-
Czy do seata toledo z 1997 pasuje fotelik ROMER KING Plus? A jesli nie to, który w przedziale wagowym 9-18 kg? A moze inna propozycja? Moja corka obecnie ma rok, wazy 10800 i ma 81 cm dlugosci. Dziekuje z gory za pomoc.
-
Jak w temacie
Potrzebuję fotelik montowany tyłem dla dużego chłopca. Już jest i będzie w życiu bardzo wysoki.
Cena max. 1500 zł, ale chcę dobry, jak najlepszy za tę cenę. Oczywiście taniej.
Aha, gdzie w Warszawie dostanę dobrą cenę na polecane przez was i mi od razu zamontują?
-
Witam,
nadchodzi moment wymiany fotelika na wiekszy - synek ma w tej chwili 9 miesiecy, wazy ok. 10kg i w obecnym foteliku emmaljungi first class probuje siadac i podwaza stopami palak blokujacy - troche nas to niepokoi i stresuje podczas jazdy, mimo, ze teoretycznie do wymiany fotelika zostalo jeszcze 3 kilo.;)
no i mamy dylemat - jaki fotelik bedzie pasowal do seata toledo? i lepszy bedzie tylem do kiernku jazdy?czy kupic taki do 18kg, czy moze do 25kg z planem, ze posluzy na dluzej? ...
-
witam mam "grata" seata cordobe z 97 r i na wstępie wspomnę że fotelik 0-11 firmy tako okazał się mało stabilny i teraz poszukuję fotelika 9+ zastanawiam się nad chicco key1, optima pro2010 espiro i cybex pallas ten ostatni troszkę mnie zniechęca ze względu na cenę, brak pasów, brak swobody z przodu w kwestii zabawki, no i chciałabym żeby posiadał rozłoźenie do spania bo chyba też nie wszystkie ja posiadają prosiłabym o podpowiedź jeśli chodzi o te trzy no chyba że jakieś inne typy godne...
-
Bardzo prosiłabym o poradę. Mam zamiar kupić fotelik z przedziału 9-18. Córka
obecnie waży 7,800kg i niedługo skończy rok. Jaki fotelik będzie pasował do
passata 2002 i ibizy 1998.
Zastanawiam się również nad zmianą fotelika dla starszej córy, która ma 6,5l.
ale jest wysoka: 125 cm i 27 kg. Czy jest sens jeszcze coś zmieniać, bo z
obecnego lekko już głowa wystaje. A dostaję gęsiej skórki jak pomyślę o samej
podstawce.
Przeczytałam pół wątku na forum zakupy o fotelikach i powiem szcze...
-
Witam.
Okazało się, ze mamy problem.
wymieniliśmy auto i tez wymieniamy starszakowi fotelik na 15-36kg,
a Młodszy miał wskoczyć w Chicco Key 1 po bracie,
a tu się okazuje, ze profil siedzeń jest taki, że oparcie fotelika w pełnie nie przylega do siedzenia i fotelik na mój gust lata.
Co z tym fantem zrobić?
Jak jest fotelik, który jest sprawdzony i 100% pasuje do profilu siedzeń w Mondeo?
Ma ktoś doświadczenie w tej kwestii.
Prosze o pomoc.
Boję się, że przecież wszystkiego 9-18 mają ...