aidka 24.09.08, 00:08 Re: wiara katolicka mnie umacnia i poprawioa mi s bertrada 22.04.08, 01:17 zarchiwizowany Na forum depresja każdy temat i każdy post są dozwolone. Dlatego jest najlepsze. ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdegradowane Re: konsekwencja bertrandy 24.09.08, 04:56 jako ze to kobieta prosta i banalna to konsekwentnie złośliwa. depresiaczki konsekwentnie teraz beda do niej przeczyepieni, jak te kaczuszki dziobane przez druciana mame kaczke. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: konsekwencja bertrandy 24.09.08, 09:35 nigdy tego nie robiłam ale dzisiaj zrobię, oto odpowiedź administracyjnej siwej na pytanie za co zostalam zabanowana "banuje automat, a pytanie kto wycina Odpowiedz Link
aidka Re: konsekwencja bertrandy 24.09.08, 12:54 czyli nie wiesz za co? ale się wkurzyłam. Odpowiedz Link
loserka Re: konsekwencja bertrandy 24.09.08, 13:05 Za co? za nic - za zbyt dużą ilość wyciętych postów. Słusznie lub niesłusznie, to się dzieje automatycznie - przekroczysz jakąś graniczną sumę wyciętych postów - masz bana. Ja juz dzisiaj dostałam słynną ankietkę, a za dużo sie nie naprodukowałam... Przy okazji - ankiete można odesłać niewypelnioną - skutek taki sam:D Odpowiedz Link
lucyna_n Re: konsekwencja bertrandy 24.09.08, 15:12 o to dobrze wiedzieć:) często mam przyzylaną, to mi się przyda to info. Odpowiedz Link
zdegradowane Re: konsekwencja bertrandy 24.09.08, 15:45 juz sie dosc naszmacilem piszac jeszcze po tym co zrobili na depresji. trzeba byc beszczelna chamica jak siwa, zeby ludziom pisac ze smieca, sama bedac debilka ociezala umyslowo, ktora ciagle pisze to samo ale smieceniem tego nie nazwie. Odpowiedz Link
aidka Re: konsekwencja bertrandy 24.09.08, 17:27 Zdegradowanie, nie uważam Siwej za bezczelną, chamską czy ociężałą umysłowo. i dlatego będę z uporem maniaka proponować - pytajcie i prostestujcie przeciw wycinaniu Waszych postów na fd. wysyłajcie na podany przez Siwą adres razem z linkami do usuniętych tekstów. prócz tego sami chomikujcie te teksty. ja wierzę jeszcze w to, że , jeśli duzo będzie takich formalnie poprawnych protestów, to albo przywołają snajpera do porządku, albo go wymienią. naprawdę Was proszę... Odpowiedz Link
lucyna_n Re: konsekwencja bertrandy 24.09.08, 10:31 pozwoliłam sobie sprawdzić i na onecie i innych forach nie jest lepiej " Funkcjonuje się w jakimś otoczeniu, w jakeś relacji i chcąc tak funkcjonowć trzeba się poddać regułom, zasadom, ideą danego środowiska. Zawsze powinna brać górę wypadkowa. Dopuki wypadkowa jest >0 zostajemy i nie psioczymy, jak wypadkowa staje sie <0 wypisujemy się i kontestujemy. (...) Wracając: wypadkowa >0 zostajemy i nie psioczymy ( jest cenzura ), wypadkowa <0 spiepszamy i psioczymy ( brak cenzury ), wypadkowa <0 zostajemy i psioczymy ( złamanie cenzury - kończy się tragicznie ), wypadkowa <0 spieprzamy i nie psioczymy ( jest cenzura - wpływ zależności środowiskowych, spiepszyłeś i psioczyłeś inni z branży cię nie chcą ). Rdzaje cenzury internetowej: 1. Cenzura niepełna ( głupia ) - blokada z nie dopuszczeniem cenzurownej treści ale dopuszczeniem dyskusj o niedopuszczeniu 2. Cenzura nieszczelna - blkada jednostki ( nik, nazwa, rejestracja ) zawsze można zmienić i ponownie próbować wrzucić swoje opinie. 3. cenzura permanentna - blokada IP ( polecam dynamiczne IP - przy dużej zawziętości i aktywności cenzurowanego tragedia dla dostawcy = blokada wszyskich IP jego domeny ) - cenzury 2 i 3 doświdczałem wielokrotnie w stosunku do wypowiedzi nawet nie zawierających twierdzeń, polemik czy odmiennych zdań a jedynie fakty i przytoczenia z wnioskiem do czytelników o własne sądy. 4. cenzura wyrafinowana ( inteligentna ) stosowana przez, miedzy innymi, onet. Wyjaśnienie Jak ktoś czyta artykuł na onecie a potem przegląda komentarze to do ilu straon wstecz dociera? 1, 2, góra 3. Wystarczy wstrzymać publikację tak że zgodnie z chronologią wejścia zależną od daty i godziny: nie pojawia się , nie pojawia się , nie pojawia się, aż nagle pojawia się na 3 lub czwartej stronie opinii. Opinia poszła? Poszła. Kto przeczytał? Nikt, nikt tam nie sięga- nikt nie przeczyta. Pełna perwersja i pełna perfekcja, gratuluje dla mnie pierwsze miejsce!!!!!! Przy dzisiejszej powierzchowności zachowń metoda znakomita, ja nie jestem powierzchowny więc wiem, sprawdziłem, niech wiedzą i inni. Tyle zauważyłem i zrozumiałem, może ktoś więcej? Proszę, liczę, błagam o poszerzenie horyzontów. Kowa1" Odpowiedz Link