sas

(6 wyników)
  • Juz drugi raz w ciagu 48h mieli problem z podwoziem. Slyszalam tez, ze na Okeciu kilka razy sie zdarzalo, ze te zame pie..tki (smiglowe) zglaszaly problemy z podwoziem i wtedy szykowali komitet powitalny (straz, karetki itp), ale na szczescie nic sie nie stalo w Wawie. Mieliscie jaies ekstremalne doswiadczenia tego typu z ta linia? Ja tam nie lubie ich za bardzo - serwis jak w tanich liniach a ceny...
  • Czy ktoś leciał ktoś coś wie? Ceny mają super siatkę też. Czy zarabia się u nich mile M&M? bo w sprawie mil odsyłają na stronę SASa ale tam tylko o wydawaniu a nie o zarabianiu mil. z góry dzięx:)
  • Jak najtaniej dostać sie samolotem do Houston, wylot 2008.06.Sas
  • ale numer, w zeszlym tygodniu, kupilam u nich bilet elektroniczny, oplacilam, przyslali fakture. dzisiaj stwierdzilam , ze nie moge wejsc na ich strone, zlikwidowali sie ? czy moj bilet , lece z sas i lufthansa jest ok? gdzie to sprawdzic?
  • witam wszystkich bardzo serdecznie. mam bardzo ważne pytanie? czy nie wiecie przypadkiem z jakiego lotniska w Oslo latają linie SAS Braathens (Scandinavian Airlines)? mój problem jest o tyle poważny, że z Polski przylatuję do Oslo Gardermoen, natomiast do miasta docelowego lecę ww. liniami i obawiam się, że będę musiała dostać się na inne lotnisko. to znaczy na razie to właśnie nie wiem z jakiego lotniska lecę liniami skandynawskimi.:/ pomożecie? może wiecie z jakiego lotniska, a jeśli ...
  • Mam pytanie, lecę z Tegla do Oslo.Kupiłam w biurze podrózy bilet tzn . wydano mi voucher na podstawie którego mam odebrać bilet na lotnisku w Berlinie. Czy mam szukać stanowiska firmy lotniczej( lecę Sas) czy dowolnego stanowiska na wydanie biletów zdanie bagażu itd. jestem całkiem zielona, nigdy nie byłam w sali odlotów na teglu i nie wiem jak to jest tam zorganizowane, a bede podrózowac z 1,5 rocznym dzieckiem i bagażami wózkiem, zależy mi na czasie , w świetle aktualnych przepi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się