Forum eDziecko Ciąża i poród Niepłodność
ZMIEŃ
      skierowanie na badania

skierowanie na badania

(4 wyniki)
    • Witam, obawiam się, że przede mna długa droga, w temacie bobaska, proszę powiedzcie mi od czego zacząć. Wiem, że w moim miescie są bardzo dobrzy specjaliści, chcę umówic wizytę pójść, zacząć coś robić, tylko od czego zacząć. Jaki komplet badan trzeba by było zabrać aby lekarz cokolwiek mógł powiedzieć?
    • Dziewczyny, które badania do IVF można zrobić na NFZ? Czy potrzebne jest skierowanie na badania lekarza pierwszego kontaktu? Czy można po prostu pójść do laboratorium mając tylko skierowanie ginekologa z kliniki niepłodności? pozdrawiam.
    • dziewczyny mam pytanko czy hormony robicie w novum czy w jakiejs przychodni? bo ja mam posprawdzac wszystkie/ drugi raz po 6 m-cach leczenia wszystkie robiłam do tej pory w novum/ ale zmieniałam prace i mam tam daleko, dlatego moje pytanko czy gdzies rano mozna zrobic badania, a jeszcze lepiej by było gdyby na ubezpieczenie/ wiecie moze?
    • Witam!Je Byłam teraz u swojego gin poniewaz planujemy dziecko. Z piewszą ciażą miałm problemy, które na szczęscie ustąpiły w II trymestrze, drugaporoniła w 7 tyg. ponad rok temu.Poszałm teraz kontrolnie czy wszystko jest OK.N apytanie czy ma zrobic jakieś badania ponieważ boje sie kolejnego poronienia mój lekarz stwierdziął ze nie ma potrzeby(???)robiebnai żadnyh badań.przepsial kwas foliowy i duphaston od 16 do 25 d.c i tyle.Zasugerowałam,z eliedyśleczyłąm siena tarczycę ( tylko...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się