singielka

(15 wyników)
  • Witam, zostało mi troszkę urlopu, a że nie byłem w tym roku nigdzie na dłuższych wakacjach postanowiłem coś wymyśleć nietuzinkowego. Szukam odważnej, pozytywnie zakręconej singielki, z którą można będzie miło spędzić czas – nie pytajcie jak, bo nigdy nie jest tak samo, ale cenie sobie odrobinkę szaleństwa, aby można poczuć troszkę adrenalinki i ten fajny wiaterek w plecy. Lubię aktywnie wypoczywać, wiec jeśli ma być to codziennie leniuchowanie na plaży – to nawet nie zawrac...
  • Witam, zostało mi troszkę urlopu, a że nie byłem w tym roku nigdzie na dłuższych wakacjach postanowiłem coś wymyślić nietuzinkowego. Szukam odważnej, pozytywnie zakręconej singielki, z którą można będzie miło spędzić czas – nie pytajcie jak, bo nigdy nie jest tak samo, ale cenie sobie odrobinkę szaleństwa, aby można poczuć troszkę adrenalinki i ten fajny wiaterek w plecy. Lubię aktywnie wypoczywać, wiec jeśli ma być to codziennie leniuchowanie na plaży – to nawet nie zawraca...
  • www.travel-senior.com.pl/?opt=3 Pojawiła się możliwośc spędzenia wakacji w a bardzo atrakcyjnym miejscu za niezbyt duze pieniądze. Najbardziej interesuje mnie Costa del Sol od 1 do 7 kwietnia lub od 29 marca do 5 kwietnia Majorka. Dopłata pod warunkiem, ze sięma powyżej 55 lat, a więc szukam singielki w stosownym wieku.
  • Hej, szukam chętnych na wyjazd, kierunek w sumie nieokreślony. Ważny jest termin i cena jakaś super last:)Muszę zmieścić się w terminie 16-26 maja. Byłam już w Turcji,na Krecie i Rodos więc chętniej inny kierunek. Mogą byc kierunki wschodnie? Ustalimy wspólnie. Szukam towarzysza/szki, bo wyjazdy dla 2 osób są dużo atrakcyjniejsze cenowo. Ja jestem wesoła, sympatyczna blondynka.MAm wyższe wykształcenie, pracuję. Lubie tańczyć , śmiać się. Chętnie w planie wyjazdu zwiedzanie i leniucho...
  • właśnie sprzedali mój termin, ale coś nowego się pojawi... szukam szalonego singla płeć obojętna, zajmę się sobą... planuję treking po lewadach, wynajem autka... nie chrapię! nie palę...ale robię foty i tu ...oczekuję wyrozumiałości i mam zamiar pić porto! generalnie bezkonfliktowa ale wi... w hotelu tylko nocuję... jedynie cena jedynki za wysoka!
  • wybieram sie w pazdzierniku do Hurghady/miejscowosc tylko ta gdyz przy okazji odwiedze kolezanke ,ktora kupila tam mieszkanie/....wylot najchetniej Wroclaw.Wymagajaca nie jestem ,moze byc hotel 3* ,HB....ale bede sie tez liczyc z oczekiwaniami wspollokatora/ki.... termin do uzgodnienia. ma1510@tlen.pl
  • Cześć dziewczyny, ja również mam ssanie na trochę słoneczka. Miałam w planach Hurghade, ale plany wzięły w łeb - brak miejsc. Czy ktoś leci do Egiptu w którymś z tych terminów? Chciałam do Hurghady, ale teraz to już chyba może być nawet SHS kryst36
  • Witam. Jestem niepalącą, życzliwą singielką ok. 40stki. Poszukuję współtowarzyszki na wyjazd w sierpniu. Raczej na zwiedzanie niż leniuchowanie i nie tam gdzie są upały. Najchętniej (bo jeszcze nie byłam) wybrałabym sie do Szwajcarii albo Bawarii ale możliwe też są inne kierunki. Ze względów organizacyjnych raczej myślałam o wyjeździe z biurem. Pozdrawiam.
  • ... kogoś na wspólny tygodniowy wyjazd, koniec sierpnia lub drugi tydzień września, Turcja lub Egipt, wyjazd z Warszawy, mam 32 lata, wolę zwiedzać niż całymi dniami wylegiwać się na plaży..
  • Mam urlop od 15 sierpnia , chciałabym gdzieś wyjechać ale samemu ciężko :) Jestem spokojna ale wesoła , pochodzę z Górnego Śląska:)
  • Szukam singielki na wspólny wyjazd do Turcji 45+
  • Witam (z tej strony trzydziestolatka), planuję wybrać się na wycieczkę do Paryża. Myślałam o wycieczce autokarowej (jest jednak tańsza od samolotowej). Mam kilka propozycji różnych biur (ITAKA, ORBIS TRAVEL, RAINBOW TOURS). Nie chciałabym dopłacać do jedynki. Może ktoś się dołączy?
  • czesc, szukam osoby ktora tak jak ja chcialaby sie wybrac w te wakacje do ktoregos z tych miejsc ale nie ma z kim:)pasuje mi lipiec i pierwsza polowa sierpnia, mam 25 lat i chcialabym i pozwiedzac i wypoczac. piszcie na maila gazety:)
  • Jak w temacie, jestem z Warszawy, pojade wszedzie, gdzie tylko ktor\s jedzie, bo sama nie cj\hce byc.Wypadło ngle, mam przymusowy urlop:) Jestem singielka, zdjecie w wizytówce:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się