82masa 19.03.07, 12:30 Nie bardzo znalazłam informacje o tym hotelu...czy możecie mi jakoś pomóc? jakieś informacje opinie itp.??? zastanawiałam sie nad Palmyra Resort ale sama nie wiem... Radisson SaS chyba sporo lepszy :) proszę o wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriam_73 Re: Radisson SaS 19.03.07, 12:53 Blisko 50 wpisów w wątku... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8609359&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
nina104 Re: Radisson SaS 19.03.07, 20:51 W Palmyra Resort mieszkaliśmy natomiast nasi znajomi byli w tym czasie w Radisson, więc się odwiedzaliśmy. Nie ma porównania, zarówno w hotelach jak i w cenie. Radisson nie ma all inclusiv, ale co za tym idzie podnosi się poziom usług. Hotele położone blisko siebie (1km), ale Radisson jest nad samą plażą, z przepięknym, dużym ogrodem.Pokoi też nie ma co porównywać, wyglądają zdecydowanie lepiej niż w Palmyra. Jednak dodatkowe koszty też nieporównywalne. Odpowiedz Link Zgłoś
82masa do nina 20.03.07, 15:02 Chyba jednak zdecyduje sie na palmyra. Czy poleciłabyś go mimo wszystko? :) chyba nie jest tam tak żle? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nina104 Re: do nina 20.03.07, 18:08 Zależy czego oczekujesz?! Minusy to kawałek do plaży, która jest wąska i odczuwa się wrażenie jakby wszyscy "siedzieli przy jednym stole".Rafa rewelacyjna, w tym roku w Dream Vacation takiej nie było!Obsługa pogodna i przyjaźnie nastawiona. Super baseny,okolica zaś nieciekawa, nic wokół, a do Namma Bay daleko. Jedzonko ok, chociaż potem staje się monotonne, ale tak chyba jest wszędziej! Ogólnie bez większych zarzutów. Odpowiedz Link Zgłoś