Dodaj do ulubionych

Likwidacja S.Oliver Silesia

19.09.12, 07:39
Od poniedziałku jest wyprzedaż 70% od czerwonej ceny na metce, która już jest obniżona o ok. 30%.
Ostateczne ceny wychodzą naprawdę bardzo przyjemne - około 20% wyjściowej.
Szczególnie atrakcyjne są puchówki w dwóch fasonach - z 500 zł cena spadła do ok. 100 zł.
Obserwuj wątek
    • edik77 Re: Likwidacja S.Oliver Silesia 19.09.12, 08:31
      S.Oliver niestety zamyka się w całej Polsce, czekam właśnie na wyprzedaż w Galaxysad
      • corrina_f1 Re: Likwidacja S.Oliver Silesia 19.09.12, 09:30
        W Warszawie już dawno się zamknęli (ze 2 lata) sad Szkoda bo lubiłam. Teraz zostaje Peek&Cloppenburg z jakimiś ochłapami i pojedyncze rzeczy w TK Maxx.
        Mam wrażenie że Esprit też znów się zmyje za jakiś czas, w Warszawie został już chyba tylko w Arkadii o ile się nie mylę. A i jeszcze chyba wciąż jest w Galerii Mokotów.
        • emma_me Re: Likwidacja S.Oliver Silesia 19.09.12, 11:22
          Esprit? w dalszym ciągu jest w każdej większej galerii
        • edik77 Re: Likwidacja S.Oliver Silesia 19.09.12, 11:23
          W Szczecinie Esprit zniknął wraz z Galerią Centrum. To, co jest w Van Grafie, to promil całej kolekcji, a w TK Maxx też jakieś resztkisad
          Moje 2 ulubione marki są widocznie niezbyt popularne w naszym kraju, wygląda na to, że Polki nie lubią płacić za jakość.
          • marika_ja Re: Likwidacja S.Oliver Silesia 19.09.12, 11:47
            serio w szczecinie też zamykają?? kiedy?? to już pewne?
            kurdę, uwielbiam tam kupować zwłaszcza spodnie, bo zawsze znajdę coś z dłuuuugimi nogawkami...to chyba muszę jeszcze wyskoczyć na szybkie zakupy, zanim zamkną...
          • patatajowa Re: Likwidacja S.Oliver Silesia 19.09.12, 12:10
            nie to ze nie lubia.chyba po prostu wiekszosci zwyczajnie nie stac na kupowanie w regularnych cenach.a tylko z cen wyprzedazowych sklep po prostu "nie wyżyje" wink
            a co do postu ze sa w kazdej wiekszej galerii- otoz nie,w Rz jest jedna"wieksza" i nie ma,druga jeszcze wieksza planowana na listopad i tez nie bedzie.
            • corrina_f1 Re: Likwidacja S.Oliver Silesia 19.09.12, 12:38
              > nie to ze nie lubia.chyba po prostu wiekszosci zwyczajnie nie stac na kupowanie
              > w regularnych cenach.a tylko z cen wyprzedazowych sklep po prostu "nie wyżyje"
              > wink

No nie wiem.. Jest cała masa sklepów tym przedziale cenowym, jak choćby Cottonfield, który juz lata całe się trzyma, pomimo że jakoś tłumów tam nigdy nie widzę. Rodzimy Simple następny.
            • emma_me Re: Likwidacja S.Oliver Silesia 19.09.12, 13:01
              pisałam o swoim mieście big_grin
              • a-e-p Re: Likwidacja S.Oliver Silesia 19.09.12, 13:40
                'a co do postu ze sa w kazdej wiekszej galerii- otoz nie,w Rz jest jedna"wieksza" i nie ma,druga jeszcze wieksza planowana na listopad i tez nie bedzie. '

Szkoda, myslałam ze bedzie Esprit, Mexx albo własnie s.Oliver. W Royal Collection maja zwykle b okrojony asortyment. Nie moge pojac dlaczego ludzie wola np. Reserved gdzie IMo jakosc jest b słaba. Klasyczne rzeczy casual sa z tych sklepów niezniszczalne. Moje ulubione kozaki sa z Mexx i meza mokasyny... Moze standardowej Polce nie odpowiada ten styl - musi byc przeciez ubrana bogato i świecąco wink A moze te firmy powinny jednak troche zejść z cen w Polsce? Co do Cottonfield, zwnęli sie pare lat temu w kilku miastach ok 200tysiecznych - jak widac nie ta połka cenowa, a tez szkoda.
                • patatajowa Re: Likwidacja S.Oliver Silesia 19.09.12, 14:58
                  ja pamietam jeszcze z czasów licealno-studiowych Cotton i Jackpot na 3-Maja smile
                  ale wtedy to zupełnie nie moja półka była wink
    • sinceramente Re: Likwidacja S.Oliver Silesia 19.09.12, 18:09
      Dziękuję za info. Byłam, nabyłam i udało mi się wygrzebać jeszcze sukienkę w moim rozmiarze smile W sklepie jeszcze jako taki porządek, ale w przymierzalniach bajzel jakich mało.

P.S. Kurtki są dostępne w trzech kolorach: czarny, granat i brąz (dwa ostatnie kolory bardzo ciemne).
    • syka7 Re: Likwidacja S.Oliver Silesia 19.09.12, 21:14
      Byłam dziś kurtek dużo ale rozmiary od 38-42 kolory jakieś dziwne granat nie jak granat, brąz jakiś złotawy, tylko czarny jest czarny smile
      Kupiłam 3 szt długą(2) i krótka rzeczywiście pół puchowe można prać 30 stopni.Wychodziły oo 104
      Wzięłam bratowej bo ona uwielbia te marke a jest moich gabarytów smile
      poza tym kiepsko już pojedyncze sztuki, bałagan w przymierzalniach, więcej rzeczy tam niż na sklepie
      Mąż załapał się na gacie bojówki za 80zł i koszulę za 37zł.
      Może ze 2 dni i już bedzie po sklepie- wysprzedany , z takimi cenami to rzeczywiście kiepsko musiało iść im. Za koszule 199zł to chyba przesada, sukienki bawełniane 299, 349. a takie nie za ciekawe. Ale kurtki warto było z 499/349/104 super wyprzedaż, dziwię się ze nie dali na inne sklepy towar za połowe by przyciągnął klientów.
    • anulka-am Re: Likwidacja S.Oliver Silesia 20.09.12, 16:07
      Dzisiaj jeszcze kurtki były, oczywiście zakupiłam. Udało mi się też kupić bojówki, czapki, bluzkę i dla męża sweter. Dzięki za info smile
    • katka761 Re: Likwidacja S.Oliver Silesia 20.09.12, 19:51
      ja też wyszłam, z kurtką. ostatecznie stanęło na czarnej, chociaż granatowa mnie kusiła. mężowy załapał się na sweter.
      • syka7 Re S.Oliver a w Czestochowie jest? 20.09.12, 21:20
        jw
        • krasulas Re: Re S.Oliver a w Czestochowie jest? 20.09.12, 21:48
          wynika z tego, że nie:
          galeriajurajska.pl/index.php?modul=oferta&kat=2
          ps. walczę ze sobą od wtorku... jechać, nie jechać...
          co lepsze ... w sobotę widziałam całość asortymentu -50% od cen już z przeceną (ale byłam z Marudą Smarkatą) i olałam temat
          a Wy qrcze kusicie i kusicie!
          niech mnie szlag!
          • katka761 Re: Re S.Oliver a w Czestochowie jest? 20.09.12, 22:32
            jedź, jedź, nie walcz tongue_out !!!!! ja byłam w środę i dumałam, dumałam, a dziś mężowego wyciągnęłam. tylko z 36 dla Ciebie może być licho, bo dziś 36 były tylko w granacie i brązie, ale dosłownie po 1 czy 2 sztuki.
        • sinceramente Re: Re S.Oliver a w Czestochowie jest? 20.09.12, 22:01
          Stąd wynika, że jest w Bielsku w Gemmini.
    • bez_gwarancji a co z kraków-bonarka? 20.09.12, 22:46
      Też likwidują i wyprzedają?
      • lumja Re: a co z kraków-bonarka? 21.09.12, 07:19
        w Bielsku na razie nie ma aż takiej wyprzedaży, jest 20% od przeceny ale nie wszystko jest przecenione i np. puchówki nadal są drogie (swoja droga są w beznadziejnych kolorach).
    • mamaigma Szczecin tylko -20% 21.09.12, 09:14
      Wczoraj byłam
      • krasulas Re: Szczecin tylko -20% 21.09.12, 12:56
        dotarłam...
        tak jak przypuszczałam i tak jak pisałyście już chyba w środę... z rozm.36 nic nie zostało praktycznie...a było pełno sztruksów na które miałam chrapkę (w 34 nie weszłam 4literami, a 38 za duże jednak)
        "zaszalałam" i zakupiłam jedynie 2 bluzki (cudne zresztą) w moim rozmiarze w sumie za całe 38zł
        kurtki - średniawo mi zależało... fajne były marynarki lniane w beżu (ale cena wyjściowa 499zł więc...)...
        klientów ok. 11tej sporo było i myślę, że jutro nic już nie będzie
        powinnam była jechać wcześniej, ale...
        • ula_19 krasulas 21.09.12, 13:17
          napisz proszę w jakim rozmiarze jeszcze zostały kurtki zimowe? Nie wiem jak u nich z rozmiarówką, ale 38-40 dostałabym jeszcze?
          • mysiam Re: krasulas 21.09.12, 16:05
            ja bylam dzis
            kurtki widzialam moze ze 2szt ,rozmiary 42,44
            • syka7 Re: silesia dzis 21.09.12, 16:15
              Kurtki puchowe tylko 2 czarne 42 i 2szt granatowe też 42
              poza tym jakieś parki w krate widziałam- było ok 15szt duzo jeansów ale chyba jakieś 28/32,34widziałam.
              Lniane zakiety spodnie , bawełniane bluzki
              Ja dzis zakupiłam 2 bluzki krotki rekaw, 1 bawełniana z dł rekawem, i spodniczkę zapłaciłam 80zł
          • krasulas Re: krasulas 21.09.12, 16:53
            o 10tej były 2szt. 40tki
            duże...
            spodnie - praktycznie rozm. 36 nie było (nie wiem jak w kol.beżowym)
            ogólnie - zakupy niesamowite cenowo i warto....
            sklep ma być czynny do 29.09., ale chyba do pon. już nic nie będzie (info kasjerki)
            • syka7 Re: krasulas 21.09.12, 20:22
              Słyszałam jak kasjerka mówiła koleżance że muszą handlować do końca czyli do 29 i że usłyszała od menagera że prawdopodobnie przywiozą towar z innych sklepów ale czy to się potwierdzi nie mam pojęcia. Może ktoś ma kogoś pracującego w Silesi to by nam lukał smile
              • edyta0 Re: krasulas 21.09.12, 22:17
                A jak wygladaja te puchowki?
                • syka7 Re: edyta0 puchówki 22.09.12, 13:33
                  allegro.pl/s-oliver-down-puchowa-pikowana-luxusowa-logo-i2645654006.html
                  • syka7 Re: edyta0 puchówki 22.09.12, 13:36
                    zajrzyj na gazetowy.
                  • tres09 Re: edyta0 puchówki 22.09.12, 13:58
                    Na allegro to ta z tych dłuższych. Krótsze były bez kaptura, bez ściągaczy w rękawach. Nie miały gumy w pasie, ani żadnego paska, ale miały taliowany krój.
                    Rozumiem że zostały już tylko te dłuższe? Na początku tygodnia było ich mnóstwo w obu fasonach.
    • agusia1458 Re: Likwidacja S.Oliver Silesia 22.09.12, 14:24
      A czy w Krakowie też się będą likwidować?
      może któraś z was wie
    • syka7 Re: Likwidacja S.Oliver Silesia 22.09.12, 15:06
      czestochowa-info.pl/szczegoly,2881,0.html
      jest czy nie ma ?
      tel nikt nie odbiera 34 3991089
      • angela252 Łódź rowniez likwidacja jak i w calej Polsce 22.09.12, 22:29
        Bylam dzisiaj w Manufakturze w Łodzi, zostaly doslownie resztki ubran damskich i meskich. Meskie przewaznie male rozmiary S-M, z damskich duzo jeansow jest i innych spodni.
        Niestety kurtek nie ma tych pikowanych,sa takie w krate oraz kamizelki w krate.
        Pytalam dziewczyny ktora tam pracuje i mowila ze w calej Polsce likwiduja sklepy.
    • adelaf Re: Likwidacja S.Oliver Silesia 23.09.12, 10:41
      Bonarka -20%
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka