Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      seksowny

seksowny

(11 wyników)
    • Czesc, Jestem 25 letnim facetem. I mam problem - podoba mi sie jak dziewczyna jest ladnie ubrana, seksowna, dobrze umalowana i pali cieniutkie Vogue. To mnie niesamowicie kreci. Czy to jest normalne? Mam marzenia seksualne zwiazane z moja kobieta, sni mi sie ze sie kochamy ona ma na butach szpilki, seksowna bielizne jest umalowana i pali Vogue. Co o tym myslicie? Pozdr
    • jaki byscie poleciły?
    • wiem wiem pojecie seksowne perfumy jest moze dla kazdej/kazdego inne. ale prosze poleccie mi cos b. trwalego i seksownego..
    • Spotkałam się ze stwierdzeniem, że zdecydowana większość młodych długowłosych blondynek wygląda bardzo tandetnie, niezależnie co na siebie włoży. Ze względu na jasne włosy, które dla wielu stereotypowo i jednoznacznie kojarzą się z tym, że jasnowłosa dziewczyna jest głupia i łatwa. Ze zawsze jest ta nutka wulgaryzmu. Zgadzacie się z tym? Według mnie takie stwierdzenie jest po prostu głupie i nieprawdziwe. Może dla przykładu macie jakieś zdjęcia, na których jasnowłosa kobieta wygląda ład...
    • co kobiety sadza o niesymetrycznych meskich twarzach,np krzywy nos,szczeka krzywa,bliza,jedno oko bardziej otwarte itp, czy kobiety lubie symetryczne twarze raczej?
    • W tym temacie chciałbym poruszyć wątek seksownego wyglądania(ale nie dziewczyn tylko chłopaków,bo o dziewczynach już był:))A więc dziewczyny co w wygladzie chłopka najbardziej was kręci?Co musi mieć dużego(które mięśnie oczywiście:))a co małego.Co was przyciąga do chłopaka?Jak musi wyglądać:)??? Pozdrowionka i tzrmać się cieplutko:)))
    • Właśnie... Mnie ten zapach zaintrygował, ale chociaż jestem wielbicielką słodkich perfum, mam poważne wątpliwości czy wytrzymam z tymi dłużej niż tydzień. B. mi się podobają, są fajniutkie, jednak z drugiej strony trochę duszące. Dajecie sobie z nimi radę??? A jak reaguje otoczenie?????????? pozdrawiam wszystkie "użytkowniczki" tego zapachu
    • Kragmelku, tak mi swietnie wyszperalas te kozaki Zary, teraz mam nowa prosbe i pytanie:czy widzialas w H&M (albo czy mozesz bardzo wkrotce zobaczyc, np. jutro) sukienke na ramiaczka, brazowa (taki cieply braz, troche jak te kozaki), koronkowa, dwuwarstwowa (pierwsza warstwa z jakiegos materialu, na to warstwa koronki), z marszczonym przodem na biuscie ? I jak juz zobaczysz, to spojrz na cene. Please!!!
    • Mam problem i to poważny z "wychodzącymi" żyłami na rękach. Jeśli ręce zwisają luźno wzdłuż ciała szpecą je mocno wystające żyły. Wygląda to potwornie. Czy która z was spotkała się z takim problemem i wie jak temu zaradzić. Będę wdzięczna za każdą sugestię.
    • Jestem dosc szczupla ale na dolnej parti plecow znajduja sie takie dwie dziurki. Niewiem jak to opisac. Tam znajduja sie kosci ale nie moge odslonic plecow bo to nieladne wyglada. Niektorzy maja takie ladne plecy i moga je odslaniac a ja mam takie cos. Chyba ze jestem juz tak zbudowana i nie da sie tego skorygowac. Macie cos podobnego? ps. niewiem czy mnie dokladnie zrozumialyscie bo ja sama niewiem jak to opisac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się