Gość: guest IP: *.* 22.08.01, 09:54 czesc! czy ktoras z was brala no-spe w zasrzykach ja dostalam 1,5 miesiaca temu w szpitalu 3 razy i do dzis bola mnie posladki czy to normalne? czy moze wbily sie w jakis nerw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: no-spa w zastzykach IP: *.* 22.08.01, 16:37 Ja bylam w szpitalu pod koniec stycznia gdzie bralam Kaprogest w zastrzyku i tez przez dlugi okres bolaly mnie posladki. Pomimo ze minelo juz tyle czasu nadal odczuwam w tym miejscu lekki bol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: no-spa w zastzykach IP: *.* 22.08.01, 20:25 Czesc,bedac w szpitalu, kilka razy dostalam no-spe w zastrzyku. Posladek bolal mnie przez kilka godzin. Moze nie mialas dobrze rozmasowanego miejsca po wkluciu? A moze teraz jeszcze nie jest za pozno na masowanie?Pa - Patyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: no-spa w zastzykach IP: *.* 23.08.01, 19:25 Dostawałam no-spe w zatrzykach w szpitalu .Nie dość, że sam zastrzyk był bardzo bolesny (podawano mi go fachowo po mału łącznie z rozmasowaniem po zatrzyku) to pośladki potem bolały mnie jeszcze bardzo długo ok.3 miesięcy ale ja tych zastrzyków trochę dostałam nie wiem jak by było tylko po jednym.Podulka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: no-spa w zastzykach IP: *.* 24.08.01, 19:33 Dostałam w szpitalu nie kilka, a kilkadziesiąt zastrzyków - bardzo różnych, w tym no-spa, pośladki miałam fioletowe i nie było już gdzie wkłuwać, ale mimo tego po wyjściu ze szpitala przypominam sobie, że odczuwałam ból jedynie kiedy podskoczyłam (mięśnie się poruszyły) lub ktos mnie klepnął (mąż przez zapomnienie). A tak to było w porządku, nie został nawet najdrobniejszy ślad. Odpowiedz Link Zgłoś