Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      seksowny

seksowny

(5 wyników)
    • Jest ładna, seksowna, niesamowicie inteligentna, mądra - krótko mówiąc bardzo interesująca kobieta. Ciągnie mnie do niej jak cholera.... myślę o niej, fantazjuję o niej, jednak (co jest dla mnie dosyć zaskakujące) czuję dziwną obawę przed spotkaniem z nią sam na sam. Właściwie nawet nie wiem czego się boję, nigdy nie miałem podobnych odczuć względem innych kobiet. Nigdy nie miałem takich stanów. Zawsze to ja kontrolowałem sytuację, teraz jest inaczej... Zupełnie nie wiem co o tym myśle...
    • Mieszkam na wsi,mam 40 lat,duże gospodarstwo rolne i wiele maszyn rolniczych.Można powiedzieć że jestem bogatym rolnikiem.Od ubiegłego roku sprawuję funkcję sołtysa na naszej wsi i wszystko mogłoby być spaniale gdyby nie mój problem. Mianowicie nie mam żony,a nawet żadnej kobiety którą mógłbym choćby przytulać wieczorami /ale wolałbym taką którą jest ze mną w nocy i ugotuje obiad,pomoże w gospodarstwie a w niedziele razem ze mną pojedzie do Kościoła co by cała wieś widziała że so...
    • "jestes seksowna"?co to wlasciwie znaczy?
    • nic nie znaczace odkrycie w wieku nie nastolatki.Ciuch ma byc wygodny to podstawa ale charakter zalezy kogo sobie wyobrazam przy sobie . Seksowne koszule nocne, przezroczyste bluzki to byla wersja z seksownym .. kiedys tylko brazy dla innego...mam gdzies przechodniow a jedynie ten wlasciwy facet ma mnie zauwazyc.. I dla niego jestem w stanie ...och rozebrac sie ..lub ubrac sie ;-).Och prosnosci kobieca... a jak tam proznosci meska. A jak bokserki to dla partnerki czy dla siebie.....
    • ...potraficie wyobrazic sobie chociaz w jakims zarysie tego czlowieka? Zadzwonilem dzisiaj do biura, w sluchawce uslyszalem gruby bas, myslalem ze to jakis hipopotan, a kiedy faceta zobaczylem, oczom nie wierzylem. Niewiele wiekszy od biurka, z zapadnieta klata.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się