Dodaj do ulubionych

no-spa w zastzykach

IP: *.* 22.08.01, 09:54
czesc! czy ktoras z was brala no-spe w zasrzykach ja dostalam 1,5 miesiaca temu w szpitalu 3 razy i do dzis bola mnie posladki czy to normalne? czy moze wbily sie w jakis nerw?
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: no-spa w zastzykach IP: *.* 22.08.01, 16:37
      Ja bylam w szpitalu pod koniec stycznia gdzie bralam Kaprogest w zastrzyku i tez przez dlugi okres bolaly mnie posladki. Pomimo ze minelo juz tyle czasu nadal odczuwam w tym miejscu lekki bol.
    • Gość: guest Re: no-spa w zastzykach IP: *.* 22.08.01, 20:25
      Czesc,bedac w szpitalu, kilka razy dostalam no-spe w zastrzyku. Posladek bolal mnie przez kilka godzin. Moze nie mialas dobrze rozmasowanego miejsca po wkluciu? A moze teraz jeszcze nie jest za pozno na masowanie?Pa - Patyk :sol:
    • Gość: guest Re: no-spa w zastzykach IP: *.* 23.08.01, 19:25
      Dostawałam no-spe w zatrzykach w szpitalu .Nie dość, że sam zastrzyk był bardzo bolesny (podawano mi go fachowo po mału łącznie z rozmasowaniem po zatrzyku) to pośladki potem bolały mnie jeszcze bardzo długo ok.3 miesięcy ale ja tych zastrzyków trochę dostałam nie wiem jak by było tylko po jednym.Podulka.
    • Gość: guest Re: no-spa w zastzykach IP: *.* 24.08.01, 19:33
      Dostałam w szpitalu nie kilka, a kilkadziesiąt zastrzyków - bardzo różnych, w tym no-spa, pośladki miałam fioletowe i nie było już gdzie wkłuwać, ale mimo tego po wyjściu ze szpitala przypominam sobie, że odczuwałam ból jedynie kiedy podskoczyłam (mięśnie się poruszyły) lub ktos mnie klepnął (mąż przez zapomnienie). A tak to było w porządku, nie został nawet najdrobniejszy ślad.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka