdzieś dalej chodzić do baru Jakość obsługi oraz jakie wrażenia macie z pobytu w tym hotelu
    • Nie bardzo znalazłam informacje o tym hotelu...czy możecie mi jakoś pomóc? jakieś informacje opinie itp.??? zastanawiałam sie nad Palmyra Resort ale sama nie wiem... Radisson SaS chyba sporo lepszy :) proszę o wasze opinie
    • Witam Wylatuję do tego hotelu jutro rano. Mam wykupione All. Mam gorącą prośbę do tych którzy byli o udzielenie informacji czy all obowiązuje we wszystkich restauracjach i barach czy tylko w wydzielonych. Słabo dogaduję się w obcych językach więc chciałbym uniknąć na koniec wysokiego rachunku.
    • Bardzo podoba mi sie hotel Savita(ex La Vita)w sharm baseny podobno ladne...all tez w cenie animacje tez swietne tylko ta paza zejscie klifowe mozna tylko zejsc do wody na pomostach mam jeszcze do wyboru radissona sas w tabie i oriental resort w sharmie nie mam pojecia co wybrac prosze o pomoc w podjeciu decyzji co do udanych wakacji
    • Czy ktoś moze mi powiedzieć jak wygląda ALL w Radisson Sas w Sharmie. Chciałam wykupić ten hotel na czerwiec, ale jest mało informacji o tym. Hotel znam, bardzo ładny. Czy można w ramach all korzystać z lodówki, czy trzeba płacić dodatkowo. O której godzinie się kończy? Czy można w ramach all korzystać ze wszystkich restauracji, czy niekóre są dodatkowo płatne? Itd Proszę o jakaś konkretną informację. Pozdrawiam
    • Lecę w październiku do Taby do hotelu Radisson Sas proszę o opinie na temat hotelu od osób które właśnie z niego wróciły
    • jezeli jedziecie kapac sie w morzu to tu tej przyjemnosci nie zaznacie,piasek jest,zeby zamoczyc nogi trzeba miec szczudla ze soba ,przez kilkanascie metrow nic tylko kamienie,zejscie do morza z molo prosto w kilu metrowa odchlan
    • Polecam hotel dla wymagających.Super all , hotel bardzo czysty, obsługa wyjątkowo miła, piękna plaża, niestety rafa lepsza w sharm. Blisko do Jordanii 1,5 godz promem wiec warto zobaczyć Petrę .
    • Witam, wybieramy sie tam z żona we wrzesniu, czy mozemy liczyc na opinie o miejscu i hotelu pozdrawiamy
    • Właśnie wróciłam z Radisson Sas chętnie odpowiem na każde pytanie aby Polacy omijali ten hotel szerokim łukiem.Moja opinia na temat hotelu będzie w opiniach o hotelach.A tak na marginesie przeczytałam przed chwilą że pc maniac ochrznił forumowiczów że interesują ich tylko hotele,żarcie.Niech przeczyta moją opinię a przekona się że jest to ważne.
    • Jeśli ktoś ma pytania odnośnie tego hotelu chętnie odpowiem.Przed wyjazdem nie mogłam znaleźć zbyt wielu info na jego temat na forum.
    • Hej kto byl ostatnio w tym hotelu? Na forum hotele ostatnie opinie raczej srednie.
    • Proszę o najnowsze informacje na temat tego hotelu ,czy warto?,na forum hotele mało opini na temat tego hotelu,najwiecej z tamtego roku. dziekuje za info i pozdrawiam.
    • Czytałam na forum hotele o obu ośrodkach- i nie umiem wybrać! Tu kusi a tu nęci! Proszę pomóżcie- gdzie są ładniejsze rafy, a gdzie baseny? Czy w morzu przy Radissonie stale kąpia się worki foliowe, a baseny w Hiltonie to brodziki do taplania/czyli- jak są głebokie?/? Muszę zdecydować sie do 31.03.Radisson jest tańszy, a Hilton droższy... i tak mogłabym wymieniać bez końca. Wielkie dzięki za zrozumienie i pomoc! Pozdrawiam Gaja
    • Witam Chciałbym się Was zapytać (tych którzy tam byli w ciągu ost.2 lat) jakie macie odczucia po pobycie w tym hotelu. Jaka była obsługa, jakie pokoje (czy dopłacaliście w łapke aby mieć lepszy), o czystośc hotelu oraz jakie było jedzenie ?? Jeżeli macie jakieś sugestie, porady to jestem na nie otwarty. Pozdrawiam
    • Właśnie wróciliśmy z tego hotelu !jest to jeden z nielicznych hoteli który zasługuje na miano 5 gwiazdkowego jeżeli ktoś chce wypocząć to polecam gorąco! jak jakieś pytania to na meila ron@lupoline.com.pl
    • Proszę szanownych forowiczów o poradę - jak fajnie WYRWAĆ wczasy do Egiptu w 2007 roku / 4 osoby/- czy czekać na lasta czy kupić wczesniej z 35% rabatem a moze ktoś podpowie jeszcze inne rozwiązanie. Z góry serdeczne dzięki.
    • Witam, Zastanawiam się nad pobytem w Sharm, przy NabQ Bay, w hotelach SeaLife, SeaClub lub Radisson Sas i zastanawiam się, czy dość bliska odległość lotniska nie będzie kłopotem? Czy hałas i częstotliwość lotów samolotów może być problemem w tym rejonie ? Ewentualnie jaki hotel (4 lub 5 *) polecacie, aby był w miarę na odludziu, z ciekawą rafą i ogólnie godny polecenie (no i bez latających maszyn nad głowami ;-). Z góry dzięki za pomoc. Mishka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się