hatta 17.12.03, 20:27 Macica uciska mi na nerke. Daje to oszalamiajace efekty - bol nie do wytrzymania, wymioty, traci sie przytomnosc. Mialyscie cos takiego? Jak to znosic? CZy naprawde tylo No-spa mozna brac w takiej sytuacji? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pandora_ Re: Boli 18.12.03, 07:17 Mnie uciskalo wyrostek. Bol byl taki, ze wylam, a moj TZ odchodzil od zmyslow. Pomogla no-spa i spanie na lewym boku, teraz juz przeszlo, ale miesiac prawie co noc myslalam, ze zjem wlasna stope. Pomaga odprezanie sie, no-spa (chociaz nie wiem, jak to jest z nerka) i pozytywne myslenie :) Odpowiedz Link
kocur_1 Re: Boli 29.12.03, 19:55 No-spa nie jest całokicie bezpiecznym lekiem w ciąży (dla dzidziusia), lepiej używać jej tylko wtedy, gdy innej możliwości nie ma - przy Twoich dolegliwościach może znajdzie Ci lekarz inny środek? warto zapytać. Odpowiedz Link
sanika Re: Boli 18.12.03, 09:22 Miałam podobny problem...ale do tego pojawiło się jeszcze białko w moczu i pisaek. Byłam w szpitalu- kilka kroplówek i problem zniknął...może dlatego,że dziecko też zmieniło w tamtym czasie pozycję? Odpowiedz Link
dorotakatarzyna Re: Boli 03.01.04, 23:54 Czy jesteś pewna? Czy to potwierdzone przez lekarza? Ja czułam potworny ból w lewym boku, wysłano mnie na usg nerek. Doktorek stwierdził, że dziecko uciska na moczowód. Może to i była prawda, ale na usg ciążowym okazało się, że mam narastające wielowodzie i wylądowałam na patologii!!! Odpowiedz Link