marghot 26.04.10, 12:45 poszukuję jakiegoś ciekawego i nie rujnującego miejsca przyjaznego dzieciom wybrać się chcemy z mężem i dzickiem, być może jednak małż zostanei zastąpiony moją mama znalazłam ciekawe pakiety w marena spa macie jakieś sprawdzone miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shellerka Re: Spa, wellness ... 26.04.10, 12:48 jezu! spadasz mi z nieba z tym watkiem bo mi maz kazal znalezc cos na dlugi weekend + tydzien po weekendzie. najlepiej zeby bylo nad morzem chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Spa, wellness ... 26.04.10, 12:50 spójrz na marena, mają fajne pakiety aquarius - dla mnie ciut drogi haffner villa park ale to ciechocinek faltom w gdyni też ciut za drogi jak dla mnie szukam czegoś w rejonach cenowych marena spa Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Spa, wellness ... 26.04.10, 15:02 wszystkie dla mnie tak samo wyglądają ja nie umiem tak wybrać kurcze fajne są te wszystkie pakiety, ale co wtedy z dziećmi się robi? serio pytam. nigdy jeszcze nie byłam na wyjeździe z dwójką. Z jednym byliśmy, ale był wtedy chory, a ja w ciąży więc generalnie sobie przesiedziałam z nim na tarasie przy pokoju. babcia z dwójką zostać nie chce opowiadać jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś