Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      singapur

singapur

(18 wyników)
    • bardzo prosze o szybką odp. Czy nie ma zagrożenia jesli lecę do Singapuru i mam iPoda z nielegalnymi mp3??? Ci, którzy wiedz ajaki jest Singapur domyslają się skąd mój niepokój. Bardzo prosze o opinię...
    • wiem, że Lion air, Jet Star - jakieś jeszcze znacie ? Muszę się dostać gdziekolwiek do Indonezji dzięki. Adam
    • witam Lece do Singapuru potem do Malezji wiadomo że wizy nie są potrzebne ale czy muszę wypełniać w samolocie arrival-departure card ? pozdrawiam Darek
    • Chcemy polecieć całą rodzina zima do Singapuru. Jakie linie mają promocyjne ceny?
    • Czy znacie jakies tanie linie lotnicze relacji Singapur - Bali- Singapur ? Kolezanka z Polski wybiera sie w lipcu w tame strony. Bede wdzieczna za sugestie.
    • Szukam w miare taniego przelotu do Singapuru. Czy ktos moze cos polecic ? z gory dziekuje !!
    • Witam. W jakich liniach najlepiej szukać? Termin 11 - 21.06.
    • Mam zamir lecic w wakacje (lipiec -sierpień) kiedy kupic bilet i czy do Honkongu i z powrotem a odzielnie z Honkomgu do Bali i Singapuru?
    • witam Skusiłem sie i kupiłem bilet na lot Warszawka - Bangkok wylot 27.01 - 09.03 2010 . cena z opłatami 2170zł co mnie skusiło ? -wylot z Warszawki -cena wiem że może bym i znalazł za 1900 tak jak ostatnio fińskie linie -ale nie jest to że taka wielka różnica - no i to że bilet nie jest miesięczny ! - a co ważne w Bangkoku jestem o 6 rano i szybko w tym samym dniu śmigam air asia do Singapuru za 1500Bth / jakieś 140zł / a więc warto :D wybierałem opcje wylot warszawa-Singapur -Ba...
    • Witam wszystkich, potrzebuję drobnej porady: wybieram się do Sydney i pomyślałem o małej przerwie pomiędzy lotami. Tak około 10-12 godzin. Myślę o Kuala Lumpur, Hong Kongu lub Singapurze. Wg stron MSZ w żadnym z tych miejsc Polak nie potrzebuje wizy (przy pobycie do 90 dni). Czy to oznacza, że po wylądowaniu przechodzę normalną odprawę, udaję się w miasto i za kilka godzin wracam, znowu się odprawiam i odlatuję?? Czy jednak są potrzebne jakieś dokumenty??
    • Jak najtaniej? Gdzie szukać promocji? W dwie strony.
    • Bardzo proszę o pomoc, a mianowicie o dokładny opis "krok po kroku" kolejności załatwiania formalności na lotnisku (Perth (Qantas)- odlot, Singapur - zmiana samolotu tego samego przewoźnika, Frankfurt (Lufthansa) - zmiana samolotu i przewoźnika. Dokąd mam udać się w pierwszej kolejności po przybyciu na lotnisko w Perth, (proszę o nazwy w języku angielskim)i potem kolejno...... Moja siostra wraca z Australii do Polski sama, a nie zna języka angielskiego? Proszę....
    • W tym roku wybieramy sie z mezem i z dzieckiem do Australii. Mala bedzie miala 18miesiecy a wiec leci u mnie na kolanach. Mamy dwie opcje: lufthansa(747-400)/Singapore airlines (A380) albo Emirates (A340-400 potem 777-300). Dotychczas latalam sama albo z mezem wiec nam tam wiekszej roznicy nie robilo (coprawda bardzo lubilam latac Lauda do Sydney..ale juz nie ma polaczenia tego...szkoda..) ale teraz z mala chcialabym zeby bylo nam najwygodniej przez te 20pare godzin.. Czy lepiej moz...
    • czy ktos z was lecial tymi liniami? mam zarezerwowane loty na grudzien i teraz troche stracha po tych katastrofach samolotowych ostatnio. ktos przezyl podroz z tym przewoznikami :)?
    • Czy moglibyście mi pomóc w znalezieniu dokładnej trasy lotu Londyn- Singapur-Melbern? Nie chodzi o taką b.ogólną mapę, tylko konkretne informacje nad jakimi regionami samolot leci. Dziekuję
    • Czy ktos w was lub waszych znajomych leciała bezpośrednio z Londynu do Sydney? Znalazłem takie połączenie liniami British Airways w dobrej cenie. Pisze, że lot trwa 23 godziny, czyli musi być gdzieś jakis postój, bo przecież sam lot tyle nie może trwać. Gdzie i jak długi jest postój, co wtedy z pasażerami, mogą wyjść z samolotu? Pozdrawiam
    • No właśnie. Być może będę miał możliwość turystycznego wyjazdu na antypody, z zapewnionym tam dachem nad głową i wyżywieniem. Pozostaje jedynie kwestia dotarcia na miejsce (no i wizy, ale to już insza inszość). Niestety jakoś nie mogę trafić szóstki w Lotto i ewentualną eskapadę muszę sfinansować z pensji w budżetówce. Stąd problem - jak najtaniej dolecieć do Australii? Najlepiej do Perth. Wylot - najchętniej z Berlina, Londynu lub Dublina/Shannon, choć niekoniecznie. Jeżeli ktoś miałby jak...
    • jakie sa tanie linie i jaki jest średni koszt przelotów np. z Hong Kongu do Laosu, Wietnamu, na Filipiny, do Bangkoku i Singapuru? Może ktoś wie coś na temat innych środków transportu takich jak kolej czy autobusy. dziękuję za wszelkie informacje co do poruszania się po rych krajach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się