Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      seksowny

seksowny

(9 wyników)
    • Szperam sobie po allegro i widzę "seksowne buty", "seksowną sukienkę" "sexi bluzeczka" "seksowny pasek"... itd. Czy ludzie widząc słowo "seksowny" naprawdę się zdecyduja kupić dany produkt? Nie ma innych określeń mogących pomóc w sprzedaży towaru? ciężko znaleźć coś co nie jest "sexi", co gorsza kupowałam córce koleżanki (lat 4,5) spodenki i tez było słowo "sex" na tylnej kieszonce , paranoja
    • W lutowym "Filmie" opublikowano ranking najseksownieszych aktorek świata - co ważne, ułożony przez kobiety. Zaskakujący dość, moim zdaniem, przynajmniej w paru punktach. Co sądzicie? 1. Monica Bellucci 2. Angelina Jolie 3. Keira Knightley 4. Cate Blanchett 5. Kate Winslet 6. Emmanuela Beart 7. Charlize Theron 8. Megan Fox 9. Eva Mendes 10. Gong Li 11. Scarlett Johansson 12. Penelope Cruz 13. Tilda Swinton 14. Charlotte Gainsbourg 15. Halle Berry 16. Natalie Portman 17. K...
    • tutaj kilka no to aktor, ni muzyk, a nie moge sie na niego napatrzec, do tego inteligentny.. ech - musialam sie podzielic :)
    • Zainspirowana sugestią forumową, jako że zapewne nie czuję sie w pełni kobieca, tak się zaczęłam zastanawiać i wyszło mi że ja sie bardzo kobieco czuję. Jedyny czas kiedy tak się nie czułam to okresy ciąż. Za każdym razem czułam się strasznie, patrząc w lusterko widziałam niezgrabne, bezkształtne ciało, które za cholere nie wydawało sie ponętne i kobiece. Ciekawa jestem czy wy czułyście sie dobrze w swoim ciążowym ciele- pomijam fakt ile która przytyła. A jak czytam teksty że kob...
    • W marcowym "Filmie" znajduje się w/w ranking. I jest... dziwny. Tylu fajnych facetów tam nie ma, a są tacy, których wykopałabym bez wahania (od pana z nr 1 począwszy). 1. Robert Pattinson. 2. Jonathan Rhys-Meyers. 3. Johnny Depp. 4. Keanu Reeves. 5. Russel Crowe. 6. George Clooney. 7. Ewan McGregor. 8. Hugh Grant. 9. Vincent Cassell. 10. Tony Leung Chu Wai. 11. Clive Owen. 12. Colin Farrell. 13. Gerard Butler. 14. Willem Dafoe. 15. Viggo Mortensen. 16. Brad ...
    • Pamiętacie ten ematkowy wątek sprzed kilku miesięcy? Otóż Super Ekspress postanowił zrobić sondaż i wyszło mu, co następuje: deser.pl/deser/1,83452,8870408,Miejsce_2__Do_lozka_z_Poncyljuszem__na_randke_z_,,ga,,7.html Hm, wysokie miejsce Poncyliusza jak najbardziej rozumiem - ale że nie ma w "łóżkowym" zestawieniu Olejniczaka? I Donald się nie znalazł w żadnej kategorii? :)
    • . Tym niemniej dziwią mnei strasznie zestawy wybrane przez kobiety. moze jeden bym tam uznała za seksowny - MOŻE, o ile pani noszaca go ma seksapil... panom poszło o wiele lepiej, choc tez tak nie za bardzo. czyje zestawy ubrań wam sie bardziej podobają, męskie czy damskie?
    • Dzisiaj w Wawie ogłosili, że najmniej seksownym aktorem jest Milowicz, a zaraz po nim Jakimowicz. A potem bracia Mroczki. W sumie się z tym zgadzam, chociaż lubię Milowicza (ale seksowny faktycznie zbytnio nie jest). JEszcze dodałabym Więckowskiego czy jak mu tam. A jakie są Wasze typy?
    • Jak czytam niektóre posty na forum to przyznaje sie, ze naszego społeczeństwa nie poznaję- a raczej jego zeńskiej częsci. Wielokrotnie słyszę, ze to mężczyźni myślą, mówią, piszą TYLKO o seksie- nawet na tym forum podobne uogólnienia padają. A tymczasem niech no tutaj ktoś tylko o męskich organch płciowych nadmieni, niech tylko męski członek na horyzoncie treści postu zamajaczy, już mamusie nogami przebierają i kilometrowe watki powstają:) Dziewczyny jak to z Wami jest? Domyślam si...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się