Forum Czas Wolny, Hobby O perfumach
ZMIEŃ
      seksowny

seksowny

(8 wyników)
    • Szukam czegoś seksownego dla siebie - męskiego zapachu. Mam wybredny nos, sporo miałem i jestem ciekaw waszych propozycji.
    • Dziewczyny, widzę, że znacie się niesamowicie na tych różnych perfumach, dlatego pomóżcie! Poszukuję perfum, które można by określić mianem słodkich, otulających a zarazem seksownych. Chciałabym je zamowic na strawberrynet... Czy tam ceny są niższe w porownaniu z naszymi sklepami? Czy są tam jakieś perfumy np. niedostępne w naszych sklepach, ale warte polecenia z tej własnie kategorii która mi się najbardziej podoba? Do tej pory najbardziej ulubione były: Angel, Organza, Verry Irre...
    • jakie dane było Wam poznać. Wasz jeden (tylko) typ.
    • taki ma być mój image na lato :))) błagam pomóżcie mi znaleźć perfumy bo od tego co mam na półce głowa mi pęka... Może napiszę od razu, co odpada (bo już mam) z takich mniej esencjonalnych zapachów, żeby nie być później nieuprzejmą wobec tych, którzy będą tak mili, żeby odpisać na mój wątek :) Tak więc nie mam już ochoty używać abril baby doll csp coeur de vahine versus time for energy aroma fit serpentine au the rouge envy me pamplelune herba fresca i generalnie aqua allego...
    • Jakie sa ladne perfumy,seksowne ,uwodzicielskie taki lep na facetow?
    • A co dla nich? Wypisujcie swoje typy :-) - dla blondynki z rózowymi tipsami - dla brunetki a'la flamenco - dla najgorszej koleżanki z pracy - dla Laury Palmer z Twin Peaks - dla obciętej na wróbla feministki (np Kazi Szczuki) - dla blondynki w słomianym kapeluszu i kilku piegach na nosie - dla skrytej marzycielki i menancholiczki, której nie da sie "wyczuć" - dla chichotki, kawalarki, łobuziary - dla nudziary - dla outsiderki z własną galerią obrazów i gekonem na ramieniu - dla m...
    • wasze ulubione. Np. ja za seksowne na maxxx uważam Gucci Rush i Rush 2 ale sama ich bym nie użyła. Seksowne dla mnie są też Paco Rabbane Pour Elle. A dla Was? Jakie zapachy uważacie na super seksowne, zmysłowe?
    • Za niecały tydzień moja dziewczyna kończy 18lat. Chciałbym jej w prezencie kupić perfumy, ale nie wiem jakie. Dodam , ze mimo 18 lat wygląda na odrobine starsza szczególnie wieczorem, gdy gdzies razem idziemy. Może opisze jak ona wygląda i jaki prowadzi tryb życia bo słyszałem, ze to ma sie duzo do wyboru perfum. Dziewczyna średniego wzrostu.. szczupła.. brunetka.. zielone oczy.. seksowna.. dlatego zależy mi na perfumach, ktore byłyby seksowne, takie na wieczór.. które by mni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się