Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      spa

spa

(4 wyniki)
    • Będę pierwszy raz. Będą masaże i tu nie mam pytań - w ulotce mam opisane zasady. Ale będzie tez sauny, basen, grota solna. No i mam pytanie, przez niektóre pewnie uznane za śmieszne :( Jak do sauny? Tylko otulona w ręcznik? Pod spodem nic? A w środku - siedzi się w ręczniku? Czy się go rozbiera? A do groty solnej? Grota jest w sferze saun, basenów itp, więc z basenu moge wejść do groty w stroju kąpielowym? To nie jest jakieś mega luksusowe spa, nie będzie szlafroków w pokoju. Pom...
    • czesc! czy ktoras z was brala no-spe w zasrzykach ja dostalam 1,5 miesiaca temu w szpitalu 3 razy i do dzis bola mnie posladki czy to normalne? czy moze wbily sie w jakis nerw?
    • ktory jakos nie mogl zasnac w lozeczku, zarzucil sobie pieluche na buzie i chyba troche sie bal, bo nie wiedzial co zrobic... ale nie krzyczal, tylko glosniej oddychal. Kiedy odchylilam pieluche strasznie szeroko sie usmiechnal i w 2 sekundy pozniej... zasnal!!! W takich chwilach wiem, ze jest najlepsza rzecza, jaka mogla mnie w zyciu spotkac, chociaz niekoniecznie bylam ucieszona na wiesc o ciazy... i wszystko inne nie ma znaczenia. Nie wiem sama po co to pisze, nie mam zadnego celu,...
    • Piszę tego posta ponieważ chyba nie mam odwagi porozmawiać z kimś w realu. Moja córeczka ma obecnie 21 miesięcy i jest bardzo otwartym i ciekawym świata dzieckiem. I niesamowicie absorbującym. Jestem pracującą, starą, przewrażliwioną mamą i chyba więcej nie muszę pisać. Moi rodzice i teściowie mieszkają daleko, ale mają fioła na punkcie wnuczki i są dla niej bardzo ważni. Po tym jak na feriach córka nam się rozchorowała i cały wyjazd okazał się niesamowicie wyczerpujący zrezygnowaliśmy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się