Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      silesia

silesia

(10 wyników)
    • Proszę o pomoc... W Silesia City Center nie byłam już może z dwa lata i stąd moje pytanie, czy wciąż tam prosperuje stoisko Crocs, czy ewentualnie można kupić te buty w Intersport (gdzieś czytałam, że można)? Czy ewentualnie jest gdzieś na Śląsku inne miejsce, gdzie jest duży wybór Crocsów? Zawsze zamawialam przez internet, ale zrażona ostatnimi nietrafionymi rozmiarami postanowiłam kupić stacjonarnie.
    • Silesia City Center Katowice, czy ktoś coś wie na temat jego rozbudowy przejeżdżałam wczoraj tamtędy i widziałam wielki plac budowy. Macie jakieś info ? syka7 Zabrze
    • Od poniedziałku jest wyprzedaż 70% od czerwonej ceny na metce, która już jest obniżona o ok. 30%. Ostateczne ceny wychodzą naprawdę bardzo przyjemne - około 20% wyjściowej. Szczególnie atrakcyjne są puchówki w dwóch fasonach - z 500 zł cena spadła do ok. 100 zł.
    • Czy ktoś widział w Silesii w Katowicach w Zarze lub Benettonie kurtki chłopięce, rozmiar 86 cm, jesienne i zimowe?
    • Spotkała mnie dzisiaj bardzo niemiła sytuacja: pojechałam z 1,5- rocznym dzieckiem do Silesii po buty dla niego. Zwykle na takie zakupy jeżdżę z kimś, ale tym razem musiałam pojechać sama z dzieckiem i to bez wózka :(. Wypożyczyłam wózek-autko, do środka zapakowałam małego a do koszyka torebkę i nasze wierzchnie okrycia. Jeździłam bez problemu po wszystkich sklepach oprócz CCC: tam obsługa poinformowała mnie, że nie mogę tym wózkiem wjechać do środka (zarządzenie dyrektora czy ki...
    • We Wroclawiu, pani ekspedientka mi powiedziala, ze w srode ma byc 25% zniżki na wszystko zebym sie wstrzymala z zakupem. Informuje wiec uprzejmie :)
    • Gdzie w Krakowie można kupić buciki dla dzieci firmy Geox? Wiem, że są w Entliczku, ale tam mają mały wybór.
    • Widziałam dziś w Empiku przy kasach czekolady Lindt (dwa rodzaje: z chili i z solą morską) za 1,99 zł. Nie wiem, czy promocja jest we wszystkich salonach, ja byłam w Silesii w Katowicach.
    • byłabym wdzieczna za info, bo chcę chrzesicy kupić sukienkę, a w opcji - 30% niestety jeszcze dla mnie za droga. bede wdzieczna za info pzdr 18buzka
    • Poszukuję takich sandałków w kolorze białym (jak w linku), a najlepiej beżowym. www.zappos.com/n/p/dp/24853302/c/100604.html Dopiero od tej wiosny we wrocławskich sklepach Gino Rossi pojawiły się buty dziecięce, ale niestety rozmiarówka została sama mała. Te sandałki kosztują u nas 189 zł i dałabym tyle bez mrugnięcia okiem, ale najwięszy rozmiar, który został to 24. Chętnie kupiłabym je jako drugie buty letnie (właśnie kupiłam Bartki, które w porównaniu do tych geoxów wyglądają...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się