smart

(4 wyniki)
  • Mam proste pytanie: gdzie w Warszawie kupie najtanie wózek Emmaljunga SMART? I przy okazji spytam o opinie o tym wózku, choć jestem na 99,99% juz zdecydowana. Pozdrawiam
  • Cześć dziewczyny Bardzo Was proszę o opinię na temat wózka Emmaljunga Smart. Jak na razie tylko rozgladam się za wózkami. Jak dotąd ogladałam głównie wózki tzw. sportowe. Bardzo podobał mi się IMPLAS Driver. Jak zobaczyłam go na żywo trochę zwątpiłam. Wykończony strasznie a kosztuje niemało. Wszędzie polecają mi Emmaljungę. Ogólnie te wózki są bardzo drogie ale teraz jest dostępna tańsza wersja Smart. Nie zwracałm na niego uwagi bo mi sie w ogóle nie podobał. Wyglada jak klasyc...
  • Bardzo prosze o pomoc przy wyborze wózka. Z przyczyn ode mnie niezależnych MUSZĘ (ew. zdecydowanie powinnam...) wybrac Emmaljungę, wybór mam tylko w kwestii modelu. Jesli któraś z was wie cokolwiek o użyteczności Emmaljungi (Smarta - tego najtańszego modelu, i nie tylko ) baaardzo prosze o opinie. z góry dzękuję
  • Zastanawiamy się nad wózkiem głębokim Bebeconfort ( Stelaż Trophy Air4 + gondola Windoo) czy Emmaljunga (classic)- i dla tego mam pytanie - co wy sądzice o tych wózkach, czy ktoś moze moze mi coś o nich powiedziec - jak się je prowadzi i jak się spisują - moja dzidzia będzie w wózku jeździc jesienią i zima - dlatego chce kupic dobry wózek głeboki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się