sandraa2 14.07.05, 12:03 Jakie sa ladne perfumy,seksowne ,uwodzicielskie taki lep na facetow? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
escape5 Re: Seksowne perfumy 14.07.05, 12:26 Poczytaj tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=17849680&a=17849680 Odpowiedz Link
escape5 I jeszcze 14.07.05, 12:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=19039830&a=19060426 Odpowiedz Link
dori7 Re: Seksowne perfumy 14.07.05, 12:55 Takie, ktore pieknie sie rozwijaja i emanuja na twojej skorze, w ktorych Ty czujesz sie piekna i uwodzicielska :)) Na szczescie nie ma jednych perfum, ktore dzialalyby bez pudla na wszystkich. Moja kolezanka, wierna jednemu zapachowi, budzi absolutny zachwyt u meskiej czesci populacji uzywajac Flower Kenzo. Inna znajoma kosi komplementy za Cool Water. Siostra od dawna za ukochane Deep Red. Maz kzuynki uwielbiajacej ciezkie slodycze i insze orienty regularnie kupuje jej Baby Doll, na punkcie ktorych ma calkowitego krecka. Moj facet uwielbia zielone, pachnace liscmi pomidora Les Belles Niny Ricci oraz lekko meski, morsko-ziolowy z lekka nutka tytoniowa Jardin en Mediterranee Hermesa, a a kolei byly narzeczony do dzis wspomina, jak tuz przed matura, kiedy zaczelismy sie spotykac, nosilam Allure. Allure to zreszta szeroko przez panow komplementowany zapach zycia innej mojej przyjaciolki - od ich wejscia na rynek nie spojrzala na inny zapach; ja sie po prostu poznaje po zapachu :)) Generalnie wiekszosc facetow lubi delikatne, nie nazbyt "udziwnione" zapachy, najczesciej kwiatowe - takze te kwiatowo-owocowe i z nutkami orientalnymi. Ponoc mlodzi faceci nie przepadaja za mocnymi, ciezkimi zapachami, ale temu przeczy popularnosc Angela i Slonika Kenzo - gdyby faceci na nie nie reagowali, to nie bilyby rekordow sprzedazy :P Kiedys na forum bylo sporo postow o rozanych Very Irresistible Givenchy - to jeden z zapachow baaardzo pozytywnie odbieranych przez otoczenie plci obydwu :)) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Seksowne perfumy 14.07.05, 13:07 Tak naprawdę myślę że wszystko tu zależy od faceta, bo każdemu podoba się co innego :) Odpowiedz Link
marvellous Re: Seksowne perfumy 14.07.05, 13:29 Jak miewałam na sobie J'adore to działał na facetów jak kwiatek na pszczołę :o). Odpowiedz Link
benita5 Zapylenie przez zaczadzenie:))J'adore ko<u>siciel 14.07.05, 15:18 marvellous napisała: > Jak miewałam na sobie J'adore to działał na facetów jak > kwiatek na pszczołę :o). Odpowiedz Link
benita5 Re: Seksowne perfumy 14.07.05, 15:23 A tak na calkiem serio, to bardzo indywidualna sprawa. A w dodatku pH skory gra tu pierwsze skrzypce. Fakt, ze sa zapachy o pewnej estetyce /chanele i diory/ ktore generalnie kupowane sa na prezenty w ciemno i odbierane jako sexy. Bo wlaczany jest przekaznik nosze X jestem bestja :) Kocham ogorkowe tematy i pozdrawiam :))) Odpowiedz Link
lili202 Re: Seksowne perfumy 14.07.05, 16:29 ostatnio na pewnej stacji radiowej mowili ze na facetow neiziemsko dziala zapach grejpfruta i cos w tym chyba jest:> Odpowiedz Link
sorbet Re: Seksowne perfumy 14.07.05, 17:00 Naprawdę, facet i grejpfrut, to nieprawdopodobne:-) kkml_mav napisał że wanilia działa na nas, facetów:-))) Wczoraj oglądałem Working girl, i było "Shalimar, on uwielbia Shalimar" - a mowa o Harrisonie Ford:-))), wypowiedziała kobieta walcząca, czyli Sigourney Weaver . Odpowiedz Link
lili202 Re: Seksowne perfumy 14.07.05, 17:09 no a moze melon:PP nie no ponoc jakies badania przeprowadzali i te kobiety ktore pachnialy grejpfrutem bardziej pociagaly facetow i mialy wieksze powodzenie niektore pefumki maja w sobie to cudo a moze ta stacja po prostu chciala zareklamowac jakies perfumki ktore maja zapach grejpfruta kto ich tam wie Odpowiedz Link
salma88 Re: Seksowne perfumy 14.07.05, 19:22 Ostatnio w Elle napisali, ze ponoc faceci leca na takie nutki, ktore sa w ich wodach toaletowych. Cos w tym chyba jest, poniewaz moj chlopak uzywa raczej swiezych, lekkich wod i tego samego oczekuje ode mnie. A tu niespodzianka za kazdym razem, bo ja uzywam raczej slodkich i ciezkich zapachow. Niezmiennie zbieram komplementy za Glow J.Lo - od pan i panow. Kiedys strasznie wodzila za mna oczami pewien facet, gdy uzylam Tresor. Kiedy nie uzylam tych perfum, w ogole nie zwrocil na mnie uwage:DDD Odpowiedz Link
damona Re: Seksowne perfumy 19.07.05, 22:25 lili202 napisała: > ostatnio na pewnej stacji radiowej mowili ze na facetow neiziemsko dziala > zapach grejpfruta i cos w tym chyba jest:> to juz wiem skad nagle na roznych forach pojawily watki dot. grejpfrutow w perfumach. Normalnie obled;-) Odpowiedz Link
escape5 Avon:DDD 14.07.05, 23:45 Właśnie mi się przypomniało że kiedyś brałam lekcje grafiki komp u pewnego informatyka i powiedział mi,że pachnę seksem;DDDD.A pachniałam wtedy Far Away Avonu:o) Odpowiedz Link
chatka_ Re: seksowne perfumy 15.07.05, 01:14 chatka_ napisała: > The Very Sexy Victoria's Secret ;)), limitowane Bruno Banani, Gucci Rush, Samsara, D&G, hm... jakie sa jeszcze czerwone perfumy ?:))) Odpowiedz Link
mainka Re: seksowne perfumy 19.07.05, 20:51 amor,amor są czerwone i chyba sexowne. ja pryskam się nimi czasami. Odpowiedz Link