seat

(8 wyników)
  • Witam Jestem szczęśliwym posiadaczem Seata Cordoby TDI 100 KM. Ostatnio na ekraniku gdzie pokazują się kilometry pokazał się kluczyk, a gdy odpali się samochód to pokazuje się OIL (dymyśliłem się że czas na serwis). Chciałbym się dowiedzieć jak skasować ten kluczyk (olej i filtry będę wymieniał sam). Czy trzeba ten samochód podłaczyć do komputera, czy w samochodzie trzeba coś po przyciskać? Dzięki z góry za pomoc.
  • Mam małe pytanko, właściwie dwa. jestem posiadaczem SEATA TOLEDO 1,6 z 2000 r. Ostatnio wstawiłem mu gaz - instalacja BRC. Moje pytania: - ile (mniej więcej) powinien spalać mi taki samochodzik gazu na 100 km. Mi w cyklu mieszanym ale z przewagą miejskiego spala 13,5 l/100 km. Byłem już raz u gazownika który mi zakładał gaz, coś tam za pomocą komputerka ustawiał - niestety jak było tak jest. - druga sprawa, to auto przy nierozgrzanym silniku, staje w czasie startu z parkingu czy ze sk...
  • Mam seatka i nieświeci mi zaróweczka przy właczniku swiateł drogowych. Próbowałem sie do tego zabrać ale boje sie cosik połamać.
  • mam ibize z 2001 r i co rano wsiadam przez bagażnik.co można i czym zrobic?
  • Jakie są wasze zdania na temat Seatów (tych z niższej półki: Ibiza i Cordoba). Napiszcie co sądzicie, jakie macie doświadczenia, i co o nich słyszeliście. Czy seat jako marka jest "lepszy" niż opel, citroen, renault, peugeot itd.? Jak wypada porównanie ich z samochodami japońskimi? Pozdrawiam.
  • Witam! Mam problem ze zmianą biegów w ibizie 1,9 tdi z 2000 r. biegi wchodzą cięęężko (zwłaszcza po 2 dniowym postoju wbicie jakiegoś graniczy z cudem,czasem na zimnym 3 lekko zgrzyta )dopiero po przejechaniu kilku kilometrów sytuacja sie poprawia. Aha i dodatkowo wsteczny zgrzyta i szarpie autem nawet po rozgrzaniu. Sprzęgło wymienione, pomogło na 3 dni i znów to samo, prosze o pomoc, czyżby olej do wymiany???
  • Witam mam możliwość kupna auta jak w temacie. .. czytalem troche po roznych opiniach odnosnie tej wersji laguny i jestem troche przerazony .. czy to naprawde prawda z ta potezna awaryjnoscia tych modeli ?? pzdr martin
  • szlag go trafił 3 dni po wygasnięciu 2 letniej gwarancji. seat każe mi kupic nowy moduł za 2500 zł!!!! Co robić? Może cos podpowiecie.... Pozdrawiam al

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się