Dodaj do ulubionych

Seksowne perfumy

14.07.05, 12:03
Jakie sa ladne perfumy,seksowne ,uwodzicielskie taki lep na facetow?
Obserwuj wątek
    • escape5 Re: Seksowne perfumy 14.07.05, 12:26
      Poczytaj tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=17849680&a=17849680
      • escape5 I jeszcze 14.07.05, 12:30
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=19039830&a=19060426
    • dori7 Re: Seksowne perfumy 14.07.05, 12:55
      Takie, ktore pieknie sie rozwijaja i emanuja na twojej skorze, w ktorych Ty
      czujesz sie piekna i uwodzicielska :))

Na szczescie nie ma jednych perfum, ktore dzialalyby bez pudla na wszystkich.
      Moja kolezanka, wierna jednemu zapachowi, budzi absolutny zachwyt u meskiej
      czesci populacji uzywajac Flower Kenzo. Inna znajoma kosi komplementy za Cool
      Water. Siostra od dawna za ukochane Deep Red. Maz kzuynki uwielbiajacej ciezkie
      slodycze i insze orienty regularnie kupuje jej Baby Doll, na punkcie ktorych ma
      calkowitego krecka. Moj facet uwielbia zielone, pachnace liscmi pomidora Les
      Belles Niny Ricci oraz lekko meski, morsko-ziolowy z lekka nutka tytoniowa
      Jardin en Mediterranee Hermesa, a a kolei byly narzeczony do dzis wspomina, jak
      tuz przed matura, kiedy zaczelismy sie spotykac, nosilam Allure. Allure to
      zreszta szeroko przez panow komplementowany zapach zycia innej mojej
      przyjaciolki - od ich wejscia na rynek nie spojrzala na inny zapach; ja sie po
      prostu poznaje po zapachu :))

Generalnie wiekszosc facetow lubi delikatne, nie nazbyt "udziwnione" zapachy,
      najczesciej kwiatowe - takze te kwiatowo-owocowe i z nutkami orientalnymi.
      Ponoc mlodzi faceci nie przepadaja za mocnymi, ciezkimi zapachami, ale temu
      przeczy popularnosc Angela i Slonika Kenzo - gdyby faceci na nie nie reagowali,
      to nie bilyby rekordow sprzedazy :P

Kiedys na forum bylo sporo postow o rozanych Very Irresistible Givenchy - to
      jeden z zapachow baaardzo pozytywnie odbieranych przez otoczenie plci obydwu :))
    • balbina_alexandra Re: Seksowne perfumy 14.07.05, 13:07
      Tak naprawdę myślę że wszystko tu zależy od faceta, bo każdemu podoba się co
      innego :)
    • marvellous Re: Seksowne perfumy 14.07.05, 13:29
      Jak miewałam na sobie J'adore to działał na facetów jak
      kwiatek na pszczołę :o).
      • benita5 Zapylenie przez zaczadzenie:))J'adore ko<u>siciel 14.07.05, 15:18
        marvellous napisała:

> Jak miewałam na sobie J'adore to działał na facetów jak
        > kwiatek na pszczołę :o).

• benita5 Re: Seksowne perfumy 14.07.05, 15:23
        A tak na calkiem serio, to bardzo indywidualna sprawa. A w dodatku pH skory gra
        tu pierwsze skrzypce. Fakt, ze sa zapachy o pewnej estetyce /chanele i diory/
        ktore generalnie kupowane sa na prezenty w ciemno i odbierane jako sexy.
        Bo wlaczany jest przekaznik nosze X jestem bestja :) Kocham ogorkowe tematy i
        pozdrawiam :)))
    • lili202 Re: Seksowne perfumy 14.07.05, 16:29
      ostatnio na pewnej stacji radiowej mowili ze na facetow neiziemsko dziala
      zapach grejpfruta i cos w tym chyba jest:>
      • sorbet Re: Seksowne perfumy 14.07.05, 17:00
        Naprawdę, facet i grejpfrut, to nieprawdopodobne:-)

kkml_mav napisał że wanilia działa na nas, facetów:-)))

Wczoraj oglądałem Working girl, i było "Shalimar, on uwielbia Shalimar" - a mowa
        o Harrisonie Ford:-))), wypowiedziała kobieta walcząca, czyli Sigourney Weaver .
        • lili202 Re: Seksowne perfumy 14.07.05, 17:09
          no a moze melon:PP nie no ponoc jakies badania przeprowadzali i te kobiety
          ktore pachnialy grejpfrutem bardziej pociagaly facetow i mialy wieksze
          powodzenie niektore pefumki maja w sobie to cudo a moze ta stacja po prostu
          chciala zareklamowac jakies perfumki ktore maja zapach grejpfruta kto ich tam
          wie
          • salma88 Re: Seksowne perfumy 14.07.05, 19:22
            Ostatnio w Elle napisali, ze ponoc faceci leca na takie nutki, ktore sa w ich
            wodach toaletowych. Cos w tym chyba jest, poniewaz moj chlopak uzywa raczej
            swiezych, lekkich wod i tego samego oczekuje ode mnie. A tu niespodzianka za
            kazdym razem, bo ja uzywam raczej slodkich i ciezkich zapachow. Niezmiennie
            zbieram komplementy za Glow J.Lo - od pan i panow. Kiedys strasznie wodzila za
            mna oczami pewien facet, gdy uzylam Tresor. Kiedy nie uzylam tych perfum, w
            ogole nie zwrocil na mnie uwage:DDD
      • damona Re: Seksowne perfumy 19.07.05, 22:25
        lili202 napisała:

> ostatnio na pewnej stacji radiowej mowili ze na facetow neiziemsko dziala
        > zapach grejpfruta i cos w tym chyba jest:>

to juz wiem skad nagle na roznych forach pojawily watki dot. grejpfrutow
        w perfumach. Normalnie obled;-)
    • escape5 Avon:DDD 14.07.05, 23:45
      Właśnie mi się przypomniało że kiedyś brałam lekcje grafiki komp u pewnego
      informatyka i powiedział mi,że pachnę seksem;DDDD.A pachniałam wtedy Far Away
      Avonu:o)
      • chatka_ seksowne perfumy 15.07.05, 01:12
        The Very Sexy Victoria's Secret ;))
        • chatka_ Re: seksowne perfumy 15.07.05, 01:14
          chatka_ napisała:

> The Very Sexy Victoria's Secret ;)), limitowane Bruno Banani, Gucci Rush,
          Samsara, D&G, hm... jakie sa jeszcze czerwone perfumy ?:)))
          • mainka Re: seksowne perfumy 19.07.05, 20:51
            amor,amor są czerwone i chyba sexowne.
            ja pryskam się nimi czasami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka