Dodaj do ulubionych

Sosnowiec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

04.01.04, 13:56
Jestem w 30 tyg ciąży i będę rodzić najprawdopodobniej w Sosnowcu. Może śą na
tym forum kobitki, z którymi mam mozliwość się spotkać w szpitalu ????
Obserwuj wątek
    • kobitka29 Re: Sosnowiec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.01.04, 14:32
      a w ktorym szpitalu bedziesz rodzic?
      napisz na konto gazety, to pogadamysmile
      pozdrawiam
      • marzena.kubinska Re: Sosnowiec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.04, 10:11
        hello! ja tez rodze w sosnowcu prawdopodobnie w dwojce bo inne szczerze mi
        odradzaja!!! a gdzie chodzicie do gina??? prywatnie czy panstwowo? i gdzie
        robicie jakies dobre usg???
        pozdrawiam i papa
        • koslovska Re: Sosnowiec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.04, 16:35
          No to mnie troszkę zmarwiłaś bo ja prawdopodobnie będę rodzić w szpitalu nr 1 a
          to z powodu faktu, że tam właśnie pracuje moja gin. Ogólnie to ja mieszkam
          jakieś 60 km od Sosnowca i w porównaniu z naszą porodówką to chyba każda w
          Polsce jest lepsza wink. Chodzę do dr Warmuzińskiej i prywatnie bo to moja
          pierwsza ciąża (później prawdopodobnie nadgorliwość przechodzi). USG też miałam
          robione w tym szpitalu i ogólnie jestem zadowolona może dlatego, że gdy do
          lekarza chodzisz prywatnie to nieco lepiej cię traktuje. Moje koleżanki, które
          rodziły tam też były zadowolone ale cóż co osoba to może ma inne zdanie .

Marta i 31 tyg. słoneczko
          • marzena.kubinska Re: Sosnowiec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.04, 09:52
            marto nie chce cie niepokoic, ale we wszystykich ksiazkach ktore czytalam na
            temat szpitali , opieki, traktowania itp...szpital nr 1 ma nieziemsko zle
            oceny. poza tym spedzilam tam kilka dni na ginekologii z powodu nadcisnienia w
            ciazy, i powiem ci szczrze ze wieklszej olewki nie przezylam...nic nie chcieli
            mi powiedziec nikt nic nie wiedzial, podobno( co wyszlo pozniej z karty wypisu)
            leczyli mnie na popronienie a o cisnieniu nawet slowem nie wspomnieli!!!
            kompletna paranoja! pisalo na karcie ze mialam straszne bole brzucha( w ogole
            mnie nic nie bolalo), ze mialam poronienie zagrozone ( nic takiego nie bylo
            chyba ze chcielli wywolac tym badaniem jakie mi zafundowali na wejsciu-
            koszmar)) na wypisie nawet nie bylo jakie dawali mi leki a bylo uich kilka. po
            tym jak wyszlam (prawie na wlasne zyczenie bo kompletnie zapomnieli o mnie,
            nikt nic nie wiedzial az powiedzialam ordynatorowi ze wychodze i koniec! on
            spojzal na karte i stwierdzil ze juz wczoraj moglam wyjsc...) poszlam wiec do
            mojego gina a on jak spojzal na wypis to sie za glowe zlapal i poradzil zeby
            moja noga wiecej tam nie postanela ( lekaz z kliniki z ligoty p.s. tez niezly
            agent tzn nie lubie go bo o wielu rzeczach zwiazanych z ciaza zapomnial) poza
            tym mowisz o warmuzinskiej , kiedys chodzilam do niej ale kiedy zaszlam w ciaze
            od razu zrezygnowalam ale nie dlatego ze cos mi w niej niegralo tylko z powodu
            syfu jaki panowal w jej gabinecie... oczywiscie gabinet panstwowy, takze nie
            wiem jak prywatnie...:0)
            dowiadywalam sie o szpitalach u nas w sosnowcu bardzo wiele poniewaz moj gin
            jest z ligoty i tam mnie chcial koniecznie zabrac ale skoro mialabym pod nosem
            dobry i ludzki szpital to po co mam jechac...?
            z opowiesci roznych trescismile kolezanek i znajomych rodzacych slyszalam tylko
            nie idz do trojki( na zagorzu) a od drugiej do dwojki to nawet nie marz po
            porodzie zostawiaja cie na pastwe losu chyba ze slono zaplacisz i w ogole
            nasluchalam sie baaaardzo przykrych rzeczy....a o dwojce nasluchalam sie samych
            dobrych rzeczy tzn zdazaja sie ludzie-swinie jak wszedzie ale przewaga jest
            tych naprawde ok! nawet forumowiczki poradzily mi ze tylko do dwojki! w sobote
            jade zobaczyc jak wyglada ten oddzial i w ogole chcialabym cos omowic bo
            chcialabym znieczolenie zo a to zapewne jest platne! jak wroce to powiem cos
            wiecej!
            ale na koniec, na pocieszeniesmile powiem ci marto tak!:
            kazdy do ognia dolozy i powstaje koszmar, kazdy szpital ma dobre i zle opinie
            dopoki nie bedziemy same rodzic nie dowiemy sie jak jest!smile
            pozdrawiam i jesli masz jeszcze jakies pytanmia to wal smialosmile
            pozdrawiam
            marzena i 26tyg. i 4 dni kropeczeksmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka