siwy

(5 wyników)
  • technologie.gazeta.pl/technologie/1,97877,6451289,Nasza_Klasa_integruje_sie_z_Forum_Gazeta_pl.html parla na wspolprace bo dzieki temu ma jeszcze wieksze mozliwosci. teraz juz nie anonimowe nicki, tylko nazwiska , zdjecia z zakrapianych imprezek, przebieg kariery.
  • forum.gazeta.pl/forum/w,299,99785467,99785467,100_000_000.html Wprawdzie postawiłem na moje nowe, ukochane forum, ale i tak wiem, które wygra: Ośla ławka.
  • zblizyla ludzi do siebie depresiaaczki poznaly woman i bande z fomu poznalismy tez bande akwakwa poznalismy tez aidke inicjator akcji siwej - suchy poszedl w odstawke, nie odnajduje sie w nowej rzeczywisosci ktora sam wykreowl, dostal tez bana. potrzebny byl uzyteczny idiota jako zapalnik, a jak go wladza wykorzystala to z glana. bercia tez jakby izolowana. ps. czy watek o kompleksie nizszosci z wpisami trojcy eksoperckiej to jakis kabaret?
  • siwych włosów? i tym samym zasługuje na miano prawdziwego depresiaczka / neurotyka / cierpiętnika? liczą się osoby przed 40-tką a im młodsi tym lepiej. ja zaczynam: 8 - 10% całości na łbie. (a jak jeszcze trochę pochodzę do mojej roboty - tej zarobkowej a nie hobbystycznej - to będzie ich znacznie więcej)
  • Re: wiara katolicka mnie umacnia i poprawioa mi s bertrada 22.04.08, 01:17 zarchiwizowany Na forum depresja każdy temat i każdy post są dozwolone. Dlatego jest najlepsze. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się