split

(26 wyników)
  • Hej Mam na oku zarezerwować kwaterę w SPLIt powiedzcie mi czy warto tam jechać? czy jest fajnie i jak wygląda zycie nocne . Czekam na odp z góry dziękuje
  • poproszę o podpowiedzi w sprawie wyboru trasy oraz systemu podróży (na jeden raz?) z gdańska do splitu, a później prom na hvar jadę pierwszy raz jak ominąć słoweńskie autostrady, czy to w sumie opłacalne pozdrawiam innych podróżników
  • przeszukałam forum, info o Splicie jak na lekarstwo... czy mógłby ktoś coś opowiedzieć? jakieś zdjęcia? ceny? jak ogólnie wrażania??
  • sprawdziłam pogodę w internecie w splicie. zapowiadają opady i zachmurzenie. myslicie, że sie sprawdzi?
  • czy ktos ma na mamiar na tani nocleg w splicie. chodzi o jeden dzien w takich okolicach by rano mozna bylo sie bez problemu dostac na lotnisko. pozdrawiam
  • Hej! Czy ktos byl i mieszkal albo moze slyszal o kims kto mieszkal w jakis pokojach/apartamentach czy czymkolwiek w splicie? Bo ja szukam w sieci i szukam i znajduje tylko hotele albo campingi ktore pewnie sa super tylko ze my jedziemy bez samochodu i chcemy sporo zwiedzac i dlatego pasowaloby nam mieszkanie w splicie. Z gory wielkie dzieki za jakiekolwiek informacje.
  • Mam prosbe,ktoredy najlepiej dojechac do splitu,chy jechac przez wegry,czy moze lepiej przez austrie?
  • bardzo proszę o pomoc.Mam zamiar razem z męzem i dzieckiem wybrac sie do chorwacji pierwszy raz:)Prosze jesli macie jakies sprawdzone kwatery podajcie namiary.Nie musze dodawac ze chcemy urokliwego miejsca,kafejki,sklepiki,promenady...:) dziękuje bardzo za pomoc Magda
  • Witam serdecznie:) Poszukuję sprawdzonych noclegów w miejscowości Split w Chorwacji. Ja mąż i roczny synek. Proszę o porady. szukamy niedrogich noclegów, (w miarę) blisko plaży, sprawdzonych. A może wiecie jak to wygląda teraz cenowo? planujemy wyjazd ok 27,28 czerwca na tydzień pobytu. Bardzo proszę was o porady i polecenie obiektów pozdrawiam:)
  • Szukam linku do strony (lub informacji) z połąćzeniami autobusowymi. Szczegółnie interesują mnie połąćżenia trogir dubrovnik, ewentualnie split dubrovnik i ceny biletów. Jesli ktoś może mi pomóc, to z góry hvala:-)
  • prosze o podanie namiarow na fajne kwatery (najlepiej z kuchnia i lazienka) dla dwoch doroslych osob! z gory serdecznie dziekuje, wyjazd za 4 dni :)
  • Witam ,moze ktos wybiera sie 12-06-2005 z okolic Gdyni do Chorwacji -my konkretnie do Splitu na dwa samochody zawsze raźniej :) Karol
  • witam ! szukam sensownych sprawdzonych kwater w tych okolicach ! jakieś namiary już mam ale wolałbym mieć większy wybór mój mail marekspox29@op.pl jakby ktoś coś miał to dzieki z góry !
  • Wiatm, interesuje mnie ta trasa, jak najlepiej jechać i ile czesu to może trwać? Na co się pzygotować, na co uważać? pozdrawiam agnieszka
  • Jedziemy w 4 osoby w okolice Splitu. 3 osoby 1 raz . nie znamy bardzo cen ani kwater mozecie cos polecic. Jedziemy raczej w ciemno chyba ze z waszych podpowiedzi zarezerwujemy cos. Czas wyjazdu ok 14 sierpnia. jedziemy z Lublina. A moze jest ktos chetny sie dolaczyc, na dwa wozy moze byc razniej. Ja nic nie wiem o Chorwacji wiec jesli Split to zla okolica to tez podpowiedzcie. Prosze przyslijcie namiary kwater z jakims krotkim opisem tj cena, jak daleko od moza itp. email: mari...
  • Witam, jadę pierwszy raz do Chorwacji (a właściwie lecę, więc będę bez samochodu). Mam do wyboru okolice Splitu lub Dubrownika (myślę o którymś z mniejszych miast w pobliżu - Cavtat lub obok S. - Kastel?). Chciałam zapytać, co byście polecili osobom, które chcą: - nie wydać kupy kasy, ale fajnie się bawić, od czasu do czasu pójść na piwo, ale nie przesiadywać w knajpach non-stop - trochę poleżeć na plaży, ale absolutnie nie w spiekocie (boję się upałów na południu, jadę przełom sie...
  • Wróciłem z CHORWACJI 21 lipca... Pragnę ostrzec wszystkich wyjeżdżających!! Jeśli wybieracie się drogą do południowej części kraju (BIOGRAD,SPLIT,MAKARSKA DUBROVNIK itp),już w KARLOVAC ,w godzinach porannych tworzą się wielokilometrowe korki na całym odcinku KARLOVAC-PLITVICE.Parę godzin z głowy! W drodze powrotnej to samo (odcinek OMIŚ-KARLOVAC: 348 KM pokonywaliśmy..9 h!). Poza tym służę informacjami baaardzo na bieżąco: ceny paliw,autostrady (uwaga,zmiany cen w stosunku do podawa...
  • jak najlepiej i najszybciej tam dojechać? od której straony lepiej wjeżdżać - od stałego lądu czy promem ze splitu? gdzie mozna znaleźć rozkład jazdy promów? czy na zwiedzenie wyspy wystarczy jeden dzień czy lepiej zakotwiczyć gdzieś na dłużej na wyspie? jeśli tak to gdzie? wymagań zbyt duzych nie mam - byle tłumów nie było...
  • lastovo(8)

witam, jesli ktoś był lub będzie do wrzesnia - bardzo prosze o informacje jak dostac sie tam ze Splitu, a szczególnie jak wrócić- samolot do krakowa wylatuje o 9.20 rano. byłabym równiez wdzieczna za informacje o niedrogich raczzej kwaterach - 2 osoby we wrześniu i w ogóle o cenach. bardzo liczę na didi - napisz koniecznie po powrocie - chyba, ze to nie jest Wasz pierwszy pobyt tam. serdzeczne pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się