Forum Towarzyskie Świat wg Singli
ZMIEŃ
      singielka

singielka

(15 wyników)
    • ciekawa jestem ile jeszcze czeka mnie ten los... jestem dośc wybredna, może niekoniecznie adekwatnie z oferowanymi predyspozycjami - a co tam... trzeba znać swoją wartośc i nie brac sie za "byle co" zdecydowanie singielka z wyboru, czasem w pełni świadomego, czasm trochę mniej... nic na siłę... całkiem nieźle mi się żyje w stanie singlowym... ah ta niezależnośc od nikogo i niczego, chociaż czasem są przebłyski chęci posiadania kogoś na własnośc. jak to jest z wami? nie macie bo...
    • ale fatalnie sie z tym czuje
    • No własnie kogo..? Najchetniej normalnego faceta milego do wspolnych wyjsc do kina ,do knajpy a co z tego wyniknie to zycie pokaze...ale poniewaz to malo realne tutaj ;-) wiec kolezanki na wspolne wyjscia,pogaduchy...Ja lat 37 samotna mama zbuntowanej 15 latki ,wygladajaco podobno na 32 hi hi ,pracujaca ,lubiaca kino teatr tudziez dyskoteke ;-) prosze o kontakt na maila princess_arabella@interia.pl
    • zostałam skolonizowana przez hordy dzikich mikrobów. Ciepłota ciał 38,5, gile do pasa, w gardle wysrósł mi kaktus, łepetyna nakasztania. Się cholery przyczepiły i mi spokoju nie chcą dać ... Jeszcze singielka sama z mikrobami walczyć musi ...nawet nie ma kto herbaty zrobić z cytryną....zresztą cytryn już nie ma bo wszystkie 2 zjadłam, a nie chciało mi się do sklapu pójść- zresztą chyba bym nie doszła ...... ehhh do chrzanu ...
    • gdy przypadkiem idzie Plantami i zobaczy uśmiechniętych ( kobietę i mężczyznę ) spacerujących z małym dzieckiem w parku?
    • witajcie:) nie myslalam ze kiedys tu trafie...... wlasnie jestem na krawedzi 3-letniego zwiazku, wiec jestem singielka nie do konca.. nie moge sie odnalezc w tej sytuacji, nie widze przyszlosci z NIM ani bez NIEGO.... help... gg:993122
    • cześć, jestem dziennikarką i realizuję właśnie program o singielkach. Chce pokazać, że singielka to nie jest stara panna. Można robić karierę, spędzać czas jak się chce i nie tłumaczyć się nikomu. Bardzo by mi zależało na kontakcie z takimi kobietami w wieku 30-35 lat, które robią karierę, nie chcą się wiązać i życie singielki im odpowiada. Początkowo proszę o kontakt mejlowy paulina- kot@o2.pl, wtedy podam wszystkie szczegóły. Oczywiście rozmowa jest niezobowiązująca. Pozdrawiam...
    • Witam wiosennie wszystkich forumowiczów! :) Wiosna za oknem, więc singiel odczuwa swój stan podwójnie- chcąc czy nie. Zastanawiam się nad czymś i może mi doradzicie czy dobrze robię. Przyznam, że jestem na ogół szczęśliwą kobitką: studiuję, jestem młoda, zdrowa i chyba niebrzydka, mam poukładaną życiową hierarchię, realizuję marzenia, z każdym dniem nabieram pewności siebie i czerpię coraz więcej radości życia. Z jednej strony jestem singlem z wyboru, z drugiej.. czegoś mi wc...
    • Mając na karku 37 lat, uraz do facetów, brak dzieci, pracę z maszynami a nie z ludźmi, aż kilku znajomych... to juz pora zaplanować swój zgon? bo na polskiej emeryturce to raczej nie odbiję sobie z nawiązką...
    • hahaha, powracam na forum, ale na moment;))) Zatem tak - od tygodnia sama, ale jednak pieknie sie poczuc panem siebie na nowo i znowu podpuszczac facetow (czarny onyks swiadkiem) ;-))))
    • może część z was sie oburzy ale dobrze mi jest jako singielka,nie jestem zależna od nikogo <nie czekam na telefon aż jakiś sie zjawi> moge robić co i jak mi sie podoba bez potrzeby ,ze ktoś na mnie czeka bo juz musimy wyjść chyba ze sama ustawialam spotkanie z przyjaciołmi ,nie tesknie i nie piekle sie,ze nie zadzwonił albo nie dał znaku zycia .Zostaje samotnikiem jest mi dobrze,to ja ide na kawe i moze coś słodkiego .a wogole to miłego dnia. <to była taka drobna refle...
    • ... i nudzi sie okropnie :(
    • :-) Dzięki za zajrzenie na mój wątek. Często czytam to forum. Tak jak większość z Was, jestem singielką. Od ponad roku - wybór własny. Odeszłam od męża, bo czułam, że nie było to "TO" czego chciałam, czego wydaje mi się, że szukam.... i cały czas mam nadzieję znaleźć. Dzieci nie mam. Jestem ponoć atrakcyjna. Niby wszystko pięknie, ale.... No właśnie..... Czas leci nieubłaganie, minął przeszło rok a ja nadal sama. Jasne, że wolę samotność niż bycie z facetem "byle by być". Owszem, ...
    • mam 21 lat, i dosyć bycia samą . jeśli ty też... to napisz!
    • ...komputer mojej koleżanki (nawiasem mówiąc też "rasowa" singielka) przez okno. Nagrywarka DVD doprowadza mnie do szewskiej pasji. Ech... mam tego dość, idę do wanny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się