smart

(8 wyników)
  • Hej, mialas b smarta i elita i buzza chyba, możesz mi porównać jakość jazdy i komfort pchania b smarta do elita i/lub buzza? Potrzebuje cos z siedziskiem w moja strone z dużą budą i koszem za niepowalającą cene, nic ciekawego używanego nie ma w mojej okolicy a zależy mi na czasie wiec rozwazam b smarta lub x landera (o zdrozo, ale spełnia moje warunki) x move lub xq.
  • witam, jestem zainteresowana tym wozkiem (wersja 3-kołowa), czy ktoras mama go używa? jak sie go podbija-z siedziskiem tylem do kierunku jazdy? czy buda jest wystarczajaca?czy siedzisko jest duze i wygodne, czy jest wyczuwalana amortyzacja? i ogolnie czy polecacie? Pozdrawiam
  • witam, zastanawiam się nad tymi dwoma wózkami Phil& Teds Smart Buggy lub Peg Perego Skate. Pierwszy jest bardziej na tak za wagę i wizual. Natomiast martwi mnie spacerówka. Drugi jest ciężki, ale jakby wygodniejszy? Czy ktoś posiada, może się wypowiedzieć? A może zdjęcia na żywo? Nie można ich dotknąć w sklepie :( tylko na zamówienie. Dodam, że dzidziuś urodzi się na jesień i cała zimę w gondoli przejeździ. A wiosna już do spacerówki. Pomocy... pozdrawiam i dziekuję
  • który model lepszy dla półroczniaka? Ma to być wózek podstawowy, a i buzz to raczej z tym starym siedziskiem
  • dojrzałam już chyba do zakupu wygodnej, dużej gondoli na zimę, a potem.., a potem to zobaczymy... Dobrze mi tu z wami!!! ;) więc chyba zostanę testerką różnych spacerówek. Póki co jak któraś z was tu napisała, wszystkie drogi prędzej czy później prowadzą/ zahaczają o Emmę! Jakość, jakość, jakość... Potem już wszystkie inne się do niej porównuje, inne wydaja się mniej lub bardziej badziewne. Mój styl określam jako nowoczesno-sportowy;), ale Emma przyciągnęła stylem glamour, oldschoolowym, pr...
  • Mam już wózek Emmaljungę SMARTz 2008 bodajże roku, i usiłuję kupić do niej foteli taki żeby można było wpiąć do stelaża. Są szanse że znajdę taki fotelik z adaptorem?
  • www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2254&%3CosCsid%3E co o nim sądzicie? Chciałabym wózek z odwracanym siedziskiem i ten mi wpadł w oko. Tylko czy będzie wygodny dla dziecka?
  • Kochane, Poradzcie mi prosze duzy, mocny, moze byc ciezki, nie ma to dla mnie znaczenia nie bedzie nigdzie wnoszony, wozek z 4 pompowanymi kolami, teren wiejski, lesny, spora gondola, zastanawiam sie chyba pomiedzy: - emmalujunga smart duo combi - teutonia - mutsy urban rider - hartan Dziekuje za porady, ktory z nich, lub inny wogole:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się