agnieszkak_24 16.05.07, 09:37 do jakiego lekarza chodzicie?? słyszałam że dr Fąk jest bardzo polecany. Macie może namiary na niego??? w ktorym tyg najlapiej iść. czy on przyjmuje tylko prywatnie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mucha.j Re: do dziewczyn z Siedlec 16.05.07, 12:10 Hej! Ja chodzę do dr Sprawki. Jest ok, tylko zwolnienia za nic nie chce dać. Jak już naprawdę źle się czułam i błagałam wręcz o choc trzy dni, to stwierdził, że z medycznego punktu widzenia nic się nie dzieje i ogólnie za zdrowa jestem żeby być na zwolnieniu ..... Generalnie powinnam się cieszyć, że jest wszystko w porządku, ale zaraz będzie u mnie 30tc i czuję się coraz większa, słabsza itp, i naprawdę nie mam siły zasuwać 6 km do pracy.... Poza tym naprawdę jest spoko. Jak miałam jakieś nagłe kłopoty wystarczyło zadzwonić i dr od razu mnie przyjął. Dokładnie zbadał! Było ok, okazałao się, że problemy były przejściowe (kazał zwolnić i więcej odpoczywać a zwolnienia i tak nie dał ))) ). Oprócz tego jest rzeczowy i uprzejmy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wwwsiedlce Re: do dziewczyn z Siedlec 16.05.07, 14:07 hej ja chodze do szpitala miejskiego do dr Fąka też się wybieram ale za jakiś czas z opinii przyszłych mam i położnych wiem że jest najlepszy konkretnych namiarow nie mam przyjmuje w przychodni na kazimierzowskiej kolo mleczarni tyle wiem Odpowiedz Link Zgłoś
ingapol Re: do dziewczyn z Siedlec 16.05.07, 14:16 niestety chyba jest nas tu mało, ale jakieś tam stare info znajdziesz tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=14542113 ja chodzę/ chodziłam do Ginter. Do końca kwietnia przyjmowała na mazurskiej, a teraz tylko prywatnie na chłodnej. Jeśłi nie spodoba mi się wizyta u mikszyńskiej w czerwcu na mazurskiej to się wybiorę prywatnie. Ale kontakt z pewnego względu mam cały czas z ginter, będzie wykonywała mi niedługo badanie kolposkowe i histopatologiczne, a po porodzie opercację. Jest uważana za jedną z lepszych kobiet ginekologów u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
asia19813 Re: do dziewczyn z Siedlec 16.05.07, 14:33 Jestem z Siedlec, dr Fąk prowadzi moją ciążę, własnie jutro do niego sie wybieram. Przyjmuje prywatnie, namiary prześlę emailem. Polecam bardzo dobry lekarz, jak mam problem to bez problemu dzwonię do niego nawet w święta dzwoniłam i nie robił problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
rillia Re: do dziewczyn z Siedlec 16.05.07, 14:36 Witam! Ja nie polecam dr Fąka. Kiedyś już pisałam o nim tu na forum. Jestem pod opieką gr Zydlewskiego. Chodzę prywatnie i jestem bardzooo zadowolona. Przemiły, bardzo kompetentny i ma świetny sprzęt usg. Za wizytę bierze niedużo. Wręcz byłam zdziwiona, porównując ile czasu mi poświecił na pierwszej wizycie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
asia19813 Re: do dziewczyn z Siedlec 16.05.07, 14:49 jak mówi moja teściowa jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził Odpowiedz Link Zgłoś
rillia Re: do dziewczyn z Siedlec 16.05.07, 20:37 Mam słuszne podstawy, aby Go nie polecać. Odpowiedz Link Zgłoś